Kiedy powinno sie pic odzywke ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Oby nie pszenica albo sama soja
wrrr sie juz pogubilam z tym wszystkim. Chyba ten facet zle mnie poinformowal ze 3 razy dziennie udalo mi sie odnalezc na necie ta odzywke i tam jest napisane ze do 80 kg masy ciała - 2 porcje całej pitnej dziennie. To ile ja musze tego wkoncu pic ??? Ta odzywka wspiera przyrost masy ciała i masy konstrukcji w połączeniu z treningiem siły
Ja waze 61 a powinnam 65 do mojego wzrostu. Cholernie jest to duzo jak na kobiete ale co zrobic, musze pic te odzywki i wiecej jesc bo mam szybka przemiane materi i szybko trace kg
Napisano Ponad rok temu
Jak na razie to jedz te gainery jak masz ochotę, ale do tego są potrzebne też niezbędne kcal.
Napisano Ponad rok temu
Kto Ci tak powiedział, że przy wzroście 171 cm masz ważyć 65 kg???
Twoja waga jest jak najbardziej ok. Twój trening powinien modelować twoje mięśnie, nadawać im ładnego kształtu a nie budować je. Pisałaś w którymś poście , iż chcesz odkryć zarysy mięśni, że chcesz zgubić troszku tłuszczyku bo pod nim masz dobrze wyrobione mięsnie a teraz chcesz dorobić jeszcze masy. Pogubiłem się w tym hehe. Trenuj by ujędrnić pośladki, pokazać płaski ładny brzuch i jędrne piersi , tyle my mężczyźni oczekujemy od was kobiet, Nie potrzebujemy wielkiej masy u kobiety. Jak do swojego wzrostu masz dobrą wagę i jej się trzymaj , pilnuj tylko by wszytko było proporcjonalne i nic poza tym.
Odżywkę możesz pic podczas drugiego śniadania, po treningu , bo tu jest najważniejszy posiłek dnia.
to nie ja pisalam, ja tam zgubic nic nie chce Wszedzie masz napisane o wzroscie i wadze. Ja przeczytalam we wrozce Babie nie wytlumaczysz, ja tej masy potrzebuje a swoje i tak sie bedzie wyrabiac. Jak bedzie zle to sie odchudze
Napisano Ponad rok temu
Ok , powodzenia zatem w treningach.
Pozdro
Dziekuje Chyba zaczynam miec wode z mozgu co do tych odzywek
Napisano Ponad rok temu
Spokojnie bez załamki. Napisz kolejny temat poproś w nim o dobór i dawkowanie suplementów dal kobiety , której celem jest... i napewno Ci ktoś odpowie, ja Ci w tym temacie wiele nie powiem, gdyż moja wiedza dotyczy głownie treningu i w praktyce i w teorii z racji kursu, ale nie jestem z tych instruktorów któż twierdza ze na wszystkim się znają i biorą się za układanie diety dobór suplementacji , tak naprawdę nie mając o tym większego pojęcia , gdyż zajęcia , na które uczęszczali nie dają im ani do tego uprawnień ani jako takiej wiedzy oprócz tej podstawowej.
Są tu na forum ludzie , którzy mają wiedzę zapewne Ci pomogą
Pomyslalam ze wykorzystam ta odzywke, zobacze jak mi to wszystko pojdzie i potem cos zmienie
Napisano Ponad rok temu
Pewnie , że tak
Sukcesów życzę
I pozdrawiam
Dziekuje wzajemnie