Czy juz jestem emerytem - padlo moje biodro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Takiego Niemca w Gosoku mieliśmy. Miał sztuczne stawy biodrowe i kolana (z tego co pamiętam) i działał.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Takie problemy jak u nas to efekt złych treningów w przeszłości. Dzięki temu możemy naszym uczniom ich oszczędzić i robić poprawne.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wieczorem postaram się napisać więcej na priv.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
O Petasie niech napiszą Ci, którzy go wiedzieli.
Nasz szefo miał wymianę w grudniu 2011, tuż przed świętami. Jest w okresie rehabilitacyjnym, ale teraz po 4 miesiącach już trenuje boksersko ze swoim synem.
Walczył z tym swoim biodrem i bólem u różnych fizjoterapeutów, przez ponad rok zanim zdecydował się na endoprotezę.
Jeżeli chcesz na niego namiary, nawet żeby ot tak po prostu pogadać, to znajdziesz je na naszej stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Ma nadzieję, że od września 2012 wrócić jako całkowicie czynny instruktor.
Napisano Ponad rok temu
razie lykam glukozamine i tran z dorsza poprawiło się na tyle ze od 3 miesięcy normalnie funkcjonuje chodzę pracuje. Dziwi mnie tylko ze mogę spokojnie biegać i ćwiczyć na siłowni ból jest przy kopnieciach i gdy mam luźną nogę i o coś zachczę (stopień,próg) nie wspomnę o kichaniu bo to już sakramecki ból od pachiny do kolana.
Napisano Ponad rok temu
Spróbuj , przynajmniej wiadomo, że obylo się u niego baz operacji.
Napisano Ponad rok temu
W twoim opisie trochę to wygląda jak ukryta przepuklina (szczególnie to kichanie).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Życzę zdrowia wszystkim !
Napisano Ponad rok temu
Czasem wczesniejsze wykrycie choroby (dzeki treningowi) ma ogromne znaczenie dla jej skutecznego wyleczenia.
Chyba niema takiej osoby ktora cwiczy ostro, bierze udzial w zawodach i po kilku latach niema zadnych kontuzji czy klopotow ze stawami lub kregoslupem. To jest cena ktora musimy za nasza pasje zaplacic. No chyba ze sie cwiczy (mocno) ale tylko tyle aby sie nie spocic.
Z reszta dotyczy to nie tylko karate ale praktycznie kazdego sportu uprawianego wyczynowo czy rekreacyjnie (jak kto woli) ale intensywnie.
Ja rowniez przed okolo 20 laty mialem spory problem z kregoslupem (4-5) krag) moj problem powstal z prozaicznego powodu, dzwignalem w garazu urzadzeniue do klimatyzacji (nie wiedzac ile wazy) i tez lekarz zalecil przerwe w treningach. Oczywiscie dalej cwiczylem we wspolpracy z silnymi srodkami antybulowymi rechabilitacja itd.
Kolana, ramiona od czasu do czasu rowniez o sobie przypominaja, ale uwazame ze to lepsze niz pylica z kopalni.
Teraz sa do dyspozycji dosyc dobre srodki farmakologiczne, rechabilitacja a w ostatecznosci skalpel.
Organizm czlowieka to bardzo fajne urzadzenie potrafi sie bardzo skutecnie odbudpwywac, nalezy mu tylko dac czas i w miare mozliwosci w tym pomoc.
Pawel, napewno bedziesz dalej cwiczyl, tylko troche inacej.
Napisano Ponad rok temu
Kogo byście polecili aby zdiagnozować problem z plecami aby otrzymać rzetelny wynik i metodę leczenia.
Napisano Ponad rok temu
-dobry radiolog i tunel z rezonansem
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
KOGAN - PROWADŹ, UŚWIADAMIAJ ...
- Ponad rok temu
-
Kolana, temat rzeka
- Ponad rok temu
-