ładniejsze oblicze aikido, czyli fajne panny w waszym dojo:)
Napisano Ponad rok temu
1. żywy odzew na ten temat w innych topicach
2. lekki bezruch na forum, które ożywa przy dyskusji o d.. :dupa: Maryni lub jakiejś zadymie
3. strona poznańskiej sekcji, która juz dawno prowadzi dokumentację w tej materii w galerii aiki-kobiety:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
A jak jest u was w tym aspekcie Macie się czym pochwalić Jakie macie internetowo- wojażowe rozpoznanie tego tematu Fotki, linki mile widziane 8)
Ł. (wielbiciel płci pięknej) :dupa:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wprawdzie wczoraj przyszla taka jedna co to by się nadawała, ale jak się okazało przyszła do senseia w sprawie innej niż aikido
co do tej strony z poznania.... - no nie wiem nie wiem, ale widzę to tak:
- zrobili 10 staży, porobili fotki teraz szpanują, że to niby u nich i że są tacy figo fago.
- nawet nie robili staży tylko sciagają foty z sieci i też szpanują
- to cały czas jest jedna dziewczyna (góra dwie), tylko ineczej uczesana i umalowana.
NIE JEST ANI MOŻLIWE ANI SPRAWIEDLIWE, ŻE W JEDNEJ SEKCJI JEST TYLE FAJOWYCH DZIEWÓCH
pozdrawiam (wszystkich oprócz poznaniaków bo im aktualnie zazdroszczę :wink: )
Napisano Ponad rok temu
Z własnego podwórka to mogę napisać, że jest źle. Tzn nie zeby płeć odmienna była strasznie nie teges ale wiekowo niestety się nie nadaje.
Jaka jest szansa, ze te kobiety to przeczytaja
Napisano Ponad rok temu
Prosisz i masz, Pmasz - czuje, że rymujetaaa... panie Łabędz moża na dobry początek sam przedstawisz pare własnych? na znak dobrej woli potem juz jakos pójdzie....
Ja jestem cichym admiratorem urody tej pani - niestety nie z naszego dojo, ale czasem ćwiczy w Budojo - i to na razie podstawowy powóddla którego sie tam wybiorę
U nas w dojo tez jest pare pieknych pań ale nie mam ich fotek
Ł (koneser)
Napisano Ponad rok temu
Co do Marty zbamowanej to jest z Z. Góry - teraz studentka we Wrocku ale na zajeciach to sie dopiero raz pokazała i znikła - nie dość krawędziowa koleżanka widać....
co do zdjec z Poznania to ja sie pytam - co za poznanskie panie jak to ogólnie jest tysiąc mgnień legendarnej szczecińskiej koleżanki Sylwii??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
....."Na aikido tesh było zajebiście. Tylko początek rozgrzewki był troche ciężki, bo jush mnie nogi bolały po tej dysce. Jak Kaśka miała zrobić na mnie jakąś dźwignie i jej się nie udało to mnie popchnęła, żebym się przewróciłą. No a że ja mam z deka refleksu to pociągnęłam ją za sobą i zaczęłyśmy się okładać hehe. Myślałam, że się zleje ze śmiechu.
A ostatnie ćwiczenie to w ogóle zajebiste było. Trza było bliny przeciwnikowi strzelać i się bronić przy okazji się bronić przed atakiem przeciwnika. Tak się złożyło, że znowu byłam z Kaśką w parze.
I bardzo dopshe, bo z nikim innym bym się tak nie nawalała.
Bałabym się, że krzywde bym mu zrobiła. A z Kaśką to luzik był. Lałyśmy się ostro po mordach Ona mi przywaliła i zaczęła się śmiać to ja jej oddałam i ja zaczęłam się śmiać. Ta wykorzystała sytuacje i mi przywaliła i tak na zmiane.
Jak Sansej (shefo) nas zobaczył to powiedział, że bardzo dopshe i zaczął się znas ryć. Tylko my się "na serio" biłyśmy.
Jush po zajęciach Pawełek Sempaj (czy coś w tym stylu) chodził po korytarzu w samym ręczniku. I jak gadał z Sansejem Tadkiem to mu spadł Zadek mu było widać LOL No i wróciliśmy do domu =)...
Napisano Ponad rok temu
Nie czyń tego więcej, albo zapodaj osobny watek o nawiedzonych nastkach :?
Ł. (z romantycznego uniesienia brutalnie sprowadzony na glebę :twisted: )
Napisano Ponad rok temu
pmasz(ktory widzi w kobiecie głównie intelekt, choć najczęściej jego brak (sorry nie mogłem się powstrzymać))
Napisano Ponad rok temu
Karol...sorry...
:wink:
Francuz i dziewczyna...
Heh Garry...(ta w środku to nie dziewczyna)
Napisano Ponad rok temu
Pio - ty to skromny jesteś :wink: A przy okazji zaponiałes jeszcze o Ewie, która przyjeżdza na E. Lemona(zdj. ze stażu w W-wie):
No i jeszcze ze stron WCA
W radio urody nie widać ale jak sie można przekonać lepiej wybrac sympatycznego rozmówcę
Napisano Ponad rok temu
Pio - ty to skromny jesteś :wink: A przy okazji zaponiałes jeszcze o Ewie, która przyjeżdza na E. Lemona
EWA... poklon
Napisano Ponad rok temu
A ta panienka?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Schemat zasady aikido
- Ponad rok temu
-