Uprząż do ciagniecia ciężarów gdzie jak ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie doradze, u mnie juz bylo na silowni..Novococaine mogłbys doradzic skad sie kupuje taka uprzaż szelki do ciagniecia po sniegu ciezarkow na lince
ale to z plecakiem moze zadzaialac. albo poszukaj na google homemade sled.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
okej dzieki za rady bede szukal dalej po za uprzeza wszystko mam.dzieki za oddzielenie tematu.
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ian17 tak sanki mam przygotowane z bolcem na talerze.linka karabinczyki wszystko jest w sklepach z materialami budowalnymi i rolniczymi.
Napisano Ponad rok temu
A nie lepiej jakąś tańszą\używaną pełną uprząż alpinistyczną ... można ją swobodnie przerobić ... i naturalniej ciężar się rozkłada ... już kiedyś w takiej ciągałem ... np [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
z tych by ktoras wybrał sa kokretne ale pewnie dogie.
opcja z plecakiem jest ok tyle ze mi zginal ale jesli nowy plecak bedzie sporo tanszy od tych alpinistycznych uprzezy to bedzie plecak a jak nie to poszukam uzywanej alpinistycznej.
Napisano Ponad rok temu
W tym sklepie mamy uprząż o jaką Ci chodzi, nie ma jej niestety na stronce, ale to taka uprząż właśnie do ciągnięcia ciężarów, wykonana z pasów parcianych, zapinana na plecach klamrą, z dwoma metalowymi mocowaniami na plecach do podpinania ciężaru lub gum zapaśniczych.
Wcześniej używałem do ciągania ciężarów po lesie starego plecaka Campusa (podarł się szybko), potem skórzanego pasa na siłownię (zupełnie nie nadaje się na większy ciężar i/lub długi dystans).
Uprząż działa fajnie. Kosztuje 139 PLN, jest w kolorze czarnym.
( moja osobista dygresja- biegając po lesie nie ciągnijcie za sobą kłody drewna, bo potem ciężko wytłumaczyć policji/leśnikom, że trenujecie a nie kradniecie drewno z lasu, ja tak miałem ).
Napisano Ponad rok temu
Mogę Ci dać numer komórki, esemes dobra rzecz, a jak trzeba to można pogadać.
Napisano Ponad rok temu
terefere - pozyteczne z pozytecznym( moja osobista dygresja- biegając po lesie nie ciągnijcie za sobą kłody drewna, bo potem ciężko wytłumaczyć policji/leśnikom, że trenujecie a nie kradniecie drewno z lasu, ja tak miałem ).