brzuszki - video do oceny?
Napisano Ponad rok temu
pociągnąłeś mnie za język wiec powiedziałem co myślę , nie zrobiłem tego by kogoś obrazić , pokazałem Ci tylko mój punkt widzenia :wink:
mnie zazwyczaj nie obchodzi kto coś tam sobie pod nosem mówi o sportach walki, gdy dochodzi do sytuacji gdy trzeba się obronić wtedy dopiero ktoś taki zachodzi w myślach ze mógł by temu zapobiec gdyby miał jakieś umiejętności , ale przecież sporty walki są takie bee
ktoś może uważać że sw są nie potrzebne lub cokolwiek , i niech sobie ma takie zdanie , spływa to po mnie, każdy żyje jak chcę i robi co chce , to że moje zdanie jest inne nie znaczy że będę próbował zmieniać czyjeś zdanie , i na pewno to że ktoś gada że sw jest takie siakie i owakie nie zmusi mnie do tego bym przestał ćwiczyć
Napisano Ponad rok temu
no nie.kulturysta ćwiczy po to by ładnie wyglądać (sylwetka)
To po co cwicza? bo nie maja co z kasa robic? Bo im sie nudzi? Robia bo daza za idealna sywletka. To ze sa bardziej symetryczni i robia to rozsadniej to wlasnie ich oddziela od amatorow. poprostu sa profesionalistami ktorzy daza do idealnej sylwetki czesto majac przy tym kompleksy niczym anorektyczki (z tym ze w druga strone).
Napisano Ponad rok temu
A widziałeś kiedyś profesjonalne anorektyczki?poprostu sa profesionalistami ktorzy daza do idealnej sylwetki czesto majac przy tym kompleksy niczym anorektyczki (z tym ze w druga strone).
Zawodowi kulturyści, jak sama nazwa sugeruje, utrzymują się z kulturystyki. Zarabiają w ten sposób na życie. Od ich sylwetek zależy, ile kasy wyląduje na ich koncie. Nie porównujmy tłustego karka z mordowni do zawodowca. To trochę jakby zrównywać kibiców piłkarskich do pseudokibiców. Mi osobiście nie podobają się sylwetki kulturystów, ale doceniam wysiłek, jaki wkładają w ich osiągnięcie.
Napisano Ponad rok temu
raczej jak zawodowych pilkarzy do pilkarzy amatorow do gosci, co ogladaja przed telewizoremTo trochę jakby zrównywać kibiców piłkarskich do pseudokibiców. Mi osobiście nie podobają się sylwetki kulturystów, ale doceniam wysiłek, jaki wkładają w ich osiągnięcie.