PUDZIAN vs ?????? (kolejne walki) SPOILER
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wiem ze udaja, ale fachowo a te cyrkusniki z torwaru gorzej a najman z pudzianem przycieli w chuja dubeltowo, mogli dogadac ze najman mu przyceli krzyzowym na parkiet zlula albo choc 2-3 razy w garde lewym jebnieRzozio oni udają. Ktoś Ci to musiał powiedzieć :wink:
lepsze te moje z youtube jak sie binie tra, kazden wie ze sunie ustawione, bo normalne panny sie nie leja ale lepiej im idzie
Napisano Ponad rok temu
Kto :roll: Adamek :roll: Na razie pokonał tylko Gołotę w HW :? Niech zawalczy i wygra z kimś z pierwszej dziesiątki HW.Tak, pomimo tego ze jest juz w tym momencie jednym z najlepszych piesciarzy HW...
Jeżeli przeoczyłem jakąś walkę Adamka po tej z Gołotą, to bardzo przepraszam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja wiem, nie wiem jak Ty, że rankingi nie są do końca miarodajne. Zwłaszcza jeżeli chodzi o osobę, która miała dopiero jedną walkę w danej kategorii i to z zawodnikiem z dalekiego miejsca.Popatrz sobie na ktorych miejscach jest w rankingach [...] Jezeli wedlug Ciebie top 10 to nie jest najwyzsza liga no to nie wiem o czym my rozmawiamy...
Po co ma walczyć z gościem na niższej pozycji :roll: Chyba aby Arreola mógł wspiąć się do góry :roll:...W rankingu federacji IBF jest juz na miejscu 8. Arreola jest na 10 [...] Prawdopodobnie 24 kwietnia powalczy z Arreola...
Sądzisz, że pokonał by tych bokserów, zwłaszcza Valueva :roll:...Wedlug boxreca jest juz na pozycji 7, wyprzedza np Valueva, Petera, Ruiza czy Solisa...
Ja jestem tylko powściągliwy w sytuowaniu Adamka w pierwszej dziesiątce po walce z Gołotą....Chyba zgodzisz sie ze te typy (federacji IBF i boxreca) sa bardziej wiarygodne niz twoje :roll:
Najpierw niech pokona kogoś z pierwszej dziesiątki.Zdaniem fachowcow to jeden z kilku bokserow ktorzy moga naprawde powalczyc o najwyzsze tytuly w HW.
Walkę Pudziana z Najmanem oglądało 6 mln widzów w Polsce. I co to oznacza :roll:...gala bedzie transmitowana przez HBO. To pewnie rowniez nic nie znaczy
Sam podkreślasz ma szanse.Nie powalczyl zbyt wiele w HW ale przez swoje wczesniejsze osiagniecia, styl walki, ma szanse byc na szczycie tej kategorii i nie jest to tylko moje zdanie.
Napisano Ponad rok temu
wiem ze udaja, ale fachowo a te cyrkusniki z torwaru gorzej a najman z pudzianem przycieli w chuja dubeltowo, mogli dogadac ze najman mu przyceli krzyzowym na parkiet zlula albo choc 2-3 razy w garde lewym jebnie
lepsze te moje z youtube jak sie binie tra, kazden wie ze sunie ustawione, bo normalne panny sie nie leja ale lepiej im idzie
boje sie rzozio ze masz racje : /
BTW nie moge zczaic co sie stalo ze zaczalem kumac Twoje posty
Napisano Ponad rok temu
wiem ze udaja, ale fachowo a te cyrkusniki z torwaru gorzej a najman z pudzianem przycieli w chuja dubeltowo, mogli dogadac ze najman mu przyceli krzyzowym na parkiet zlula albo choc 2-3 razy w garde lewym jebnie
boje sie rzozio ze masz racje : /
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
wiem ze udaja, ale fachowo a te cyrkusniki z torwaru gorzej a najman z pudzianem przycieli w chuja dubeltowo, mogli dogadac ze najman mu przyceli krzyzowym na parkiet zlula albo choc 2-3 razy w garde lewym jebnieRzozio oni udają. Ktoś Ci to musiał powiedzieć :wink:
Zgadzam się z Tobą, że robią to fachowo. Czasami oglądam Wrestling i jestem pełen podziwu dla ich zwinności, siły, szybkości. Np. skacze gość z narożnika drugiemu prosto na twarz i obywa się bez kontuzji, widać, że mają to wyćwiczone co do milimetra.
Napisano Ponad rok temu
mi sie wydawalo ze zasugerowal ze walka najman vs. pudzian byla rezyserowana tak jak wrestling tyle ze bardziej na uliczna bojke i ze Panowie z KSW zrobili to mniej fachowo niz amerykanscy koledzy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Wyrezyserowana raczej, a wyglada jak wyglada, bo oni po prostu nic nie potrafia w dziedzinie MMA. Rezyserowac mozna na jakims poziomie, jak "aktorzy" maja jakies umiejetnosci.
K_P
Jesli taka walka bylaby rezyserowana to chyba musieliby zatrudnic jakiegos bramkarza z dyskoteki ze wsi na rezysera 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wyrezyserowana raczej, a wyglada jak wyglada, bo oni po prostu nic nie potrafia w dziedzinie MMA. Rezyserowac mozna na jakims poziomie, jak "aktorzy" maja jakies umiejetnosci.
K_P
Dlaczego tak uważasz?
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Pisalem juz o moich watpliwosciach. Zadne z uderzen na glowe Najmana nie jest znaczace. Wszystkie trafiaja w... reke, choc Najman chroni glowe jedna, bo druga... juz przed pierwszym ciosem klepie.
K_P
cos w tym jest.zadnej krzywdy mu niezrobil ciosy spadaly i odchodzily jakby glowa najmana parzyla pudziana w rece. :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pisalem juz o moich watpliwosciach. Zadne z uderzen na glowe Najmana nie jest znaczace. Wszystkie trafiaja w... reke, choc Najman chroni glowe jedna, bo druga... juz przed pierwszym ciosem klepie.
K_P
cos w tym jest.zadnej krzywdy mu niezrobil ciosy spadaly i odchodzily jakby glowa najmana parzyla pudziana w rece. :roll:
Wiem,że fajnie się gada o teoriach spiskowych,ale bez przesady panowie :wink:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Polskie walki mma które chcielibyście zobaczyć
- Ponad rok temu
-
Pudzian - Najman - wynik walki SPOILER
- Ponad rok temu
-
Świeże mięso dla Fedora w Strikeforce
- Ponad rok temu
-
Pudzian - Najman - gdzie transmisja w sieci?
- Ponad rok temu
-
Najman -Pudzian - czas na cyrk :)
- Ponad rok temu
-
Fairtex vs Hayabusa-Rękawice do mma z wyższej półki
- Ponad rok temu
-
BJ vs Diego
- Ponad rok temu
-
Najbardziej ustawiane walki w mma .