Gaz obronny-mity a rzeczywistość (opracowania, filmy) 2
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Panowie mam ciekawostkę co do przeróbek miotaczy A dokładnie chodzi o francuskie cs-y.....znalazłem sposób na odpowiedni flip-top.
Po wielu próbach dopasowałem do Puissance 90 w żelu oraz do Arm ll flip-top od RSG Police (cone)...Strumień żelu poleciał na jakieś 4-5 metrów bardzo ładne krycie i oczywiście dużo większa wydajność (10-12)konkretnych strzałów. Co do Arm ll poleciał bardzo ładny stożek na dobre 3.5 metra
Napisano Ponad rok temu
Ja mam własnie tego: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]a i mam taką informacje dla kolegów , byłem w Kalibrze na ul. Kolbego i ustaliłem że nie ma przeciwskazań aby zaczęli ściągać blendy SABRE 3 in 1 ( CS + OC ) jest interesujący wybór w usa ! , precyzując jeśli zbierze się tu choć z 10 osób które do nich zadzwonią w tej sprawie, powinno to przypieczętować wprowadzenie ich do stałej oferty - zatem słuchawki w dłoń poniżej link do stronki producenta i oferty :
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
tu bądź tu dzwonić i potwierdzać chęć nabycia i ustalać termin pierwszej partii w sklepie , daję 2 numery bo nie pamiętam dokładnie ... starość nie radość
•Dział Handlu Zagranicznego i Zamówień Publicznych: 22 644 57 07 wew. 35
•Dział Sprzedaży Produktów Niekoncesjonowanych: 22 644 57 07 wew. 43
cizzia
A zależało by mi na 60ml, ale z tego co widzę nie mają chmury , są tylko strumienie, a wiadomo że strumień od Sabre szału nie robi.
Wracając do tematu mixa z Inter-Arku, psikałem, wąchałem i niestety potwierdzam to , co koledzy wyżej pisali- CSa tam nie wyczułem, dla pewności jeszcze porównałem z mixem Sabre- w tym wyraźnie czuć chemię, mimo że jest jejrzekomo mniej niż w ARMie.
Więc ostrzegam przed zakupami w Inter-Ark, to już kolejny wałek tego sklepu (wcześniej kombinowane daty ważności).
Gaz różni się od pieprzowego ARMa tylko naklejką wydrukowaną na zwykłym papierku i kolorem przycisku (zresztą jakość jego wykonania pozostawia wiele do życzenia, niebo a ziemia do Foxa czy PM).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Te francuskie formuły mają rudy kolor podobny do pieprzu (widać to było na cizziowym filmiku z testu), ale faktycznie da się tam wyczuć zapach CS, a zaraz po poczuciu zapachu ból zatok, oskrzeli, duszenie i smark do pasa gwarantowany :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Widzę, że Cizzia w formie jak za dawnych czasów, albo i lepiej Gratuluję realizacji testów.
Ponadto na kanale Kolter.TV pojawiły się testy (forma miotania i zasięg) różnych gazów, głównie Waltherów i KO.
Powoli przymierzam się do zakupu jakiegoś chemika, w związku z tym pytanie do znawców: mocniejszy jest Puissance czy ARM II?
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wracam po miesiącu a tu wielkie ZMIANY ZMIANY ZMIANY robimy super gaz naturalnie na miarę naszych możliwości dlatego wszyscy się przykładają i oszuści CS z MIXA ukradli teraz inni popieprzą OC gdzie indziej zginie gaz pędny następnie rozpuszczalnik, jeszcze bąka trzeba zagonić do puchy żeby był smród i mamy super gaz. Bo to będzie naturalnie nasz super gaz i nikt nam nie zarzuci że się nie staraliśmy.
to doskonały przykład jak NIE NALEŻY pisać postów !
zastanawiające jest co tak niezmiernie interesującego chciał nam powiedzieć autor powyższego tekstu , jednocześnie warto by nie tylko czytać , ale i PISAĆ ze zrozumieniem , że o interpunkcji nawet nie wspomnę przez wrodzoną grzeczność
powinieneś jeszcze kolego filmy kręcić np. takie jak ten który wstawiam poniżej ... i dołączać do tych wzniosłych i merytorycznych ( wręcz TECHNICZNYCH ) postów HE HE
cizzia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
cizzia
ps. chyba sobie sztukę tego zamówię mmmmmmiodzio się zapowiada , będą niezłe jaja ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Słuchajcie mam problem jak przekonać matkę aby przestała nosić gaz w torebce pośród tych wszystkich pierdół jak już wcześniej pisałem kupiłem jej PM-a i przez okres kiedy pilnowałem ażeby ten gaz był zawsze w kieszeni lub w ręku jeżeli sytuacja tego wymaga to o tyle jak przestałem na to zwracać uwagę to znowu wylądował na dnie torby pośród starych notesów i innego badziewia , jak ją mam przekonać lub "uświadomić" śe torba nie jest dobrym miejscem na przechowywanie tak małego gazu ?
Zmień matkę A tak serio, to z babami niestety jest pod tym względem problem...Wiem z własnego doświaczenia...Ni idzie wytłumaczyć i obawiam się, że po pierwszym zajściu też będzie problem z wytłumaczeniem...Kurde...może to tylko ja trafiam na takie ciężkie przypadki...
Napisano Ponad rok temu
I było pod bankomatem, cygan czy inna cholera skroiła portfel
II w autobusie mało istotne
III z agresywnym psem sąsiada ten co listonosza poszarpał
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sprawdzony gaz pieprzowy
- Ponad rok temu
-
Najlepszy gaz do obrony
- Ponad rok temu
-
Gaz a okulary
- Ponad rok temu
-
Paraliator, gaz czy może jeszcze coś innego?
- Ponad rok temu
-
Gaz firemaster
- Ponad rok temu
-
Czy gaz używany przez policje zawiera alkochol ?
- Ponad rok temu
-
ABC gazów pieprzowych
- Ponad rok temu
-
Gaz pieprzowy KO.
- Ponad rok temu
-
Jaki gaz na kemping?
- Ponad rok temu
-
Pistolety Gazowe..