Międzystylowe treningi i sparingi
Napisano Ponad rok temu
Myślę o shinai, maskach i rękawicach. Taki zestaw gwarantuje bezpieczeństwo, a jednocześnie obnaża braki. Bo mimo że, shinai nie jest pełnym drewnem to uderzenie można poczuć i czasem nawet zobaczyć ślad na skórze. Natomiast nie powinno powodować poważniejszych kontuzji.
ps. Mam podwójne zestawy, jeśli ktoś nie ma sprzętu.
Napisano Ponad rok temu
Sekcja 'Zawisza', sala LinkeGoldTeam, zajęcia wt, czw, 19:15-20:15.
Jesli ktoś chce sobie posparować, zapraszam, proszę tylko o kontakt wcześniej, coby zmodyfikować formułę treningu głównie pod sparingi. Ja tam walki nikomu nie odmówię. Zastanawiam się, jako przedstawiciela jakiego kierunku się tu przypisac? Powiedzmy, że japońsko-filipińsko-europejski jeśli chodzi o 'broń', bo doświadzeń mam osobiście znacznie wiecej.
Napisano Ponad rok temu
Jakich masek używacie? Czy można prosić o jakieś zdjęcia sprzętu.Sparujemy w rękawicach ochronnych, maskach, jako broń stosujemy rurki pcv różnej długości w otulinie piankowej.
Napisano Ponad rok temu
Szkoła na ul. Narbutta około 50 metrów od Alei Niepodległości środy godzina 20 soboty godzina 14(w soboty lepiej się umówić bo nie zawsze jesteśmy),niedziela 18 Szkoła w Piaseczne ale dokładny adres muszę sprawdzić.
Mail [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Najlepiej umówić się na sparing w kilku różnych konwencjach - chłopaków jest tam sporo i mają w opór różnego sprzętu.
P.S. Moja prośba - gdyby sparing wyszedł dajcie tu jakąś relacje co z tego wyszło.
Napisano Ponad rok temu
Mój mejl: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Zastanawiam się, jako przedstawiciela jakiego kierunku się tu przypisac? Powiedzmy, że japońsko-filipińsko-europejski jeśli chodzi o 'broń',
Dobre
Ja zdecydowanie jestem europejski, i trochę japoński
tak 8:2 w proporcjach.
Dziękuję za kontakt, odzywam się.
ps. używam shinai, bo uczy on szacunku do broni, a ciężko kogoś poważniej uszkodzić.
Pałka/substytut szabli, to rurka pcv w otulinie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ps. celem tej zabawy nie jest udowadnianie kto ma większy ...... miecz tylko wymiana doswiadczeń (myślę że spraring np.miecz-tarcza vs katana będzie interesujący dla obu stron)
Napisano Ponad rok temu
Pozwolę sie przyłączyć do zaproszenia WAR-a ! Gdyby ktoś był chętny to czekamy z otwartymi ramionami :twisted:
Satysfakcja gwarantowana !!!
Napisano Ponad rok temu
spoko, w tym topicu nie kłócimy o długość sprzętu
Tu się umawiamy na treningi i sparingi
Kłócimy się w topiku Buhurt.
Ja z największą przyjemnością. Oczywiście czas ściga mnie niemiłosiernie. Kończymy program w najbliższy wt, śr a potem mam żagle do niedzieli.
Po 06.06 się zgłaszam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
do zobaczenia po 06.06.
Napisano Ponad rok temu
Proste i przystepne.
Dla zainteresowanych [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu