cizzia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wszystkie naukowe źródła do których dotarłem
gaz o parametrach 1%MC, 100 000SHU na dyszy, min. 5%OC jest w zupełnie wystarczającym do tego aby wywołać pożądane efekty za każdym razem
Napisano Ponad rok temu
Słowa, które przedstawiasz jako wynik, są tak naprawdę tezą. Co więcej teza ta zawiera w sobie założenia dodatkowe. Same te założenia mają charakter tezy. Czyli, mówiąc inaczej, podstawą tezy głównej jest teza wstępna, którą nie została udowodniona.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To są badania naukowe (na zlecenie jednostek rządowych, policji , służby penitencjarnej wykonane przez uniwersytety i prywatne firmy badawcze) na które trafiłem przeglądając w czasie tych kilku lat mojej gazowej zajawki amerykańskie fora. Są to pliki pdf, jak mniemam ogólnodostępne. Niestety nie byłem na tyle roztropny aby po przejrzeniu ich nie wykasować. Wiem, że nie takiej odpowiedzi oczekiwałeś ale co zrobić to jest jedyna jaką mogę Ci dać bez kręcenia....
Co to za źródła?
...
Co to znaczy porzadane efekty?
Czy porzadany jest efekt inhalacyjny? Czy może wystarczy efekt bolesnego pieczenia oczu i podrażnienia błon śluzowych? A może oczekiwanym efektem będzie zaliczenie gleby"? W jaki sposób formuła gazu wpływa na osiągnięcie porządnego efektu? Może jednak decyduje tu rodzaj dyszy?
W jaki sposób określone parametry?
....
I to jest całe sedno sprawy. I dlatego lubię Sabre, nie idą w pierdyliony SHU czy jakieś mega duże stężenia OC czy MC, bo tak naprawdę nie ma takiej potrzeby. W tych badaniach o których wspominałem było jasno wyjaśnione, że gazy mocniejsze od podanej formuły wcale nie spowodują lepszego efektu tylko go wydłużą w czasie i zwiększają ryzyko poparzenia (tak, tak 3%MC ponoć już może uszkodzić skórę a nawet u niektórych osób odkleić siatkówkę) czy innej niefortunnej okoliczności. Niefortunnej, bo chyba nikt nie chce beknąć za uszkodzenie ciała powyżej dni 7. ;-) Gazy zawierające więcej od Sabre Red czynnika aktywnego, czy ostrzejsze nie są w cale lepsze są po prostu mocniejsze. Ale ta moc nic nam tak naprawdę nie daje, ja wiem fajnie jest upodlić bydle które zaczepia innych bez powodu, można mieć z tej okazji satysfakcję ale czy warto jest zaryzykować np. to że puszka w ogóle nie odpali albo wyskoczy z niej tylko nośnik używając niesprawdzonych i niepopularnych produktów - na to pytanie to już każdy musi sobie sam odpowiedzieć. Moja odpowiedź: nie jest to warte zwiększonego ryzyka. Twoja może być inna i super.Inny nie koniecznie oznacza "lepszy". Nie musi też znaczyć "gorszy". Inny to inny.
Inna formuła, z pozoru słabsza, może okazać się równie skuteczna.
Przyniesie oczekiwane przez nas rezultaty, czyli pozwoli nam obronić się przed napastnikiem. Formuły, tak mi się wydaje, należy rozliczać za efektywność a nie efektowność.
Sabre ma sprawdzoną formułę i wypracowaną markę.
I bardzo dobrze, że mamy na rynku produkt gwarantujący skuteczność działania.
I nie, nie studiowałem filozofii
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam Panowie
![]()
Bez zbędnego gadania, ktoś ostatnio pisał że ARM II podczas testowania i wejściu w chmure zawiódł, więc przed chwilą przetestowałem swój egzemplarz ARM II ( świeża żona pojechała w delegacje).
Bardzo inteligentnie sypnąłem z odległości około 30 cm do wnętrza kiblaco spowodowało że odpryski gazu wylądowały na podkoszulce i kilka kropel na okularach, na twarzy poczułem "podmuch".
EFEKT=żaden!!! zero duszenia, zero pieczenia :nie: Wylizałem dysze gazy językiem i piecze słabiutko. Kiedyś miałem Puissance i po psiknięciu w pokoju była szybka ewakuacja do kibla i jednym słowem masakra.
Gaz kupiony jakieś pół roku temu wiadomo gdzie. Od dziś przestaję go nosić i radzę wszystkim przetestować swoje egzemplarze.
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu