proszę o radę
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
traktowałam je jako coś normalnego. ot, tak. po prostu tak jestem zbudowana. ale od jakiegoś czasu bardzo mi przeszkadzają - wyglądają niesamowicie nieestetycznie. próbowałam już rożnych sposobów, różnych ćwiczeń, ale ze skutkiem zerowym. byłabym wdzięczna za porady za pomocą jakich ćwiczeń mogłabym się ich pozbyć :-)
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
w tym problem, że od dwóch lat regularnie biegam, a ten "tłuszcz" nie znika... ale dziękuję za odpowiedźWygląda na tłuszcz, na tkankę tłuszczową, polecał bym robić jakieś aeroby typu: biegi, basen, jazda na rowerze itp... i powinno być dobrze
Napisano Ponad rok temu
Chcialam zapytac czy slyszal ktos o HYPERDRIN? Jak to dziala i czy ktos to juz przetestowal? Nie wiem czy pod dobrym tematem to napisalam ale licze na odpowiedz... Pozdrawiam;)
Napisano Ponad rok temu
Hmmmm trudno mi powiedzieć jak się tego pozbyć, jakbym sam miał to bym wiedział Ale powiem Ci że to normalnie wygląda, nie wiem czego chceszw tym problem, że od dwóch lat regularnie biegam, a ten "tłuszcz" nie znika... ale dziękuję za odpowiedź
Zapraszam do działu: Suplementy i odżywki - tam proszę załóż nowy tematWitam, jestem tu nowa i jeszcze tak plynnie sie tu nie poruszam, ale wiem ze to najlepsze forum i mam nadzieje ze troszke mi pomozecie;)
Chcialam zapytac czy slyszal ktos o HYPERDRIN? Jak to dziala i czy ktos to juz przetestowal? Nie wiem czy pod dobrym tematem to napisalam ale licze na odpowiedz... Pozdrawiam;)
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
dzięki wielkie czyli trzeba zamienić bieganie na siłownięWiem ze instruktorzy fitness na tego typu przypadłość zalecają rozpiętki na maszynie siedząc, całkiem mozliwe ze wi w twoim przypadku to pomoże.
Napisano Ponad rok temu
pamiętam, że zawsze miałam takie fałdki koło pach, tylko trochę większe niż ma dziewczyna na zdjęciu.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
traktowałam je jako coś normalnego. ot, tak. po prostu tak jestem zbudowana. ale od jakiegoś czasu bardzo mi przeszkadzają - wyglądają niesamowicie nieestetycznie. próbowałam już rożnych sposobów, różnych ćwiczeń, ale ze skutkiem zerowym. byłabym wdzięczna za porady za pomocą jakich ćwiczeń mogłabym się ich pozbyć :-)
To źle dobrany stanik! Dobry powinien zbierać to wszystko. Te bułki pod pachą i na plecach. Jeśli one Ci się ukształtowały na dobre, może być trudno je zlikwidować, ale wizyta u bra-fitterki powinna pomóc.
pozdrawiam
Kasia
Napisano Ponad rok temu