Siema siema
zatem MY już po testach UDAP WHF i integracji ;P - swą obecnością zaszczycali nas Posir91 i Pan Kazio ( nas czyli mnie i XIII-nastego ) nie dotarł Megasmig - i niech żałuje
powiem krótko plan był taki - wywalić pozorantowi od 1/2 do 3/4 puchy z tego cacka :

i w razie potrzeby poprawić ...

, czemu poprawić ? - ano bo w testach kontrolowanych umyka element zaskoczenia który jest kluczowym dla wywołania MAKSYMALNEGO EFEKTU - ot można zamknąć oczy i wstrzymać oddech co znacząco osłabi pierwszą fazę podrażnienia czyli unikamy tych najgorszych efektów ... no i pozostaje jeszcze wspomnieć o ważnym czynniku przygotowania się na samą sytuację co również nie jest bez znaczenia ...
skończyło się na 1 sekundowym ( maksymalnie ) nasypaniu w dziobek , NASZYM celem wbrew pierwszym zamiarom nie było ani upodlenie pozoranta ani jego knock out - towanie , choć w początkowej przymiarce postanowiłem sobie zatańczyć w teście jak na ulicy ...
jednak rozsądek , sympatyczni uczestnicy i prywatna wiedza wyniesiona z wielu realnych sytuacji - NIE - pozwoliły mi na popuszczenie sobie i zagazowanie kogoś niewinnego tak jak to zwykłem czynić na ulicy !!!!!!
teraz do meritum czyli samego działania : ... chmmm
TO JEST TO uzbroiliśmy się zatem w 4 litry zimnego mleka 3,2 , 3 baniaki wody po 5 L , zgrzewkę 6 x 1,5 L i paczkę chusteczek dla dzieci SENSITIV , w palnach był jeszcze worek lodu 2,5 kg ale jakoś umknął ...
działanie gazu jest NATYCHMIASTOWE , w tym wypadku wystąpiła reakcja FREZE , jednak pozorant był naszykowany na strzał , w następnych sekundach nastąpiła reanimacja i działania dekontaminacyjne co ZNACZĄCO skróciło czas samego działania gazu do jakichś 25 - 30 minut , dekontaminację rozpoczęliśmy od zdjęcia z twarzy całego filmu z olejożywicy który się osadził , po czym naprzemiennie następowały płukania wodą i mlekiem , mieliśmy również miskę która umożliwiła zastosowanie różnych technik spłukiwania i namaczania
nagraliśmy oczywiście całość + WIELE WIELE różnych innych dodatkowych testów jak np.
gaśniczka 400 ml RED Pepper , FOX LABS 5.3 120 ml STREAM , RED Pepper gel 63 ml ( ale sypało jak CONE ) , SABRE Red MK-4 Crossfire , ARM II 50 ml w przerobionej głowicy ( na moją modłę - z KO ) , i jeszcze czegoś ale teraz nie pamiętam może ktoś z uczestników dopowie / dopisze
do tego dobra micha ( grill ) , piwko / soczek , i wymiana różnych ciekawostek z którymi zapoznać się można WYŁĄCZNIE na naszych integracjach

, ach co ja tam będę pierniczył , niech się wypowiedzą ci co byli ...
może jeszcze coś dorzucę od siebie z czasem ... HE HE
co do filmów - to brak zgody pozoranta na ich zamieszczenie ... -
zresztą wcale się mu nie dziwię
!!!cizzia