Rower stacjonarny
Napisano Ponad rok temu
Mam zamiar zakupić rower stacjonarny.Najlepiej jak najtańszy i jak najmniej awaryjny :wink: .Any suggestions?
Myślałem nad zakupem czegoś takiego: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Plusy według mnie:
- magnetyczny
- gwarancja 5 lat
Minusy:
- to jakiś no name
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na takim rowerku można jebać i 50km bez przerwy na najwyższym oporze, a jedyne co Cię będzie boleć, to kostki, ścierpną Ci stopy i dupa. Fakt, że wypocisz ze 2-3kg, ale moim zdaniem nijak to się ma do biegania.
Napisano Ponad rok temu
Szczerze mówiąc, to proponowałbym Ci zainwestować pieniądz w zdecydowany lepszy typ roweru, bo na tym za dwie stówki prędzej pierdolca dostaniesz, niż zrobisz trening porównywalny chociaż w połowie do bieganie.
Na takim rowerku można jebać i 50km bez przerwy na najwyższym oporze, a jedyne co Cię będzie boleć, to kostki, ścierpną Ci stopy i dupa. Fakt, że wypocisz ze 2-3kg, ale moim zdaniem nijak to się ma do biegania.
Dlatego też proszę o jakieś propozycje zakupu, jeśli znacie jakieś modele gdzie stosunek jakość/cena jest wyrównany :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wioslarz >> rower
A możesz polecić jakiś konkretny model lub firmę?Nie znam się na tym, a chciałbym kupić dobry sprzęt
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzięki za rady Panowie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zmiana treningu
- Ponad rok temu
-
dieta
- Ponad rok temu