źle zapamiętałeś...(Firlus sensei określał tą formę treningu jako "grilowanie", ale nie wiem czy dobrze zapamiętałem)
masz na myśli drill - treningową sekwencję ruchów ;-)
Napisano Ponad rok temu
źle zapamiętałeś...(Firlus sensei określał tą formę treningu jako "grilowanie", ale nie wiem czy dobrze zapamiętałem)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To zdjecie w awatarze ma mocno neaktualne chyba :>
Nie poznalbym :>
Szukalem raczej wytatulowanego 100 kg karka :> a nie brodatego misia pysia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To zdjecie w awatarze ma mocno neaktualne chyba :>
Nie poznalbym :>
Szukalem raczej wytatulowanego 100 kg karka :> a nie brodatego misia pysia
zdjecie w awatarku jest dosc aktualne, ale zarost mi szybko rosnie :-) dwa trzy dni bez golenia i jak swiety mikołaj wygladam a czy wytatulowany czy nie to gdzie chcesz na treningu aikido zobaczyc jak wszystko kimonko skrywa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
masz na myśli drill - treningową sekwencję ruchów ;-)
Jak masz jakieś zdjęcie w seiza to będziemy Ciebie w paintcie do grupowego doklejać ;-) . Jak Bóg i zdrowie pozwoli to pod koniec czerwca może zawitam do Was na treningu, to znowu będzie okazja sobie tak fajnie wspólnie poćwiczyć jak na stażu. :grin:http://www.slaska-akademia-aikido.pl/S.A.A./galeria/category/10-i-lskie-wszechstylowe-seminarium-aikido-
zdjęcia naszego autorstwa :smile:
Napisano Ponad rok temu
Skoroś Ty Krakus, toś jest Sąsiad i Pan Brat! Jeżeli uda się reedycja, to na pewno poinformujemy ;-)Jeżeli było chociaż w połowie tak fajnie jak ta piękna relacja to żałuję bardzo że mnie tam nie było :-( Różne koncepcję aikido do przecwiczenia (to jest to!) za jednym razem i cała masa miłych ludzi :-) Bardzo fajna relacja i mam nadzieję że w przyszłości będzie jeszcze takie spotkanie. Na Śląsk z grodu Kraka teraz mam znacznie bliżej :-)
Jeśli chodzi o mnie Irimi, Atemi i Kokyu :-) tak to miało być Kiod :-) ale spoko Kuzushi tez jest ok :-)
Jak interpretuję te 3 słowa, starałem się pokazać na przykladzie właściwie jedengo ataku (powiedzmy że kata dori czy cos koło tego) ale wprawni słuchacze powinni wyłapać że nie o ten atak chodziło ani o techniki które przy jego okazji robiliśmy, ale o pracę w dynamicznym dystansie, z kontrolą swojego bezpieczeństwa oraz uswiadomienie sobie i uke zarówno zagrożeń jak i możliwości płynących z powstałej realcji w trakcie ataku :-)
Mam nadzieję że coś tam udało sie zrobić.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu