jedno słowo mi się nasuwa po przeczytaniu tego artykułu...DEBIL...wypowiada się o czymś o czym nie ma pojęcia- obejrzał jedną walkę MMA, nie zrozumiał o co chodzi i się lansuje na znawcę...Ehh, dziennikarz sportowy a takie głupoty pierniczy (mówię o pierwszej części wypowiedzi, dalej nie słuchałem)
PUDZIAN vs ?????? (kolejne walki) SPOILER
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie przeginajmy też w drugą stronę - co dla MMA przyniesie walka 2 strongmanów? Rozumiem zrobić promocję, show, reklamę, walkę pod publikę, ale wszystko ma swoje granice :wink:
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Nie ustawiajmy Pudziana na równi z Alexem na litość boską. Przecież to przynajmniej 3 fighterskie klasy ponad obecny poziom Mariusza.
Nie przeginajmy też w drugą stronę - co dla MMA przyniesie walka 2 strongmanów? Rozumiem zrobić promocję, show, reklamę, walkę pod publikę, ale wszystko ma swoje granice :wink:
PZDR
AMEN
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tak na poważnie, to myślę, że gdyby Pudzian miał szansę walczyć z jakimiś konkretnymi zawodnikami,( i nie mówię tu od razu o Alexie) takimi, którzy mają coś do powiedzenia w MMA, to jest duża szansa, że coś by mógł pokazać. Mam takie dziwne przeświadczenie, że to typ człowieka, który jak coś robi to stara się to robić dobrze, pracować na sukces - a nie krzyczeć do okoła co to nie on. Ale to takie moje tylko osobiste wrażenie.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Anduina szanuje twoje zdanie. Ja mam troszke odmienne. Tak jak Adamek: Mariusz z pewnoscią dojdzie do jakiegoś poziomu, ale pewnych rzeczy się po prostu nie przeskoczy.
Myślę, że tu się zgadzamy. Nie uważam, żeby osiągnął jakiś wielki sukces. Chodzi mi raczej o to, że moim, zdaniem, Pudzian to człowiek, który będzie raczej pracował nad sobą, niż krzyczał o swoich sukcesach. Jeszcze raz - tak mi się wydaje. A jak człowiek pracuje, to jest szansa, że to co wypracuje nie będzie żenujące. Ostatnie zdanie w czasie przyszłym.
Też tak sądzę, dlatego właśnie uważam, że istotne jest z kim Mariusz będzie walczył w kolejnych "odcinkach." Czy z "gwiazdami" czy z zawodnikami, którzy coś wiedzą o MMA.Na dłuższą mete taka polityka może zaszkodzić MMA w Polsce, tak sądze.
Problem w tym, że na dobrych zawodników zagranicznych to raczej trochę za wcześnie. Bo jeżeli Mariusz przegra sromotnie z Aleksem, czy kimkolwiek - to preciętny polski obywatl też nie "kupi" MMA. A jeśli chodzi o średnich zawodników z Polski czy też krajów ościennych, to obawiam się, że Polsat nie wyda takich pieniędzy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z całym szacunkiem, Bazelkowi daleko do Pudziana....I jeszcze dziwne jest to ze po kazdym "newsie" o Pudzianie na róznych serwisach taka informacja zostaje umieszczana na stronie Pudziana ale o Bazelu juz niestety newsa niezamiescili więć moze Pudzian sie go naprawde obawia
Poza tym, idziemy w stronę Freakshow :roll:
Może jestem uprzedzony, jednak Pudzian jest Pudzian i szacunek mu się należy. Hasła typu „Byłem złym facetem –mówi strongman, który twierdzi, że Pudzian to tchórz” czy PUDZIAN MA CYKORA? które każdy może zamieścić na swojej stronie raczej mnie nie przekonują do tego człowieka.
Napisano Ponad rok temu
Moje typy to:
1. Tank Abbott
2. Mark Hunt
3. Kimbo Slice
Napisano Ponad rok temu
Najlepiej gdyby KSW dało szanse walczyc temu Kamilowi Bazelakowi w jakieś walce na najblizszym turnieju i pozniej jesli sie sprawdzi mogliby próbowac konfrontowac go z Pudzianem. I jeszcze dziwne jest to ze po kazdym "newsie" o Pudzianie na róznych serwisach taka informacja zostaje umieszczana na stronie Pudziana ale o Bazelu juz niestety newsa niezamiescili więć moze Pudzian sie go naprawde obawia
jeszcze tego ku***wa brakowało żeby każdy za przeproszeniem bura**k który pozuje z murzynem do zdjęć i kłapie dziobem na swojej stronie dostawał walkę na KSW.
Puknijcie się ludzie w głowę, takie zachowanie trzeba piętnować i wyśmiewać.
Dobrze że nie ustawiasz rozpiski na KSW bo walczyli by bracia Mroczkowie, czemu im nie dać szansy ??
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Polskie walki mma które chcielibyście zobaczyć
- Ponad rok temu
-
Pudzian - Najman - wynik walki SPOILER
- Ponad rok temu
-
Świeże mięso dla Fedora w Strikeforce
- Ponad rok temu
-
Pudzian - Najman - gdzie transmisja w sieci?
- Ponad rok temu
-
Najman -Pudzian - czas na cyrk :)
- Ponad rok temu
-
Fairtex vs Hayabusa-Rękawice do mma z wyższej półki
- Ponad rok temu
-
BJ vs Diego
- Ponad rok temu
-
Najbardziej ustawiane walki w mma .