Gaz obronny-mity a rzeczywistość (opracowania, filmy) 2
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzięki za info, zatem niezłe cacko, a myślałem, że brak etykiety pewnie uniemożliwi identyfikację gazu.
myślałem że padnę HE HE aż się herbatą oplułem ... - trzeba było dopisać jeszcze odgłosy mlaskania ,
a samego staruszka ( RMG ) powinieneś ustawić w domu na honorowym miejscu , pomiędzy obrazkiem ojca dyrektora a trójcą świętą i trzy razy dziennie modlić się do niego jaki to niesamowicie zajebisty sprzęt Ci się trafił , a poważnie rzecz traktując to zejdź na ziemię i kup koniecznie coś co posiada AKTUALNĄ datę przydatność , bo się możesz wyjątkowo mocno rozczarować na robocie ...
cizzia
Napisano Ponad rok temu
a samego staruszka ( RMG ) powinieneś ustawić w domu na honorowym miejscu , pomiędzy obrazkiem ojca dyrektora a trójcą świętą
Tam już ma zajęte miejsce
Napisano Ponad rok temu
można się rozsmakować chały ci u nas dostatek
cizzia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ponieważ zainteresowanie gazami chemicznymi nie maleje , z uwagi na dobry stosunek ceny do jakości proszę się zapoznać z poniższą stronką :
Troszkę gorzej z dostępnością ale dla chcącego nic trudnego - osobiście chętnie zapoznał bym się bliżej z ich działaniem w praktyce , a może ktoś ma jakieś doświadczenia to chętnie poczytam rzetelne opinie.
cizzia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale co jest śmiechu warte? Twoje przecinki?proponuję obejrzeć ten film śmiechu warte
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Śmiesznie by było, gdyby w tym happeningu trafili na jakiegoś doświadczonego gazownika, gdyby zobaczył, że ten gaz ochroniarza jakiś niepewny i sypnąłby temu aktorowi swoim, np jakimś PM czy ARM II
Napisano Ponad rok temu
cizzia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
cizzia
ps. a i tu jeszcze taka ciekawostka ... - Nie wiedział, jak działa gaz pieprzowy...
TO SIĘ DOWIEDZIAŁ ...
Napisano Ponad rok temu
( tylko nie wiem czy nasz pozorant zgodzi się na publikację naszych testów , co wyszło z UDAP WHF i palcościsku cizzi ) - zresztą chwała mu i cześć na wieki za samą chęć uczestnictwa , bo ja za chińskiego boga nie dał bym sobie nasypać za żadne pieniądze !!!
\
Tak tak , zgredzik zaraz się wypowie że to wschodnia chujówa i dlatego działa tak jak działa ...
a ja myślę że – pokazane gazy są nie najgorszej jakości i stężenia , również środki teoretycznie BDB ... jednak wyraźnie widać wszystkie wady chemoli , podstawową sprawą jest to ZNACZĄCE opóźnienie występujące przy działaniu CS , ale i inne smaczki nie nerwowo da się wychwycić !
a mało nie sypią !!! ... przerabiamy CS , CS-1 / CS-2 , CR , CN
STĘŻENIA , POJEMNOŚCI i ŚRODKI oraz ich oznaczenia , macie wytłuszczone w tabelach w linku który wstawiłem powyżej jak ktoś ni w ząb , nie panimaju paruski to niech sobie gogle translator odpali
cizzia
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 9
0 użytkowników, 8 gości, 0 anonimowych
-
Bing (1)
10 następnych tematów
-
Sprawdzony gaz pieprzowy
- Ponad rok temu
-
Najlepszy gaz do obrony
- Ponad rok temu
-
Gaz a okulary
- Ponad rok temu
-
Paraliator, gaz czy może jeszcze coś innego?
- Ponad rok temu
-
Gaz firemaster
- Ponad rok temu
-
Czy gaz używany przez policje zawiera alkochol ?
- Ponad rok temu
-
ABC gazów pieprzowych
- Ponad rok temu
-
Gaz pieprzowy KO.
- Ponad rok temu
-
Jaki gaz na kemping?
- Ponad rok temu
-
Pistolety Gazowe..