Gaz obronny-mity a rzeczywistość (opracowania, filmy) 2
Napisano Ponad rok temu
A to co o nim napisał: "Mace zadziałał kiedyś tak sobie (fakt faktem, że idealnie nie trafiłem)."
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie chce mi się wierzyć, że taki wałek by sklep zrobił, zmartwiłeś mnie, bo sam mam tego niby mixa.Witam ponownie i mam dwa niusy ;-) , po pierwsze wypryskałem tą rzekomą próbkę z inter -arku i nie czułem tam CS-a więc to chyba nie to co powinno
Napisano Ponad rok temu
Witam ponownie i mam dwa niusy ;-) , po pierwsze wypryskałem tą rzekomą próbkę z inter -arku i nie czułem tam CS-a więc to chyba nie to co powinno
Nie chce mi się wierzyć, że taki wałek by sklep zrobił, zmartwiłeś mnie, bo sam mam tego niby mixa.
HE HE - ty też Anics stałeś wtedy od rana na mrozie ??? żebym nie mówił co by poskromić emocje , a tak dziadki Was wkręcili i to jeszcze w cenie miotaczy o większej pojemności i z Flip Topem
cizzia
ps. dzwonić do kalibra koledzy niech ściągną pierwsza partie blendów SABRE bo mam dobre zdanie na ich temat ( z zasłyszanych opinii ) , ale że w swojej karierze miałem jedynie kilka i w dodatku żadnego nie użyłem więc teraz bym sobie pofolgował
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli okaże się, że jest sam pieprz, grzecznie poproszę sklep o zwrot wszystkich kosztów.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jeżeli chodzi o chemiki z inter ark testowałem niedawno taki oto gaz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
cizzia
ps. zakładam nowy temat w nowym dziale dotyczący tego co byście chcieli aby ZAISTNIAŁO na Vortalu w naszym temacie - wszelkie uwagi , propozycje , opinie proszę wstawiać właśnie tam - na bieżąco rozpatrzę wszelkie sprawy i potrzeby , mam również kilka własnych propozycji - jakich dowiecie się czytając właśnie ów temat - zapewniam że warto ! darmowe gazy do zdobycia ...
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sprawdzony gaz pieprzowy
- Ponad rok temu
-
Najlepszy gaz do obrony
- Ponad rok temu
-
Gaz a okulary
- Ponad rok temu
-
Paraliator, gaz czy może jeszcze coś innego?
- Ponad rok temu
-
Gaz firemaster
- Ponad rok temu
-
Czy gaz używany przez policje zawiera alkochol ?
- Ponad rok temu
-
ABC gazów pieprzowych
- Ponad rok temu
-
Gaz pieprzowy KO.
- Ponad rok temu
-
Jaki gaz na kemping?
- Ponad rok temu
-
Pistolety Gazowe..