KAKUTOGI DOJO
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
100 kimon to z 5 lat musiałbym sprzedawać rozprowadzając je w ramach klubu W ubiegłym roku zamówiliśmy koszulki klubowe ot tak przy okazji organizacji Mistrzostw Polski. Były rozdawane jako pamiątka dla uczestników i sprzedawane w dniu zawodów. Później domówiliśmy podobne tyle, że adresem www naszego klubu, żeby dzieciaki integrować i żeby jednak się wyróżniać i reklamować. Na każdej założyliśmy zarobek ... 1 zł ... i ... mam w tej chwili w piwnicy jeszcze 70 koszulek no to jak ich sprzedam to bedę chyba bogaty
Zgadza sie przy mniejszych klubach nie ma to znaczenia. Ja tez jestem za pewnego rodzaju gadzetami aby - wyroznic grupe integrowac - ale nie dorabiam do tego filozofii
Ale zarazem wiem jedno duze przemialowe kluby jakie znajomi maja na zachodzie utrzymuja sie z tego calkiem niezle, kubeczek, czapeczka, koszulka, pocztowka z obozu w postaci zdjecia ze znaczkami klubu. Niektorzy maja kimono wliczone od razu we wpisowe ale tam sa inne realia jeszcze niz u nas.
Ja wskazuje osobom jaki stroj jest nasz zgodnie z nasza tradycja ale nie wyganiam kogos bo ktos przyjdzie w innym stroju bo cwiczy jeszcze w innej sekcji 8)
Dla mnie sie liczy co robi jak sie zachowuje a nie w czym. Oczywiscie nie mowimy o skrajnosciach i samych gejkach na treningu
ci co mnie znaja blizej dobrze wiedza ze potrafie nawet na miedzynarodowym seminarium po czesci oficjalnej przebrac sie w oflejke i w niej cwiczyc a nie latac co godzina do szatni i zmieniac kolor hakamy (a wszystkie wzory tradycyjne) jak co niektorzy
jest czas na cwiczenie i czas na traycje czy integrowanie sie za pomoca stroju 8)
Napisano Ponad rok temu
A ja powem tak chcesz sie Mauritus czy tam inni tez wyroznic to ubieracie sie inaczej .
Moze lepej nie ubraniem tylko rozmem i technikom co .
A jak ktos sprzedaj kolorowe komonka to nie biznes. I tak musze kupic to juz wole biale .
A ty jak chcesz to chodz na trening a slipach wszyscy cie zapamietaja.
Napisano Ponad rok temu
Do tego jak my to widzimy co dobrze napisal Wyborowa dorabiasz uszy ze bisnes .
A ja powem tak chcesz sie Mauritus czy tam inni tez wyroznic to ubieracie sie inaczej .
Moze lepej nie ubraniem tylko rozmem i technikom co .
A jak ktos sprzedaj kolorowe komonka to nie biznes. I tak musze kupic to juz wole biale .
A ty jak chcesz to chodz na trening a slipach wszyscy cie zapamietaja.
Nie dosc ze nie potrafisz logicznie pisac to jeszcze piszesz nieczytelnie
Nie podpieraj sie Wyborowa bo do piet mu nie dorastasz w logicznym pisaniu.
Naucz sie logicznie czytac i pisac.
Powiedz panie madralo gdzie ja napisalem ze sprzedawanie kolorowych komonek to nie biznes ?
No czytaj czytaj przyda sie troche wprawy
Rozumem i technikom ..... niektorzy to juz chyba tylko technika moga niestety ....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
fudo to jedyna i niepowtarzalna okazja
Emil - Członkowie bydgoskiego klubu będą na 100%-wszystkim innym polecamy udział!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze ktoś z forum się do nas wybiera??
Napisano Ponad rok temu
O zdjeciach malo bo sa do d.
Napisano Ponad rok temu
O zdjeciach malo bo sa do d.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kurcze Korda najwyższy czas żebyś Ty się pochwalił swoimi zdjęciami
Napisano Ponad rok temu
kiedys cwiczylem shotokan przez 4 lata potem inne zeczy, ale mam kaprys czegos sie dowiedziec. mogę?
Napisano Ponad rok temu
Na priva wyślij mi swojego maila, a ja przesyłam Ci niezbędne informacje na temat GASSHUKU. ok
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wychowanie Fizyczne w Polsce produkcja łamagów ....
- Ponad rok temu
-
WESOŁYCH ŚWIĄT I SZCZEŚLIWEGO NOWEGO ROKU!
- Ponad rok temu
-
takie tam Kata bunkai
- Ponad rok temu
-
Seminarium Karate Goju Ryu - Tarnowskie Góry 03.04.2011 r.
- Ponad rok temu
-
Zawody Sportowe Goju Ryu Karate
- Ponad rok temu
-
Kyokushin - egzamin 10/9 kyu
- Ponad rok temu
-
Ciekawostki internetowe.
- Ponad rok temu
-
Shotokan Cultural Institute - Poland SCI