Siema,
Jakie białko polecilibyście zarówno dla mnie (jako szejk potreningowy), jak i dla mojej lepszej połowy (cel: odchudzanie oraz wmuszenie w siebie śniadania, które w postaci stałej nie wchodzi)?
Obecnie używamy takiego: http://www.fabrykasi...r-520g-2,p.html
O ile ja wolałbym pić naturalne, to dla mojej żony musi być jeszcze smaczne (preferowana wanilia i czekolada). Cena nie jest tak istotna jak dobry skład, chociaż oczywiście nie chcemy płacić "za firmę". Wolałbym też dużą puchę zamiast małych torebek.
Białko dla wszystkich
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A na serio, to nie apteka i nie zrobi jakiejś diametralnej różnicy co będziecie jedli. Większy wpływ jak sądzę ma ilość spożywanego białka, niż jego jakość.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja ostatnio sobie olimp natural whey protein concentrate zacząłem kupować i mi pasi (naturalny smak jest spoko), szczególnie, że już żadnych kolorków ani smaczków nie mam wśród odżywek tylko "all natural"
Scitec smaki ma naprawdę spoko, szczególnie biała czekolada z truskawką czy jakoś tak. No po prostu miazga.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
miałem też
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tylko zaraz po treningu często nie chce mi się żreć, a szejk wejdzie
zapytaj dżeya, słyszałem że on teraz też miewa ten problem ;-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Twój post jest nie na temat (którym jest porównanie szejków, a nie co sądzisz o szejkach w ogóle), dodatkowo dowodzi brak umiejętności czytania ze zrozumieniem (powody dla których potrzebuję szejków były wyjaśnione) oraz niewiedzę (białko serwatkowe to z pewnością nie jest żadne placebo, choć oczywiście pełnowartościowego posiłku nie zastąpi).Tak szczerze mówiąc nie bardzo rozumiem większy sens tych odżywek,dobra dieta w zupełności nam wystarczy,tylko no właśnie- odpowiednio ułożona,bez tego ani rusz. Często odzywki to nic innego jak efekt placebo. taka jest prawda.
Kthxbye.
Do reszty: czy ktoś z Was spożywał obydwie wklejnowe wersje białka SFD? Czy jest między nimi jakakolwiek praktyczna różnica oprócz ceny i wspomnianej w opisach "nieco gorszej rozpuszczalności"?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z tanich polecam łowickie wpc.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu