Ciemnosc i noz
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Ps. Temat z pozoru jak kazdy inny ale: 1. ucieczka moze nie byc tak latwa 2. walka z nozownikiem w ciemnosci to chyba samobojstwo 3. ...
Napisano Ponad rok temu
Ja mam jeszcze pistolet, ale gdybym nie miał, to czyba tak.
No chyba, że jesteście pewni swego, to mówicie ok, sięgacie do kieszeni i wyciągacie swój sprzęt.
Napisano Ponad rok temu
... Uciekam chyba ale te moje wysokie obcasy..( )Sylwetka mowi "dawaj kase smieciu" a w jej rece mozna dostrzec dluugi kawalek czegos.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a ja bym pewnie dostala zawalu
use your katana girl and hiten mitsurugi ryu! ;d...
nie odpowiedzialas mi kim byl sei souhen ... czy jak to tam oddzielasz ;d...
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Ps. LvB ma racje...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
-Daj 2 zl
-ok juz juz spoko
Dajesz 2 zl, koles bardzo czesto po tym cie oleje i jk tylko zacznie sobie isc, albo sie chociaz odwroci.... ATAK!!! I jedziemy na calego!
Niech mysli ze jz wygral, nie chodzi o to zeby mu dac w maske w czasie wyjmowania kasy, tylko mu dac i nawet odejsc 2 kroki, a potem mu pojechac.
Codo tego noza, wersja LvB Jest dobra. Mozna jeszcze spieprzac, ale wtedy mamy dodatkowe ryzyko kosy w plecy.
Napisano Ponad rok temu
...i kiedy sie zrównaliśmy skoczyłem na niego z głośnym ŁAaaaaaa !!!(czy jakos tak) wtedy gość sie cofnął podniósl głowe i patrze... 8O to nie mój kolega ...tylko... jakiś obcy zakapior ale bardziej zdygany niż ja , zaczął zasłaniać sie niezdarnie rękami i wydukał : no cooo?no coo?.Ja zdążyłem ochłonąć mówie : spoko ! i szybkim krokiem w długą...
Napisano Ponad rok temu
btw: mowisz ze trzeba byc pierwszym ;d... nie - nie trzeba byc pierwszym - bo jak on ciebie zauwazy jako drugi ale z bezpiecznej odleglosci to nic z twojej przewagi ;d... uscislajac - on nie moze nas zauwazyc - musimy zaskoczyc ... ale wtedy to my atakujemy a nie on nas i cala sytuacja odwraca sie w strone tajemniczego mrocznego pana ...
ehh za duzo matematyki (poprawiaja mnie na lekcji non stop zebym scislej sie wyrazal ;d)...
Napisano Ponad rok temu
zalezy co by to bylo... gydby ulica to pewnie bym dal dyla bo calkiem szybko biegam ale w parkach czy tez innych nierownych okolicach to juz nieciekawe...jeden maly blad, korzeń... gleba, a potem niech mi gleba lekką będzie... ehhh
ale genralnie to raczej glupie pytanie...mysle ze jedynie sytuacja na zywo moze zweryfikowac nasze zachowanie...dzis moge mowic jedno, a jutro mnie zatka albo bede prawie martwy po ciezkim treningu i...
pozdro
Napisano Ponad rok temu
kamil - no to gratuluje
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale nie dla 2 złotych wiadomo...
latarka...jeśli jet dobrej jakości i te światełko będzie razić odpowiednio to czemu nie..jeśli to nie podizałą..jego sprzęt będzie lepszy efektywniejszy..chociaż masz na pewno efektowniejszy(latarka)..
Napisano Ponad rok temu
sposob Lorda jest OK, ale raz, ze dwa metry to bardzo blisko, a dwa, ze taka sytuacja troche dziwna - skoro jest ciemno, to gdybym ja chcial zarobic latwo troche grosza, to bym walnal od razu w leb, a potem szukal po kieszeniach...
po co sie narazac, ze w tej ciemnosci sie samemu zbierze nie wiadomo od kogo i czym?
to moje trzy grosze.
Napisano Ponad rok temu
Jakie Maglite-y daja silny strumien swiatla ?Małą , a dającą bardzo silny strumien światła np. coś z rodziny MagLite'a.
Jakie mala Maglite-y maja wylacznik "klikowy" ? Nie przekreca sie w nich glowicy latarki w celu wlaczenia ?Klik i strzał po oczach adwersarza.
A moglbys dokladnie opisac swoje doswiadczenia ? Jestes moze na cos chory ? Bo normalny zdrowy czlowiek nie ma chyba raczej problemow z samolokalizacja nawet po zaswieceniu w oczy reflektorem samochodowym.Nawet w środku dnia po takim zabiegu przez parę sekund nie wiemy gdzie jesteśmy. Wiem z doświadczenia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Szkoła :)
- Ponad rok temu
-
Walka oczami bramkarza...
- Ponad rok temu
-
Szkoła
- Ponad rok temu
-
obrona kobiety przed kobietami
- Ponad rok temu
-
Pobicie kierowcy autobusu (video)
- Ponad rok temu
-
sprint?
- Ponad rok temu
-
Ciekawa strona na temat ulicy, polecam choc autor...
- Ponad rok temu
-
Walka na ulicy i bjj
- Ponad rok temu
-
Jak zamknąć spelunę?
- Ponad rok temu
-
Wieczorny powrot z treningu ... i dylemat
- Ponad rok temu