pepsi max?
Napisano Ponad rok temu
chce/musze zrzucic wage a normalna pepsi tuczy wiec nie moge jej pic, niby ta max ma zero kalorii ale.... jakies info, opinie?
Napisano Ponad rok temu
no offence, ale
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
pomysl nad swoim pytaniem, serio.
no mysle i co???
Napisano Ponad rok temu
a nie mozesz poprostu odpuscic pepsi calkowice?
probowalem.... :? po prostu potrzebuje cos na zmiane smaku.....
Napisano Ponad rok temu
podobno w chinach maja dobra herbate...a nie mozesz poprostu odpuscic pepsi calkowice?
probowalem.... :? po prostu potrzebuje cos na zmiane smaku.....
Napisano Ponad rok temu
podobno w chinach maja dobra herbate...
nie cierpie herbaty.... smakuje chujowo (jak dla mnie) mam wrecz zgage w ustach po piciu herbaty
minerlaka mi smaku nie zmienia, soku dzialaja ale tez maja od zajebania kalorii....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bądź herbatę.
Bądź żeń-szenia.
Bądź kapsy z kofeiną z guarany.
Generalnie z tego co wiem takie napoje jak nie mają cukru to mają w cholerę innej chemii takiej jak słodziki takie jak aspartam o którym możesz poczytać na sieci.
Napisano Ponad rok temu
nie mow ze poprostu nie mozesz odpuscic sobie pica pepsi. Jest tyle innych napojow ktore mozna pic ze nie widze zadnego problemu innego niz nalog
wszystkie te napoje maja od zajebania kalorii (jak przeczytasz etykiete to widzisz)
Napisano Ponad rok temu
Zmień pepsi na kawę bez mleka i cukru.
Bądź herbatę.
Bądź żeń-szenia.
Bądź kapsy z kofeiną z guarany.
nie pijam kawy - w ogole, przez cale zycie pilem moze dwa razy (wydaje mi sie ze tylko raz ale nie jestem tego w 100% pewien)
nie cierpie herbaty i zen szen
Generalnie z tego co wiem takie napoje jak nie mają cukru to mają w cholerę innej chemii takiej jak słodziki takie jak aspartam o którym możesz poczytać na sieci.
wreszcie jakies info. dzieki
Napisano Ponad rok temu
To akurat tez slyszalem
Napisano Ponad rok temu
Żeń szeń też może być w kapsach.
Mi daje ogromnego kopa tyle ze nie można tego bez przerwy jeść.
Szukałem też na sieci składu Pepsi-Max ale nie znalazłem co jest co najmniej dziwne. Na wiki angielskiej przeczytałem że dodają tam aspartamu ale znów to info z wiki. Słodziki które zdrowe nie są na pewno tam występują nie wiem tylko na pewno które.
Z tego co wiem w różnych krajach różne składniki mają te napoje w zależności od prawa, w całej unii powinno być to raczej jedno gówno ale jak sprawa wygląda w Chinach to nie mam pojęcia.
Jak miałbyś skład tego świństwa to na pewno coś więcej można by powiedzieć.
Napisano Ponad rok temu
od razu podaje ze jest bezpieczny, powoluje sie na stado badan i pisze ze to tylko internetowe plotki, z kolei jedyne strony ktore pisza jaki to on niezbezpieczny nie wygladaja dla mnie zbyt wiarogodnie, wrecz probuja sprzedac swoje produktu odruwajace...
Napisano Ponad rok temu
na stronie pepsi nie pomyslales sprawdzic?Szukałem też na sieci składu Pepsi-Max ale nie znalazłem co jest co najmniej dziwne. Na wiki angielskiej przeczytałem że dodają tam aspartamu ale znów to info z wiki.
Ingredients
CARBONATED WATER, CARAMEL COLOR, PHOSPHORIC ACID, ASPARTAME, POTASSIUM BENZOATE (PRESERVES FRESHNESS), CAFFEINE, NATURAL FLAVORS, ACESULFAME POTASSIUM, CITRIC ACID, CALCIUM DISODIUM EDTA (TO PROTECT FLAVOR), PANAX GINSENG EXTRACT
PHENYLKETONURICS: CONTAINS PHENYLALANINE.
Napisano Ponad rok temu
Z tego co pamiętam doszukali się jakiegoś związku z powstawaniem guza mózgu więc raczej nie wesoło. Powiem tak jak masz jakieś większe wątpliwości to może lepiej zostawić świństwo w spokoju?
Ja odzwyczaiłem się od tego rodzaju napojów i teraz jeśli w ogóle je spożywam to sporadycznie na imprezach a potrafiłem wypić około 3-4 litrów dziennie i dzień bez Coca-coli, bo to ona była moim nałogiem, był dniem straconym. Po odzwyczajeniu i paru innych modyfikacjach w diecie, nie było to proste, zszedłem o 10 kilo w dół i czuję się o niebo lepiej.
Napisano Ponad rok temu
na stronie pepsi nie pomyslales sprawdzic?...
Ingredients
CARBONATED WATER, CARAMEL COLOR, PHOSPHORIC ACID, ASPARTAME, POTASSIUM BENZOATE (PRESERVES FRESHNESS), CAFFEINE, NATURAL FLAVORS, ACESULFAME POTASSIUM, CITRIC ACID, CALCIUM DISODIUM EDTA (TO PROTECT FLAVOR), PANAX GINSENG EXTRACT
PHENYLKETONURICS: CONTAINS PHENYLALANINE.
I tu się pojawia problem o którym wcześniej pisałem nie wiem czy wszędzie na świecie skład jest taki sam.
P.S. Wpisałem w googlu nie było w pierwszych 3 wynikach
Napisano Ponad rok temu
No to kapsy ci zostają.
Żeń szeń też może być w kapsach.
Mi daje ogromnego kopa tyle ze nie można tego bez przerwy jeść.
masz jakis link do tych kapsow?
znalazlem ze w Pepsi MAx jest Acesulfam [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
tu po angielsku jest wiecej Acesulfame potassium [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
staw biodrowy rehabilitacja
- Ponad rok temu
-
Coś na stawy
- Ponad rok temu
-
Stanie na glowie
- Ponad rok temu
-
Pływanie kraulem
- Ponad rok temu
-
długie włosy a grappling i inne aktywności?
- Ponad rok temu
-
Długość palców a ilość testosteronu w czasie rozwoju płodu
- Ponad rok temu
-
do biegaczy - pieski
- Ponad rok temu
-
skręcona kostka?
- Ponad rok temu
-
kontuzje w sportach chwytanych