Są i takie papryczki.Troszkę OT.
Kilka ciekawostek, zwłaszcza pierwsze zdjęcie.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Gaz obronny-mity a rzeczywistość (opracowania, filmy) 2
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bocianowski np Walthera Pro Secur testowaliśmy tak jak Grenna z tym ,że ten kolega co prowadził mnie po prysznic wtedy był obiektem testów , mogę ci powiedzieć , że gaz też pierwsza klasa , naprawdę dobry ( niestety filmiki z tamtego wydarzenia nie zachowały się , ale wyglądało to ostro , np osoba która prowadziła ochotnika rzygała )KO używałem na pach i nie tylko działa dość dobrze ale z bliska , na dużych odległościach mniejsze stężenie jest jednak widoczne , Jak jest ciepło KO ma dobry efekt inhalacyjny , w zimę niestety nie ,jak trochę zmarżnie to stożek zaczyna pryskać kroplami żelu ;-)
Dzięki za odpowiedź megasmig. A więc dopóki nie dotrze do mnie UDAP, będę krążył po okolicy z Waltherem i KO w zapasie ;-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A dlaczego wersja gellub porządnego chemika typu ARM II lub puissance 90 wersja gel
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moim zdaniem KO na zapas jak najbardziej się nada- świetny zasięg i wystarczająca moc- przetestowany na grupie "młodych gniewnych".
społeczny mściciel HE HE
Jeśli nosimy dwa miotacze jednocześnie to oba muszą być najlepsze na jakie nas tylko stać - z tych oczywiście dostępnych. Na RMG nigdy nie oszczędzamy! Zdrowie mamy tylko jedno.
ŚWIĘTE SŁOWA !
cizzia
Napisano Ponad rok temu
ja właśnie zrzuciłem filmy z testowania Red Sabre Foam w pancerzu RSG3.....
ZAPOWIEDŹ:
Napisano Ponad rok temu
A dlaczego wersja gellub porządnego chemika typu ARM II lub puissance 90 wersja gel
Słyszałem, że tymi żelowymi ciężko jest skutecznie trafić przeciwnika podczas dynamicznej sytuacji.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PIEPRZ TYLKO PIEPRZ ZA TO MOŻLIWIE NAJMOCNIEJSZY o wysokiej rafinacji !!! to NIGDY nie zawodzi
cizzia
ps. swoją droga aż wstyd że taka firma jak inter ark miewa takie skuchy , ... - bez komentarza !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chciałem cos opisać odnośnie francuskich csow których zawsze byłem zwolennikiem i za każdym razem sprawdzały mi sie w akcji...... zakupiłem ostatnio w interarku 2 sztuki Puissance 90 GAZ LOURD 75 ml ( od niedawna cała czarna pucha z białymi napisami) siedzieliśmy z bratem na grillu i zaczęliśmy temat o gazach nie miał okazji posiadać ani używać Francuskiego cs-a był bardzo ciekaw jak miota gaz z taka dysza, zaproponowałem, ze walne sekundową chmurkę na polu ( z dała od sąsiadów ) wiec udaliśmy sie za do i w powietrze sygnałem solidna chmure a naprawdę była solidna bo walnela na jakieś dobre 5 metrów po czym ha sie cofnąłem 2-3 metry ponieważ znam te francuskie chmury i nie byłem chętny na pieczenie i duszenie.....brat został a nawet podszedł odrazu i zero efektu inhalacyjnego .....zadziwilem się no ale cóż to przestrzeń otwarta wiec postanowiłem walnąć po raz drugi odrazu po strzale widać było jeszcze gęsta mgle w która wszedł brat i po raz kolejny nic jedynie wyczulismy zapach rozpuszczalnika nic po za tym wiec mój rodzony stwierdził żebym psiknął w niego początkowo odradzalem mu ten pomysł ale mowię ok i tak około 3 metrów walnalem dobra mgle prosto w twarz i doznałem szoku.... Nawet nie kichnal juz nie wspominając o zamknięciu oczu....zdenerwowałem sie zadzwoniłem na drugi dzień do interarku i opowiadam Panu o sytuacji a on,ze to dziwne i ze mogą mi wymienić puszki lub zwrócić pieniądze .... W końcu dogadalismy sie tak ze ja oddaje obie puchy i dostaje 2x ARM ll i jedna sztukę ARM lV w ramach rekompensaty ..... Czyli juz wiemy, ze wszystko tkwi w oszukiwaniu nas co do daty przydatności...... Wszyscy inni producenci drukują daty sami i takie puchy otrzymujemy a Panowie ze stolicy od jakiegoś czasu sami przylepiaja nalepki z niby prawdziwa data przydatności....kiedyś była ona pod naklejką interarku ta prawdziwa drukowana przez Francje....kto zakupił Puissanca z nowa puszka (czarna z białymi napisami) chodzi o wersje Gaz LOURD proponuje sprawdzić bo moze byc problem w razie realnego zagrożenia.
Nawet nie kichnął Przeterminowany szajs Ci sprzedali facepalm /// CIACH / WHD
Normalnie te francuskie chmury nawet największych kozaków zamiatają, więc ten musiał być ostro po terminie.
Wydaje mi się, że te ARM II, które sprzedają są jeszcze z tej dostawy z listopada zeszłego roku. Jak kupowałem, pytałem o datę produkcji, wtedy jeszcze mieli fakturę i powiedzieli, że 10.2013, więc według mnie data przydatności to 04.2015 - czyli półtora roku, potem należy gaz wymienić.
Ostatnio zdjąłem pijanego i naćpanego gościa francuskim żelem CS, ale chyba faktycznie powinienem przestawić się na pieprzowe, tam termin przydatności nie jest aż tak istotny
Napisano Ponad rok temu
Znieslawienie jest tematem rzeka, nie chcemy sie uzerac z ich prawnikami.
Odnoscie sie bezposrednio do produktu, nie rzucajcie tekstow o oszustach. Moze oni sami zostali oszukani na felernej partii ? Zachowali sie w porzadku, gaz wymienili.
ps. nie mam nic wspolnego z ta firma.
///
Jezeli chcecie sie takimi uwagami wymianic, mozmy poprosic Czeslawa o zamkniete podforum.
Napisano Ponad rok temu
Zachowali sie w porzadku, gaz wymienili.
Podejrzewam, że jak by to była realna sytuacja i stracił by życie to nawet i by mu wieniec ładny kupili ;-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 5
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sprawdzony gaz pieprzowy
- Ponad rok temu
-
Najlepszy gaz do obrony
- Ponad rok temu
-
Gaz a okulary
- Ponad rok temu
-
Paraliator, gaz czy może jeszcze coś innego?
- Ponad rok temu
-
Gaz firemaster
- Ponad rok temu
-
Czy gaz używany przez policje zawiera alkochol ?
- Ponad rok temu
-
ABC gazów pieprzowych
- Ponad rok temu
-
Gaz pieprzowy KO.
- Ponad rok temu
-
Jaki gaz na kemping?
- Ponad rok temu
-
Pistolety Gazowe..