KAKUTOGI DOJO
Napisano Ponad rok temu
a tak z ciekawosci - te brazowe i czarne pasy to tylko w karate czy w innych dyscyplinach tez sie licza?
Napisano Ponad rok temu
Żebyś mógł się upewnić to podam Ci nr do organizatorów:
Instruktor:
Tomasz Gołębiowski tel. 608 209 928 Piotr Gębicki tel. 518-310-813 [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pozdrawiam!!!
Napisano Ponad rok temu
Anioł, brązowe i czarne dla Goju, myślę że nawet gdybyś miał niższy stopień, ale dość długi staż w SW(nie tylko w karate) to kłopotu nie będzie.
Napisano Ponad rok temu
:-)
szkoda tylko ze mi sie terminy pokrywaja, bo w sumie mam niedaleko a goju ciekawy jestem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Kolejne otwarte seminarium planowane jest na Pażdziernik w Tarnowskich Górach
Osoby zainteresowane proszę o kontakt z organizatorem -
Senesi Janusz Pfaff tel. 609 747 637
Napisano Ponad rok temu
„OBÓZ OKINAWAN GOJU-RYU KATARE-DO
WOJNOWO 2009”
Hmm.. od czego zacząć…?
A więc tak, obóz zorganizowany został w Ośrodku Wypoczynkowym Wojnowo w dniach 01.08.2009r. do 08.08.2009r. Ośrodek położony jest w miejscowości o takiej samej nazwie tuż przy samym jeziorze. Posiadaliśmy do swojej dyspozycji plażę wraz z dwoma pomostami, zakwaterowanie w domkach murowanych wyposażonych w pokoje 3 lub 4 osobowe z osobnymi łazienkami. Wyżywienie na stołówce znajdującej się na terenie ośrodka. Cóż takie mieliśmy warunki. Jedzenie było rewelacyjne, zakwaterowanie także nic dodać nic ująć. Zresztą czuwała nad nami właścicielka ośrodka Pani Anna Aleksandrowicz, która starała się zapewnić nam warunki godne kadry narodowej
Treningi Okinawa Goju-Ryu odbywały się dwa lub trzy razy dziennie, zależnie od warunków atmosferycznych (upały były tak duże, że musieliśmy zmieniać godziny treningów) i samopoczucia obozowiczów. Solidnie przerobiliśmy podstawy Okinawan Goju-Ryu, chcemy być bardzo dobrze przygotowani na nowy nadchodzący sezon. Bardzo dużo czasu poświęciliśmy treningowi kondycyjnemu i ćwiczeniom korygującym.
Jednak Nasz obóz to nie tylko trening. To także wspólna zabawa i odpoczynek tyle tylko, że aktywny. Dzieci miały organizowane zajęcia dodatkowe. Przygotowywane były różnego rodzaju konkursy i zadania, dzięki którym nasi podopieczni mogli rozwijać swoje umiejętności. Uczyli się współpracować w grupie. Starali się rozwiązywać wspólnie problemy, które stanęły im na drodze. Nauczyli się być samodzielni, co w dzisiejszych czasach jest bardzo ważnym elementem wychowania.
Obóz minął w tempie ekspresowym i żal było się rozstawać.
Na koniec chciałbym podziękować mojej Agusi, która wspierała mnie i czuwała nad bezpieczeństwem dzieci. Andrzejowi i Iwonie dziękujemy za pomoc na stołówce.
Na ostatnim treningu, wszyscy uczestnicy złożyli mi obietnicę, że od września będą solidnie pracować nad swoimi umiejętnościami. Będę wnikliwie ich obserwował
Serdecznie zapraszamy do Naszej galerii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to tez taka moda
ty w ogule pokazujesz tu nowe mody
Napisano Ponad rok temu
Lubię ćwiczyć i nie jest ważne czy mam dres czy karate-gę
Pozdrawiam
A zdjęcia ładne??
Napisano Ponad rok temu
Bez komentarzaTo nie nowa moda, tylko praktyczniej dla mnie
Napisano Ponad rok temu
Kwck nie bądź rozczarowany, ciesz się zdjęciami
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wychowanie Fizyczne w Polsce produkcja łamagów ....
- Ponad rok temu
-
WESOŁYCH ŚWIĄT I SZCZEŚLIWEGO NOWEGO ROKU!
- Ponad rok temu
-
takie tam Kata bunkai
- Ponad rok temu
-
Seminarium Karate Goju Ryu - Tarnowskie Góry 03.04.2011 r.
- Ponad rok temu
-
Zawody Sportowe Goju Ryu Karate
- Ponad rok temu
-
Kyokushin - egzamin 10/9 kyu
- Ponad rok temu
-
Ciekawostki internetowe.
- Ponad rok temu
-
Shotokan Cultural Institute - Poland SCI