Matee
Napisano Ponad rok temu
zajęcia kończą mi się godzine przed treningiem, generalnie trwają 3 godziny i nie do końca wiem co i kiedy spożyć, żeby mieć siły. myślałem o kuraku z ryżem przed zajęciami ale 4h przed treningiem jeden taki posiłek to za mało. co można wszamać w przeciągu tej godziny, żeby się nie zapchać a i zebym mógł to wziąć na zajęcia ze sobą.
Napisano Ponad rok temu
poza tym bez takiego dramatyzmu, w koncu glikogen w miesniach nie konczy sie po pieciu minutach, a glikogenu z watraby nawet na dluzej starczy.
edit: po sprawdzeniu w podreczniku, jednak konczy sie po jakichs 10minutach
but my point stands
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
True, ale biorąc pod uwagę optymalny poziom cukry we krwi, najlepiej spożyć coś (o niskim IG) 0,5h lub 1,5h przed treningiem. Glikogen w mięśniach jest magazynowany do wykorzystania, ale poziom glukozy we krwi jest zmienny.poza tym bez takiego dramatyzmu, w koncu glikogen w miesniach nie konczy sie po pieciu minutach, a glikogenu z watraby nawet na dluzej starczy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sparingi bjjpany, co byśta poradzili na wytrzymałość przedramion?
no właśnie o to chodzi za szybko mi tam puchną
Napisano Ponad rok temu
i jak często np ściskanie talerzy ? i ile serii?
Wytrzymałość kształtuje się przy robieniu <20 powtórzeń w serii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mozesz zrobic w ten sposob spacer farmera trzymajac tak talerze jako finishera, i po prostu trzymac jak najdluzej, jedna seria i do domu.no ale rozumiem ze te talerze mam ściskać jak najdłużej po prostu i to traktuje jako jedną serię.
Napisano Ponad rok temu
Więcej sparuj
Sparingi bjj
no właśnie o to chodzi za szybko mi tam puchną
Podciągnięcia na kimonie.
Ja jak wchodziłem w świat kimon czułem się podobnie, po jakiś 2 3 tygodniach robienia problem sam się rozwiązał.
Napisano Ponad rok temu
tak jak mowi jerz- najlepsze to podciąganie na szmacie- możźe być też ręcznik na drążku.
słyszałem ,że cukiernicy i mechaniacy samochodowi wyrózniaja sie w bjj siłą chwytu- ale ile w tym prawdy...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
linki: inne ciekawe tematy
- Ponad rok temu
-
linki: odchudzanie
- Ponad rok temu
-
linki: trening silowy
- Ponad rok temu