Gaz obronny-mity a rzeczywistość (opracowania, filmy) 2
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a jak z przydatnością owych gazów / terminami produkcji , no i konkretnie jaki rodzaj tego sabre i foxa
cizzia
Napisano Ponad rok temu
Strumień Foxa 06/17/13 (data produkcji) więc jeszcze jakieś półtorej roku przydatności.
Zaznaczam,że kolega został spryskany sporą ilością substancji w jednym jak i w drugim przypadku.
Porównując działanie(zachowanie kolegi) zdecydowanie większą "panikę "dało się zauważyć po Sabre.
Napisano Ponad rok temu
Fox 5.3 89ml Strumień
Napisano Ponad rok temu
Jak myślicie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a i mam taką informacje dla kolegów , byłem w Kalibrze na ul. Kolbego i ustaliłem że nie ma przeciwskazań aby zaczęli ściągać blendy SABRE 3 in 1 ( CS + OC ) jest interesujący wybór w usa ! , precyzując jeśli zbierze się tu choć z 10 osób które do nich zadzwonią w tej sprawie, powinno to przypieczętować wprowadzenie ich do stałej oferty - zatem słuchawki w dłoń poniżej link do stronki producenta i oferty :
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
tu bądź tu dzwonić i potwierdzać chęć nabycia i ustalać termin pierwszej partii w sklepie , daję 2 numery bo nie pamiętam dokładnie ... starość nie radość
•Dział Handlu Zagranicznego i Zamówień Publicznych: 22 644 57 07 wew. 35
•Dział Sprzedaży Produktów Niekoncesjonowanych: 22 644 57 07 wew. 43
cizzia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i teraz tak po pierwsze co się rzuca w oczy są baaardzo niskie pojemniki dla mnie niewygodne no i o małej pojemności ( jakieś takie nie do męskiej ręki ) a samo rozwiązanie ( patent ze spustem ) również na pierwszy rzut oka nie przypadło mi do gustu i wydaje się być podatne na samowyzwolenie, sprzedawca twierdził że jeszcze nie testowali więc nie za bardzo może coś powiedzieć - wnioski końcowe - ja nie kupiłem miotacza opartego o Triggera, ale coś tam jednak nabyłem przy okazji zasięgania języka HE HE
cizzia
Napisano Ponad rok temu
P.S. Dawno już twierdziłem, że FOX 5.3 zajebiście psika w wersji stream, ale w kwestii ostrości to do Sabre Red 1.3 sporo mu brakuje. Idealna dla mnie byłaby hybryda, która psikałaby jak Fox, a miała ostrość Sabre Red. Od początku coś te teorie o jakimś super rozpuszczalniku, który ułatwia wnikanie w pory skóry itp. wydawały się naciągane.
No ale w boju Foxa nie sprawdzałem, ostatnio mnie nikt nie atakuje i chwalę sobie ten stan rzeczy
Napisano Ponad rok temu
z wyglądu puszki i strumienia wnioskuję że to jest poczciwy ko fog
Napisano Ponad rok temu
cizzia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szczególnie interesuje mnie pierwszy produkt
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sprawdzony gaz pieprzowy
- Ponad rok temu
-
Najlepszy gaz do obrony
- Ponad rok temu
-
Gaz a okulary
- Ponad rok temu
-
Paraliator, gaz czy może jeszcze coś innego?
- Ponad rok temu
-
Gaz firemaster
- Ponad rok temu
-
Czy gaz używany przez policje zawiera alkochol ?
- Ponad rok temu
-
ABC gazów pieprzowych
- Ponad rok temu
-
Gaz pieprzowy KO.
- Ponad rok temu
-
Jaki gaz na kemping?
- Ponad rok temu
-
Pistolety Gazowe..