pierwszy cykl
Napisano Ponad rok temu
Mam 23 lata ćwicze od ok 6 lat z przerwami (ostatnie 3 lata ciągle) 3 lata temu ważyłem 78kg, w bicepisie miałem 39, teraz waże 109kg i mam 48cm w łapie i zaznaczam ze nigdy nie brałem SAA. sam nie wiem jak mi sie to udało bo diety jakiejś sspecjalnej tez nie prowadzilem, odżywek troche poszło różnego rodzaju, ale do rzeczy.
Chciałbym zaczac swój pierwszy cykl którego celem ma byc głównie zwiekszenie siły oraz lekkie przyrzeźbienie, jak troche jeszcze urosne to tez sie nie obraże
i tu zaczyna sie mój problem: rozmawialem z mistrzem europy w kulturystyce powyżej 50 roku zycia to mi powiedzial ze mam sobie wziac trenbolon+ boldenon, ale po przeczytaniu kilku artykułów na temat tych środków to raczej sie nie skusze
zastanawiam sie nad winstrolem tylko nie wiem czy powinienem wziac go z czyms czy sam, czy moze jeszcze cos innego prosił bym o jakas porade i z góry dziekuje.
pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Na pierwszy cykl uzyj Winstrol + Testosteron Propionat lub Enanhate.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzięki wielkie MaC. A czy mógłbyś mi jeszcze powiedzieć jakie ilości wchodzą w grę?? i jak mniej wiecej dawkowac?
Cykl nr 1
1-10 Enanhate 250mg/e3d
4-10 Winstrol 30mg/d
11-12 HCG 2x2500iu/week
11-13 Clenbuterol 80mcg/d + Kreatyna
13-15 Clomid - 1) dzien 100mg 2) dzien 100mg 3) dzien 100mg 4) dzien 50mg i az do konca
Cykl nr 2
1-9 Propionat 100mg/e2d
1-7 Winstrol 30mg/d
10-11 HCG 2x2500iu/week
10-12 Clenbuterol 80mcg/d + Kreatyna
12-14 Clomid jak wyzej
Napisano Ponad rok temu
ale widze ze chyba założyłes zebym brał winstrol w tabletkach??
ja raczej myslalem o strzałach. Czy wtedy było by to 50mg e2d? czy moge zmieszac to w strzykawce? jaką przerwe miedzy cyklami powinienem zrobic?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zakupilem 20ml WINA i 20ml Cido. Czy to wystarczy na pierwszy cykl ? CZy moglby mi to ktos rozpisac, jak dawkowac ? mile widzana wypowiedz kogos z doswiadczeniem
Napisano Ponad rok temu
Witam, Podepne sie pod temat kolegi zeby nie tworzyc kolejnego podobnego. Otóż Cwicze od 2 lat mam 180cm wzrostru i waze 95 kg, jednak nie jestem zadowolony ze swojej sylwetki bo jestem dosc ulany. Chcialbym sie bardziej wyrzezbic i podkreslic.
zakupilem 20ml WINA i 20ml Cido. Czy to wystarczy na pierwszy cykl ? CZy moglby mi to ktos rozpisac, jak dawkowac ? mile widzana wypowiedz kogos z doswiadczeniem
1-11 Cidostan 250mg/e5d
6-11 Winstrol 50mg/e2d
14-16 PCT