Gaz obronny-mity a rzeczywistość (opracowania, filmy) 2
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Panowie mam ciekawostkę co do przeróbek miotaczy

Po wielu próbach dopasowałem do Puissance 90 w żelu oraz do Arm ll flip-top od RSG Police (cone)...Strumień żelu poleciał na jakieś 4-5 metrów bardzo ładne krycie i oczywiście dużo większa wydajność (10-12)konkretnych strzałów. Co do Arm ll poleciał bardzo ładny stożek na dobre 3.5 metra

Napisano Ponad rok temu
Ja mam własnie tego: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]a i mam taką informacje dla kolegów , byłem w Kalibrze na ul. Kolbego i ustaliłem że nie ma przeciwskazań aby zaczęli ściągać blendy SABRE 3 in 1 ( CS + OC ) jest interesujący wybór w usa ! , precyzując jeśli zbierze się tu choć z 10 osób które do nich zadzwonią w tej sprawie, powinno to przypieczętować wprowadzenie ich do stałej oferty - zatem słuchawki w dłoń
poniżej link do stronki producenta i oferty :
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
tu bądź tu dzwonić i potwierdzać chęć nabycia i ustalać termin pierwszej partii w sklepie , daję 2 numery bo nie pamiętam dokładnie ... starość nie radość![]()
•Dział Handlu Zagranicznego i Zamówień Publicznych: 22 644 57 07 wew. 35
•Dział Sprzedaży Produktów Niekoncesjonowanych: 22 644 57 07 wew. 43
cizzia
A zależało by mi na 60ml, ale z tego co widzę nie mają chmury , są tylko strumienie, a wiadomo że strumień od Sabre szału nie robi.
Wracając do tematu mixa z Inter-Arku, psikałem, wąchałem i niestety potwierdzam to , co koledzy wyżej pisali- CSa tam nie wyczułem, dla pewności jeszcze porównałem z mixem Sabre- w tym wyraźnie czuć chemię, mimo że jest jejrzekomo mniej niż w ARMie.
Więc ostrzegam przed zakupami w Inter-Ark, to już kolejny wałek tego sklepu (wcześniej kombinowane daty ważności).
Gaz różni się od pieprzowego ARMa tylko naklejką wydrukowaną na zwykłym papierku i kolorem przycisku (zresztą jakość jego wykonania pozostawia wiele do życzenia, niebo a ziemia do Foxa czy PM).
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Te francuskie formuły mają rudy kolor podobny do pieprzu (widać to było na cizziowym filmiku z testu), ale faktycznie da się tam wyczuć zapach CS, a zaraz po poczuciu zapachu ból zatok, oskrzeli, duszenie i smark do pasa gwarantowany :twisted:
Napisano Ponad rok temu

Widzę, że Cizzia w formie jak za dawnych czasów, albo i lepiej

Ponadto na kanale Kolter.TV pojawiły się testy (forma miotania i zasięg) różnych gazów, głównie Waltherów i KO.
Powoli przymierzam się do zakupu jakiegoś chemika, w związku z tym pytanie do znawców: mocniejszy jest Puissance czy ARM II?
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wracam po miesiącu a tu wielkie ZMIANY ZMIANY ZMIANY robimy super gaz naturalnie na miarę naszych możliwości dlatego wszyscy się przykładają i oszuści CS z MIXA ukradli teraz inni popieprzą OC gdzie indziej zginie gaz pędny następnie rozpuszczalnik, jeszcze bąka trzeba zagonić do puchy żeby był smród i mamy super gaz. Bo to będzie naturalnie nasz super gaz i nikt nam nie zarzuci że się nie staraliśmy.
to doskonały przykład jak NIE NALEŻY pisać postów !

zastanawiające jest co tak niezmiernie interesującego chciał nam powiedzieć autor powyższego tekstu , jednocześnie warto by nie tylko czytać , ale i PISAĆ ze zrozumieniem , że o interpunkcji nawet nie wspomnę przez wrodzoną grzeczność

powinieneś jeszcze kolego filmy kręcić np. takie jak ten który wstawiam poniżej ...

cizzia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

cizzia
ps. chyba sobie sztukę tego zamówię mmmmmmiodzio się zapowiada , będą niezłe jaja ...
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Słuchajcie mam problem jak przekonać matkę aby przestała nosić gaz w torebce pośród tych wszystkich pierdół jak już wcześniej pisałem kupiłem jej PM-a i przez okres kiedy pilnowałem ażeby ten gaz był zawsze w kieszeni lub w ręku jeżeli sytuacja tego wymaga to o tyle jak przestałem na to zwracać uwagę to znowu wylądował na dnie torby pośród starych notesów i innego badziewia , jak ją mam przekonać lub "uświadomić" śe torba nie jest dobrym miejscem na przechowywanie tak małego gazu ?
Zmień matkę

Napisano Ponad rok temu
I było pod bankomatem, cygan czy inna cholera skroiła portfel
II w autobusie mało istotne
III z agresywnym psem sąsiada ten co listonosza poszarpał
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 10
0 użytkowników, 10 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Sprawdzony gaz pieprzowy
- Ponad rok temu
-
Najlepszy gaz do obrony
- Ponad rok temu
-
Gaz a okulary
- Ponad rok temu
-
Paraliator, gaz czy może jeszcze coś innego?
- Ponad rok temu
-
Gaz firemaster
- Ponad rok temu
-
Czy gaz używany przez policje zawiera alkochol ?
- Ponad rok temu
-
ABC gazów pieprzowych
- Ponad rok temu
-
Gaz pieprzowy KO.
- Ponad rok temu
-
Jaki gaz na kemping?
- Ponad rok temu
-
Pistolety Gazowe..