Ray Sefo dla Vortalu Budo
Napisano Ponad rok temu
BTW fajny awatarek.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja się tylko domyślam po co to wszystko. Ale głośno nie będę o tym mówił.
Czemu? Jak juz zaczales to napisz o co chodzi
Napisano Ponad rok temu
A podpisu nie ma każdy bo na razie tylko o 2 osobach wiadomo
Napisano Ponad rok temu
A czemu piszesz że nas dupy bolą? co ma dupa do autografów?Czemu Cie (i paru innych) tak dupa boli? 2 autografy dla fanow to hurt? Nie kazdy ma szanse ogladac gale w Japonii i spotkac sie z fighterami. Mieszkali w tym samym hotelu przez pare dni, wiec mieli okazje pogadac... M.Radlinski podobno mowil Ray'owi, ze jestem jego wielkim fanem. Zrobil mi bardzo mila niespodzianke, tym wieksza, ze ja nawet czlowieka nie znalem.
Chłopie masz autograf no i brawo, gratuluję z całego serca.
Nie unoś się drogi anjew no bo ty nie masz o co.
W tym całym "autografowym incydencie", z mojej strony przynajmniej, chodzi o to że stoją mi ością w gardle mradowe listy i jakoś takie zagranie z autografem pasuje mi na "przypodobanie się". Sory mrad ale poprzedni schiz w stosunku do mkimury był zagraniem poniżej pasa więc odbieram takie sytuacje w tej chwili dość jednostronnie. Tym bardziej robienie hurtem autografów odbieram jako chęć przypodobania się wszystkim.
Na twoim miejscu zamknął bym temat listów a wszystko wróci do normy.
Napisano Ponad rok temu
fiod, wez wstawiaj jakies kropki jak skracasz nazwisko p. Radlinskiego, bo az sie wystraszylemmradowe listy
Napisano Ponad rok temu
Ale beka... cały czas myślałem, że czymś sobie przewaliłeś :wink:
Napisano Ponad rok temu
Mariusz Radliński=M.Rad.=mrad- taka przynajmniej mam nadziejeTo Fiod nie pisał do Ciebie Mradu??
Ale beka... cały czas myślałem, że czymś sobie przewaliłeś :wink:
Napisano Ponad rok temu
A co do listów (czy raczej listu) w sprawie mkimury - ma Pan, jak większość forumowiczów, za mało informacji na temat tej sytuacji żeby mieć prawo do pouczania mnie i tak zdecydowanej krytyki.
Jeżeli dla Pana, Panie Administratorze i dla Pańskiego Vortalu autograf ten nie jest nic wart to proszę o usunięcie mojego posta z tym podpisem.
Pomyślności w Nowym Roku życzę wszystkim.
Mariusz Radliński.
Napisano Ponad rok temu
pozdrowienia w Nowym Roku
Napisano Ponad rok temu
Swoją drogą, ja się też od niektórych spodziewałem innych zachowań i także się zawiodłem.
A scena MMA wygląda trochę inaczej niż piszesz.
Temat mikmury dla mnie jest już zamknięty. Każdy kto chciał wysłuchać moich wyjaśnień to to zrobił - to że wiele osób nie wypowiedziało się na Budo nie znaczy, że mają takie samo zdanie jak te kilka osób, które bardzo chciały mi dowalić.
Ja nie wykluczam i nie przekreślam współpracy np. z zawodnikami takimi jak Jakubek. Byłem teraz w Japonii z kimś innym ale moje propozycje w stosunku do Grześka wciąż są aktualne i on o tym dobrze wie. Piłka po jego stronie.
A jeżeli dla Pana mkimury dobro polskiego MMA jest rzeczywiście tak ważne to on także starałby się doprowadzić do rozwiązania tej sytuacji.
I powtarzam - jeżeli autograf Raya jest dla Vortalu mało wartościowy to proszę go stąd usunąć. A wszelkie komentarza dotyczące jakiś motywów zamieszczenia go są po prostu mało poważne jak na format osoby, która się dla Was podpisała. Więc daruj sobie albo jedno, albo drugie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ależ mrad, za podpis Raya chciałem ci oczywiście podziękować jest to kolejny podpis do kolekcji vortalu budo.I powtarzam - jeżeli autograf Raya jest dla Vortalu mało wartościowy to proszę go stąd usunąć. A wszelkie komentarza dotyczące jakiś motywów zamieszczenia go są po prostu mało poważne jak na format osoby, która się dla Was podpisała. Więc daruj sobie albo jedno, albo drugie.
Co do reszty nikt nie chce abyś to robił publicznie, wręcz przeciwnie polecałem ci priva.
Napisano Ponad rok temu
A czemu piszesz że nas dupy bolą? co ma dupa do autografów?Czemu Cie (i paru innych) tak dupa boli? 2 autografy dla fanow to hurt? Nie kazdy ma szanse ogladac gale w Japonii i spotkac sie z fighterami. Mieszkali w tym samym hotelu przez pare dni, wiec mieli okazje pogadac... M.Radlinski podobno mowil Ray'owi, ze jestem jego wielkim fanem. Zrobil mi bardzo mila niespodzianke, tym wieksza, ze ja nawet czlowieka nie znalem.
Chłopie masz autograf no i brawo, gratuluję z całego serca.
Nie unoś się drogi anjew no bo ty nie masz o co.
W tym całym "autografowym incydencie", z mojej strony przynajmniej, chodzi o to że stoją mi ością w gardle mradowe listy i jakoś takie zagranie z autografem pasuje mi na "przypodobanie się". Sory mrad ale poprzedni schiz w stosunku do mkimury był zagraniem poniżej pasa więc odbieram takie sytuacje w tej chwili dość jednostronnie. Tym bardziej robienie hurtem autografów odbieram jako chęć przypodobania się wszystkim.
Na twoim miejscu zamknął bym temat listów a wszystko wróci do normy.
Ok, to sa sprawy, ktore mnie nie dotycza, widocznie troche opacznie odebralem Twojego posta. Pozdro.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
gracie tez ogladaja budo
- Ponad rok temu
-
kopnięcia w MMA
- Ponad rok temu
-
czy ktos wie skąd mozna sciągnąc walke royca z sekuraba?????
- Ponad rok temu
-
Pride NYE - Shockwave - wyniki i fotki
- Ponad rok temu
-
[SPOILER] Hunt vs Silva
- Ponad rok temu
-
Najduch w K1!!!
- Ponad rok temu
-
Filmy z dzisiejszego pride !