Jeśli zamiast owocu zjesz mięcho, sałatkę z oliwą, lub jakiekolwiek inne prawdziwe jedzenie, to nie zemdlejesz.Czekam az prawie nie zemdleje i lece po banana?tyle, ile potrzebujesz
Prostych węglowodanów i tak jest w żarciu więcej niż potrzeba.
Napisano Ponad rok temu
Jeśli zamiast owocu zjesz mięcho, sałatkę z oliwą, lub jakiekolwiek inne prawdziwe jedzenie, to nie zemdlejesz.Czekam az prawie nie zemdleje i lece po banana?tyle, ile potrzebujesz
Napisano Ponad rok temu
O to sie wlasnie pytalem m.in. czy potrzebujesz prostych carbs zeby szybko dostac zastrzyk energii czy spokojnie mozna przetrzymac 2h trening na low carb - ja mam tu swoje jakies subiektywne przemyslenia i odczucia ale jak zwykle bardziej interesuje mnie risercz:)Jeśli zamiast owocu zjesz mięcho, sałatkę z oliwą, lub jakiekolwiek inne prawdziwe jedzenie, to nie zemdlejesz.
Napisano Ponad rok temu
raczej cos w stylu jesz okreslona ilosc przed, jesli brakuje ci energi, to nastepnym razem jesz troche wiecej. jest zbyt wiele czynnikow zeby cos takiego ustalic jednoznacznie.Czekam az prawie nie zemdleje i lece po banana?tyle, ile potrzebujesz
Powaznie chodzilo mi o to ze pewno sie to szacuje na zasadzie masy, wysilek czas i jest jakies rownanie?
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Dieta i zwykły obiad |
Dieta |
|
|
||
Dieta na masę do oceny |
Dieta |
|
|
||