20 lat , 4 miesiące , dieta + białko
Napisano Ponad rok temu
Tak po krótce : Wzrost 180 , bic 38 , wyciskanie ok 95 kilo , waga +- 81 - 83 kg
[img]http://http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-02/ccb8c441.jpg[/img]
[img]http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-02/91f11d92.jpg[/img]
[img]http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-02/bcdc2875.jpg[/img]
Wiem , że jestem jeszcze wątły , ale poradźcie jak temu zaradzić
Napisano Ponad rok temu
zawczesnie na chwalenie się sylwetką , nie ma co ocecniac, za wczesnie na krete , za wczesnie na fotki
Napisano Ponad rok temu
Ale to prawda Radku gdyż żeby coś było widać to trzeba troszkę ponad pól roku machać sztangązapodaj swój trening w innym dziale może trzeba coś w nim zmienić i będą lepsze efekty... za wcześnie oczywiście na krete... zapodaj swoją diete bo dieta jest najważniejsza zwłaszcza jak się jedzie na mase
Napisano Ponad rok temu
Haha peper jesteś niesamowity XD
Ale to prawda Radku gdyż żeby coś było widać to trzeba troszkę ponad pól roku machać sztangązapodaj swój trening w innym dziale może trzeba coś w nim zmienić i będą lepsze efekty... za wcześnie oczywiście na krete... zapodaj swoją diete bo dieta jest najważniejsza zwłaszcza jak się jedzie na mase
Nie no moze postepy sa, widzieli bysmy to gdyby byly foty z przed 4 miesiecy, Moze chlopak startowal z lapa 33 a teraz ma 38. w koncu 38 cm to nie az tak malo.
Napisano Ponad rok temu
Masz rację szkoda że nie zapodał wcześniejszych fot Ale trudno ważne by ćwiczył i sie nie poddawał!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rzeczywiscie nendza troche ... ALE juz teraz moge powiedziec ze klate bedziesz mial zajebcza tyko musisz zmasowac. Mam nadzieje ze to nie sa zdj n a pompie PS: Pamietaj najwazniejsze zarcie wpierdalaj kilogramami ryz makaron kurczaka roznego rodzaju serki itp. Bedzie dobrze
Nie nie , to nie żadna pompa. Startowałem od takiego poziomu : [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Z postępów na razie jestem zadowolony , pamiętajcie , że to tylko 4 miesiące ... nie chodziło mi o to żeby się chwalić , bo wiem że nie ma czym. Ale zastanawiam się poważnie nad jakimś suplem mocnejszym ... no ale mówicie , że na razie nie to rzeczywiście pomacham na sucho i sie zobaczy.
Dieta jest , może nie trzymam się rozpiski co do minuty i czasem nie zjem tego czy tamtego , ale z reguły :
Rano 4 jajka gotowane + owsiane z mlekiem, potem w szkole razowiec i tuńczyka ze 100 gram , potem jakiś zwykły posiłek dopity białkiem , potem ryż brazowy i z 200 g kuraka piersi , czasem 2xdziennie , tylko za drugim razem inne mięsko np. wołowinka , na noc 125 g sera białego ... no i ogólnie to dieta nie idealna ale na pewno w miarę ok ... trening teraz zaczynam FBW bo mi jakoś lepiej pasuje niż split , a mam taki który bardzo wiele osób chwali i jest ułożony przez mega doświadczonego człowieka tylko nie wiem czy moge się niem dzielić z innymi. Nie żeby jakaś tajemnica , bo autor zamieścił to na którymś forum , ale jak coś to mogę sprawdzić autora , wkleje i zrobi się przypis
P.S
Mój największy problem to to , że bardzo lubie ćwiczyć i czasem jak machne jeden trening to mimo woli dla przyjemności ide jeszcze na jakąś maszynkę , albo dorobie kilka serii ;/ i może jest tak że za dużo ćwiczę ;/;/