PUDZIAN vs ?????? (kolejne walki) SPOILER
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bredzisz chlopie.Chyba za malo znasz bokserow, zeby takie bzdury wypisywac.A może Najman to typowy bokser, ktory jest tak przekonany, ze 'bosk to najskuteczniejsza sztuka walki'
Napisano Ponad rok temu
no bylo ale troche takie przerywane heheNie było zwarcia 8O
Napisano Ponad rok temu
http://www.kamilbazelak.pl/ kolejny próbuje wypromowac sie przez pudziana.
Kamil "Wanderlei" BazelaK??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
powrót do źródeł ;-)Teraz zleci sie do mma pelno ciezarowcow, hokeistow i innych pilkarzy... szkoda slow na to co sie teraz dzieje.
kiedy robiono pierwsze polskie MP w judo, poubierano w judogi nie tylko zapaśników, ale i lekkoatletów. bo zabrakło judowatych...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cytat:
(...)W sumie nie wiem czemu ludzie go pozytywnie postrzegają.Znam go osobiście i wiem,że to egocentryk,bufon,fanfaron.Ponadto jest naprawde osoba trywialną,wiele mógłby o tym napisać min.o jego prymitywnym podejściu do kobiet na dyskotekach, incydencie w Malezji z tranwestytą i etc.
Pudzianowski uważa,że cały świat się kręci wokół niego.Na pokazach potrafi poniżać ludzi,ktorzy biora udział w konkursach dla publiczności. Jest prostakiem,któremu się w zyciu udało.Oczywiście sukces w Strong Man zawdzięcza swojej ciężkiej pracy,morderczym treningom i osobom o których zapomnial czyli Biernacikowi i Wołodko byłym prezesom Strong Man,którzy mu pomagali jak siedział w więzieniu,później go promowali.A jak Pudzian później postapił? W momencie kiedy zdobył dwa tytuły w Strong Man kopnał ich w dupę.Wraz z Jarkiem Dymkiem otworzyl własną firme organizująca zawody Strong Man.
Miał chyba nieformalne,nieopadatkowane dochody,a właścicielem był Dymek.
Jednoczesnie wyrzucili go z IFSA -najlepszej federacji strong man za doping.
Został zdyswkwalifikowany i przestal rywalizowac z najlepszymi typu Savickas czy Virastiuk.Z Savickasem spotkal sie teraz po 5 latach na Mistrzostwach Świata połączonych federacji i przegral sromotnie...Podobnie bylo ze Szczepańskim,którego unikał i po spotkaniu po 6 latach równiez stracił tytuł Mistrza Polski i zostal zdetronizowany.
Napisano Ponad rok temu
o co dla tego typa chodzi o "schorowanym Aleksie"? na co Aleks wtedy był chory?http://www.fightlinker.com/aleks-e-talks-worlds-steroidiest-man.mma
Napisano Ponad rok temu
ale w ostatnim wywiadzie wspominal ze jest w stanie przejsc wszystkie testy medyczne zeby zdobyc licencje w stanach i ze byc moze zawalczy w strikeforce niedlugo.
z pudzianem w sumie ma racje koles, ale wkurwia mnie jego pogardliwy ton i pogardliwe brzmienie teg co pisze o niegdys naprawde bardzo mocnym zawodniku (AE)
Napisano Ponad rok temu
dobre zdj na tej stornie jak kopie w tarcze a facet co ja trzyma ubrany jest jak do kosciola.
Jak ten cytat przeczytalem to skojarzylo mi sie z wypowiedziami najmana... prowokator i tyle. szkoda slow.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Polskie walki mma które chcielibyście zobaczyć
- Ponad rok temu
-
Pudzian - Najman - wynik walki SPOILER
- Ponad rok temu
-
Świeże mięso dla Fedora w Strikeforce
- Ponad rok temu
-
Pudzian - Najman - gdzie transmisja w sieci?
- Ponad rok temu
-
Najman -Pudzian - czas na cyrk :)
- Ponad rok temu
-
Fairtex vs Hayabusa-Rękawice do mma z wyższej półki
- Ponad rok temu
-
BJ vs Diego
- Ponad rok temu
-
Najbardziej ustawiane walki w mma .