I Śląskie wszechstylowe seminarium Aikido...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam,
Gosia
Napisano Ponad rok temu
aaa tam, pewnie zrobi jedno ukemi w przód, drugie w tył i sie zaleje potem
Ja od roku mam fajny patent. Kupiłem se na bazarku za 30zeta krzesełko składane i jak idę se na trening, to przed rozpoczęciem pytam się prowadzącego czy je mogę wnieść ( z reguły nikt nie odmawia), no i jak się zmęczę, zaczerwienię, to se je rozkładam z boczku, odpoczywam chwilę i znowu mogę działać. Ludzie przecież na seminaria nie chodzi się po to, żeby się pocić...
Smailu bo zdradzisz nasz tajny plan dominacji naszego ojca Śląska, nad naszą matką Polską w sensie aikidockim oczywiście ;-)wracając do tematu :-)
cieszę się z inicjatywy chłopaków bo to dobra inicjatywa jest :-)
poza tym kolejne spotkania mogą być zarówno u mnie jak i u Pmasza bez zmiany nazwy,
bo wszyscy jesteśmy na Śląsku :-)
A Pmasz by nie reflektował na nasze seminarium?
Sharin to dobrze że będziesz, postaraj się nas tylko tam nie połamać za bardzo
GRACZ Ty trenujesz u Firlusa sensei z tego co kojarzę, pojawisz się ? :smile:
Napisano Ponad rok temu
On teraz naucza aikida poganskie narody
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jakby się zreflektował to bys się jednak spociłA Pmasz by nie reflektował na nasze seminarium?
Napisano Ponad rok temu
Jakby się zreflektował to bys się jednak spociłA Pmasz by nie reflektował na nasze seminarium?
Kurczę, Ty masz jakiś syndrom " Rexony" ? albo za dużo reklam na dobranoc się dezodorantów adidasa oglądasz
Napisano Ponad rok temu
Rezerwuje Was czarne pasy na ćwiczenie ze mną w parze!!!!!
Ja słyszałem ze mnie już Smailu zabookował, najwyżej będziesz musiała walczyć z nim o mnie
Ze starszych shudokanowców to nas niwiela będzie, ale damy radę ;-)Daniel kto jeszcze będzie ze starej ekipy Shudokanu?
Michał musiałbym najpóźniej do jutra tak do 10 rano, wiedzieć czy od Was będziesz jeno Ty i Magda, czy ktoś więcej się wybiera?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ninja cyni bo go nie będzie i nie poczujemy jego potu
Napisano Ponad rok temu
.... czyli trójkącik znowu
Ja wiem, że aikidocy to jedna wielka rodzina ale trochę się boję szczególnie po przeczytaniu wyrazu "znowu":P
hehehehe:) Czyli ta mała biegająca za czarnymi pasami i błagająca o ćwiczenie to będe ja;) do zobaczenia!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Smailu przeciez gadaliśmy że po pijaku się nie liczy, po za tym mielismy do tego już publicznie nie wracać... czyli trójkącik znowu
No i pozostaje pytanie, kto w czasie seminarium będzie miał "urodziny"
A na Sharin radze uważać ;-) ona tylko udaje taka niepozorną. :smile:
Jak dobrze i rzetelnie tam u siebie potrenuje, to spokojnie go i u nas poczujemyNinja cyni bo go nie będzie i nie poczujemy jego potu
I z najnowszych wiadomości, to chciałem napisać ze koszt udziału w seminarium, niezależnie gdzie kto i co trenuje, wynosi 20zł.
Ten kto mi zgłoszenia do jutra nie prześle, może się na żurek nie załapać, a podkreślam ze Smailu gotuje, a ja doprawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czyli rozumiem, że tym razem gotujecie go w duecie...trójkąt nie wchodzi w grę???:D:D
spoko damy Ci chochelkę do zamieszania w garnczku :-)
Napisano Ponad rok temu
Tego dnia akurat wyjeżdzam do Paryża cycku malinowyNinja cyni bo go nie będzie i nie poczujemy jego potu
Więc jak juz tak bardzo chcesz to napełnię fiolkę i Ci przyślę byś sobie poczuł LOL
Siedze na koniuKurczę, Ty masz jakiś syndrom " Rexony" ? albo za dużo reklam na dobranoc się dezodorantów adidasa oglądasz
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
nie żyje sensei Alan Rudock
- Ponad rok temu
-
Hakama
- Ponad rok temu
-
aiki-Popov - czy powyżej setki ilość nie idzie w jakość :-)
- Ponad rok temu
-
Teoria "brzuchatości" mistrzów z wysokimi stopniam
- Ponad rok temu
-
Czy ktoś się wybiera? (Londyn)
- Ponad rok temu
-
Fizjologia przygotowania kondycyjnego w aikido
- Ponad rok temu
-
Uśmiech na niedziele Aikido IQ
- Ponad rok temu
-
Staż w Odessie
- Ponad rok temu
-
Seminarium z Kevinem Blokiem ( 7 DAN IYAF)
- Ponad rok temu
-
Złotów 2012 (marzec)
- Ponad rok temu