Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość--- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
[/quote]PUDZIAN vs ?????? (kolejne walki) SPOILER
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W ankiecie oddałem głos na Tomasz Drwal ale do takiej walki najprawdopodobniej nie dojdzie bo po co taka walka Tomkowi,no chyba ze dla kasy by sie skusił obić Pudziana
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Boję się, że jeżeli będzie miał jeszcze dwie czy trzy "walki" takie jak wczoraj to może się zachłysnąć swoją zajebistością i w końcu jego przygoda z MMA skończy się tak jak zaczęła się dla Marcina Najmana.
Wystarczy posłuchać jego ostatnich wypowiedzi na konferencjach czy choćby ten tekst zaraz po walce.
Jednym słowem wszystkiego najlepszego i więcej pokory Panie Pudzianowski.
Napisano Ponad rok temu
A co do pokory - jak dla mnie Pudzian to bardzo pokorny czlowiek, biorac pod uwage co juz w zyciu osiagnal.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze mu Zdzicha co trenuje na siłce na pradze dajcie.
Pudzian fighterem z najwyższej półki nie jest, ale z racji swoich walorów fizycznych może stanowić niebezpieczeństwo dla wielu. Jeśli ma się rozwijać to poprzeczkę trzeba mu podnosić.
PZDR
Napisano Ponad rok temu
A POPEK to chyba w tym momencie "1 piętro budynku" więc chyba się nadaje na kolejnego przeciwnika i ma większe doświadczenie w MMA niż Najman el testosteron
Napisano Ponad rok temu
Jaki Popek? Bez jaj.
PZDR
Dlaczego nie? Popek przynajmniej walczył na kilku galach MMA i to nie wiejskich, a w Anglii (Podobnie jak Siwy). Jak na drugiego przeciwnika idealny. Na pewno poziom większy od Najmana i lepszy boks i parter. Dlaczego na przetarcie nie dać mu kogoś kto ma pojęcie o MMA jako takie, ale w końcu ma i walczył! Co, od razu mu Nastulę rzucić?
Napisano Ponad rok temu
Jaki Popek? Bez jaj.
Jeszcze mu Zdzicha co trenuje na siłce na pradze dajcie.
a moze józef ?
Napisano Ponad rok temu
Jaki Popek? Bez jaj.
PZDR
Dlaczego nie? Popek przynajmniej walczył na kilku galach MMA i to nie wiejskich, a w Anglii (Podobnie jak Siwy). Jak na drugiego przeciwnika idealny. Na pewno poziom większy od Najmana i lepszy boks i parter. Dlaczego na przetarcie nie dać mu kogoś kto ma pojęcie o MMA jako takie, ale w końcu ma i walczył! Co, od razu mu Nastulę rzucić?
Owszem na kilku galach (3), z czego 2 na Cage Rage. Szkoda tylko, że poziom tych walk był bliski zeru. Na ALMMA, Shooto o wiele ambitniejsze walki chłopaki toczą.
Ja rozumiem, że Pudzian to debiutant w MMA i sam jestem daleki od wychwalanie jego umiejętności, ale wg mnie Popek został by pożarty jeszcze dotkliwiej niż Najman.
Lepszy boks Popka niż u Najmana? Najman może kelner, ale pamiętasz treningi Popka na worku? Nie przesadzaj. Popek może i parter ma lepszy, dłużej trenowany, ale nie stójkę.
Na pewno Nastuli bym Mariuszowi nie dał, ale to chyba nie problem ściągnąć jakiegoś średniego zawodnika z zagranicy.
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Lepszy boks Popka niż u Najmana? Najman może kelner, ale pamiętasz treningi Popka na worku? Nie przesadzaj. Popek może i parter ma lepszy, dłużej trenowany, ale nie stójkę.
Racja, jednak oceniam to co widziałem. A boksu w klatce więcej pokazał Popek od Najmana. W sensie na pewno Popek będzie uderzał tymi pięściami w przeciwieństwie do Najmana który zrobił tylko jednego cepa z lewej, zamiast jak każdy czwartoligowy bokser po prostu zrobić lewego prostego.
Napisano Ponad rok temu
Jaki Popek? Bez jaj.
PZDR
Na jakiej podstawie twierdzisz ze Popek ma lepsza stojke od Najmana??Ciekaw jestem!!
Najmana walki/umiejetnosci mozna zobaczyc na youtube np a Popka boks to gdzie widziales??
Pytam bo z checia obejrze:)
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze raz sorry, ale nie oceniam zawodników po tym kim są i co robią, ale po tym, że skoro wybrali MMA to jak się w tej formule zaprezentowali. I naprawdę jestem za tym aby dawać mu na razie słabych przeciwników (Popek) by mógł nabrać poziomu i zawalczyć z kimś bardziej obeznanym typu Uszol.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ot stara, wręcz klasyczna technika "kyokushinowiec vs bokser", czyli low kick na nieutwardzone nogi.
W walce z Popkiem było by dokładnie to samo, bo wątpię w to aby Popek mógł przyjąć więcej niż 3-4 low kicki niezależnie czy to od Pudziana czy też od dobrego: karateki/thai boksera.
Co do nast. przeciwnika to musi to być ktoś medialny. Walki Pudziana to jest klasyczny "freak show" znany z Pride, a co za tym idzie nie tylko Pudzian ale i przeciwnik musi być medialny.
Stawiam na Akebono
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 5
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Polskie walki mma które chcielibyście zobaczyć
- Ponad rok temu
-
Pudzian - Najman - wynik walki SPOILER
- Ponad rok temu
-
Świeże mięso dla Fedora w Strikeforce
- Ponad rok temu
-
Pudzian - Najman - gdzie transmisja w sieci?
- Ponad rok temu
-
Najman -Pudzian - czas na cyrk :)
- Ponad rok temu
-
Fairtex vs Hayabusa-Rękawice do mma z wyższej półki
- Ponad rok temu
-
BJ vs Diego
- Ponad rok temu
-
Najbardziej ustawiane walki w mma .