Okinawa karate vs thai boxing
Napisano Ponad rok temu
Zawodnicy muai thai na zasadach knockdown dostają od kiokushinów, a oba wyżej wymienione na zawodach semi dostaną od shotokanowców i spółki.
Bez przygotowania parterowego, ale na zasadach mma wyniki takich walk były by już nie tak oczywiste.
Napisano Ponad rok temu
a jak juz widze styl tradycyjny/malo znany/chinski vs judo/bjj/zapasy/boks/tajski to wiem ze na 99% to bedzie jakis mietek i jakis staszek nie wiadomo skad a ze mietek cwiczy tajski bedzie mozna poznac tylko po spodenkach bo techniki na to nie wskaza...no z calym szacunkiem tak zly klincz jak ma ten reprezentant tajskieg to nie wiedomo co powiedziec
jak wyglada konfrontacja czystego karate vs. thai boxing to wiadomo mniej wiecej od chyba lat 60 tych jak sie ekipa kyokushin przejechala do tajlandii? (i tak im poszlo lepiej niz chinczykom...)
jak juz chcecie wklejac takie filmiki to przynajmniej niech to bedzie Andy Hug albo Filho to ludziom oczy nie wypadna
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zgadzam się z tobą. Dla mnie istotne jest nie co a jak się ćwiczy.ja bym zasadniczo nie snul zadnych wnioskow na podstawie filmow youtube bo potem sie czlowiek przejdzie gdzies na trening i moze byc zonk bo przeciwnik nie obejrzal filmu i nie wie ze ma dostac ;-)
Napisano Ponad rok temu
podsumowuje całość.jak widze jakikolwiek tytul typu styl vs styl juz wiem z doswiadczenia, ze to bedzie bez sensu
ale tu powiedzmy wychodzi na to, że kolega tak luźno wrzucił link i chyba nie chciał na jego podstawie budować bezsensownej dyskusji.
odbiór utrudnia język nie znam rosyjskiego.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
yoko geri ?
- Ponad rok temu
-
Sanchin Kata
- Ponad rok temu
-
plakaty dojo kun gratis !