PZKT i Fudokan
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A czy coś razem stworzą?... śmiem mieć wątpliwości.
Chyba Pan WK widziałby na miejscu wielkiego mistrza i lidera kogoś innego niż Jorgę. Zapewne widziałby tam siebie samego.
Napisano Ponad rok temu
Przecież Jorga powiedział jasno: dwie organizacje karate tradycyjnego współpracujące ze sobą, pod jednym szyldem. Niezależnie od tego, kto przewodzi ITKF-owi Jorga ma swój styl i swoich popleczników. ITKF nie jest mu bezpośrednio potrzebny.... śmiem mieć wątpliwości...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pierwsze mistrzostwa Europy w Fudokan w tym roku już za nami. Teraz czas na drugie ME Fudokan w tym roku ... :nie:No no, kto by przypuszczał,
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gapa jestem... oba mistrzostwa się już faktycznie odbyły. :nie:Na MŚ Fudokanu , które odbyły się w ten weekend w Wałczu
Napisano Ponad rok temu
Cieszę, że dałem sobie spokój z ich zawodami, chociaż mógłbym mieć medal w swojej kategorii za sam start.
Nie wystartowałeś i nie masz medalu Młody Karateko - i to jest pewne. A mówienie, że mógłbym mieć? Zawsze coś mógłbyś mieć - ale nie masz.
Napisano Ponad rok temu
Cieszę, że dałem sobie spokój z ich zawodami, chociaż mógłbym mieć medal w swojej kategorii za sam start.
Nie wystartowałeś i nie masz medalu Młody Karateko - i to jest pewne. A mówienie, że mógłbym mieć? Zawsze coś mógłbyś mieć - ale nie masz.
To jakaś głębsza myśl lub cytat? :roll:
Napisano Ponad rok temu
Zgadzam się z Tobą i podpisuję się pod tym rękoma i nogami Ja chciałem ukazać poziom tych zawodów i faktycznie dosyć głupio to zrobiłem, dzięki za tego posta
Napisano Ponad rok temu
To jest tak głupie i jednostronne, że aż szkoda na to energii. Ja się dziwię, że inicjator tego artykułu nie widzi, że się ośmiesza.http://zapach-szatni.przegladsportowy.pl/2013/12/06/medal-lewandowskiej-niezbyt-zloty/
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jakkolwiek by to nie wyglądało, ma taką samą łączność jaką miało. Nie ma powodu, żeby było inaczej. Jedyne co się zmieniło to to, że nie wszyscy ze sobą współpracują.A czy w ogóle ktoś może skomentować co dalej z karate tradycyjnym w Polsce. Czy po rozłamie w ITKF PZKT ma jeszcze jakąkolwiek łączność z karate tradycyjnym
Napisano Ponad rok temu
Znasz na tyle temat, żeby dyskutować co się naprawde stało, czy tylko własne przemyślenia?
Podpowiem, zajrzyj na listę członków "nowego" ITKF,a potem podyskutujmy.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Co do artykułu. Pojawiło się nazwisko Lewandowska i można było wykorzystać. Generalnie pismak z dolnej półki.
Napisano Ponad rok temu
Według prawa Minister Sportu powinien pozbawić PZKT statusu Polskiego Związku Sportowego.
Napisano Ponad rok temu
Nie jest to takie oczywiste, bo stary ITKF okazał się być organizacją prywatną. Szybciutko został powołany nowy ITKF jako organizacja sportowa i tym razem wszystko jest pewnie legalnie. Poza tym, nie usunięty, a zawieszony.PZKT zostało usunięte z ITKF.
Według prawa Minister Sportu powinien pozbawić PZKT statusu Polskiego Związku Sportowego.
P.S.
Czy Polski Związek musi być zrzeszony w międzynarodowym?
Napisano Ponad rok temu
Może coś przeoczyłem, powiedz mi, w którym miejscu widzisz Polskę jako członka zawieszonego?Poza tym, nie usunięty, a zawieszony.
MusiCzy Polski Związek musi być zrzeszony w międzynarodowym?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Łączenie karate i innych SW
- Ponad rok temu
-
PZKF - FUDOKAN - czy macie jakieś opinie?
- Ponad rok temu
-
Pieniądze i sztuki walki...
- Ponad rok temu
-
A w Krakowie ...
- Ponad rok temu
-
Gosoku - Ryu
Guest_budo_Koza_* - Ponad rok temu
-
Kyokushin jako styl walki
- Ponad rok temu
-
Strategia walki ze stylami chwytanymi
- Ponad rok temu
-
Zgrupowanie z Soke David C. Cook, 9 dan (Power Karate)
- Ponad rok temu
-
ulica/samoobrona
- Ponad rok temu
-
Iron shirt
- Ponad rok temu