wiekszosc ludzi na VB i innych sportowych portalach chcialoby zobaczyc Pudziana w walce z fighterem a nie jakims celebryckim przedstawieniu.
Też bym chciał to zobaczyć.
Baa - mimo, że jako sportowca bardzo lubię i szanuję Pudzianowskiego to chciałbym by dobry zawodnik poskładał go jak dziecko.
Dlaczego? Mam dość "speców" od MMA dla których Pudzian stał się czołowym fighterem, a sam obraz MMA nie wiele się różni od remizowej cepeliady.
Tyle tylko, że ja, Ty, reszta budo i ogólnie fanów MMA to jak już pisałem kropla w morzu potencjalnych odbiorców.
EDIT:
Przemcio, aż tak bym nie przesadzał. Do tej pory w całym KSW były 2 walki robione typowo pod publiczkę - Salety i Pudziana z Najmanem. KSW musiało by być zajebistym ideowcem, żeby organizować walki jedynie dla koneserów przepuszczając przy tym okazję do zarobienia grubych pieniędzy.
Wg mnie zajebiście medialna byłaby walka Pudzian vs Nastek. Obaj bardzo cenieni sportowcy, znani także z telewizji. Najprawdopodobniej (tak obstawiam) zwyciężyłby Paweł i chyba wszyscy wtedy byliby usatysfakcjonowani. I reklama, i pieniądze, i walka dobrego i zwycięstwo techniki nad siłą :wink:
PZDR