Prostowanie przegrody, a sw
Napisano Ponad rok temu
Novo bodajze Ty miales prostowana przegrode, a potem dalej cwiczyles, nie?
Napisano Ponad rok temu
prostowana mialem dwa razy, raz jak mialem 7, drugi raz jak 17 lat. w moim przypadku niewiele to dalo. mysle zalezy, jak bardzo masz skrzywiona. jesli rzeczywiscie utrudnia oddychanie, to warto.
Napisano Ponad rok temu
btw novo, lekarz powiedzial Tobie jak przeprowadzil zabieg? Znaczy jak to wygladalo, bo podobno raz piluja, a raz chyba mlotkiem i dlutkiem, zaleznie od skrzywienia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zao, robisz na kase chorych? Ile bedziesz czekał?
U mnie taka operacja to mus. Mam zatoki i uczulenie na kurz więc drorzny nos to podstawa bo inaczej choruje non stop. A jedną przegrode mam kompletnie krzywą i niedrożną. I chyba przy okazji zrobie sobie plastyke nosa bo jest długi i cienki poprzez co jest b. podatny na pęknięcia i złamania. A nie chce zeby mi sie to powtarzało (juz miałem nos ze 4 razy pęknięty/złamany)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pomogly? to i aj sie na odczualnie zapiszesaku, tez bylem uczulony na roztocza, ale zastrzyki z odczulaniem pomogly.
Napisano Ponad rok temu
owszem. nie tylko z uczuleniem, przestalem sie tez bac igielpomogly? to i ja sie na odczualnie zapiszesaku, tez bylem uczulony na roztocza, ale zastrzyki z odczulaniem pomogly.
pamietam pierwszy zastrzk, mialem tetno co najmniej 200; po roku nie zauwazalem nawet ilgy :wink: a oddawanie krwi to dla mnie teraz pestka.
Napisano Ponad rok temu
pomogly? to i aj sie na odczualnie zapisze
Mi też, ale rok na to zapieprzałem.
Teraz to miewam jakieś okresowe napady, które trwają 2-3 dni góra...
A przedtem to spać nie mogłem, bo nos cały czas zapchany...
Pozdro600
Napisano Ponad rok temu
ja robie na kase chorych, ostatnio jak oberwalem z kolana i mi sie zrobil krwiak i ogolnie gnoj w chuj z zapaleniem zatok to bylem u prywatnego laryngologa, naprawde porzadny facet, poprosilem go zeby mi dal skierowanie, chce sie wybrac na zabieg dopiero latem, zeby nie robic sobie przerwy w nauce, to mi powiedzial, ze tak po nowym roku w styczniu mam sie zglosic ze skierowaniem i akurat termin powinien przypadac na lipiec, sierpien. powiedzial tez, ze on pracuje tez w klinice gdzie maja tzw "jednodniowy pobyt" czy jakos tak, rano robia zabieg a wieczorem juz wychodzisz do domu, zaufanie do goscia zlapalem po tym jak sie zajal moim nosem po urazie, wiec chyba do niego pojde. licz sie ze te pol roku poczekasz. z tego co Susel na budo pisal kiedys to prywatnie masz zabieg praktycznie na nastepny dzien, ale wybulil bodajze prawie 3000 zl.Też będe miał takie zabieg.
Zao, robisz na kase chorych? Ile bedziesz czekał?
no jak pamietam Ciebie saku ze zdjecia to kichawe masz troche poprzestawiana ale do twarzy Tobie hehe no ale z ta droznoscia to jest srogi gnoj, bez kropli do nosa, z chaty sie nie ruszam :?
aha co do plastyki, to jesli nie chcesz zeby Ci sie powtarzaly te zlamania, to operacja plastyczna nosa, to sredni pomysl, naprawisz sobie nos, ale przy jakims uderzeniu znow bedzie gnoj, no i te pare tysiecy co bylo na operacje pojda w bloto, no i jak chcesz operacje plastyczna to chyba od razu musisz uderzac do takiego specjalisty bo przy prostowaniu przegrody oczywiscie Ci tego nei zrobia
Napisano Ponad rok temu
PZDR
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Posiłek przed bieganiem
- Ponad rok temu
-
ideał sprawności to raczej niemowle niz kulturysta
- Ponad rok temu
-