mam problem, szukam pomocy
Napisano Ponad rok temu
slyszalem o akademii czarnych pasow, o yoshinkan i slaskiej akademii aikido... moze ktos mial jakis kontakt z jedna ze szkol i moze cos ciekawego powiedzieć? do tej pory cwiczylem ju jitsu
Napisano Ponad rok temu
Polecam
Napisano Ponad rok temu
polecam
Napisano Ponad rok temu
Aleście się, Panowie, rozpisaaaaaaalipolecam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Polecam
Zdecydowanie polecam! Jacek i Krzysiek Wodarczykowie to najlepsi senseie, z jakimi miałem przyjemność ćwiczyć. Zarówno pod względem merytorycznym, jak i interpersonalnym. :-) Mimo, że od 3 lat już nie ćwiczę w GSA (przeprowadziłem się do Wrocławia), to z radością stwierdzam, że nadal pamiętam wyuczone tam techniki.
W ramach jednej składki masz treningi w Katowicach, Tarnowskich Górach, Chorzowie i Mikołowie (przynajmniej jak ćwiczyłem, to tak było)., więc jak się uprzesz to i 7 razy w tygodniu poćwiczysz. ;-)
W ramach treningu ćwiczy się również aiki toho iaido.
No i jest to jedna z dwóch szkół Aikido Nishio w Polsce (druga jest w Poznaniu).
Napisano Ponad rok temu
Choć yoshinkan to nie moja bajka, ale Grzesia znam osobiście i zdarza mi się ćwiczyć u niego w czasie obozów letnich. Wg. mnie ma świetne podejście do studentów.polecam styl Yoshinkan Aikido ([link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]) u Grzegorza Krzywickiego. Znam go osobiście i polecam. Prowadzi sekcje m.in w Chorzowie (liceum katolickie). Reszta info na stronie.
Napisano Ponad rok temu
No proszę! Mamy wspólnych znajomych. To pewnie poznałeś też Michałą Gajde. Fajną ekipe tworzyliśmy w Chorzowie.Grzesia znam osobiście i zdarza mi się ćwiczyć u niego w czasie obozów letnich. Wg. mnie ma świetne podejście do studentów.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
slyszalem rozne rzeczy na ten temat.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zapraszamy na trening :wink:
Napisano Ponad rok temu
To tak coby nie było to na początku polecam
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] , ale na Rudę możesz mieć kapkę za daleko...
Gdybyś poszukiwał czegoś w Katosach, to ja tak jak przedmówcy polecam treningi u Michała Gajdy (swój chłop że tak napiszę i dobry aikidoka)
dzieki za info...a moze ktos zna shudokan?
slyszalem rozne rzeczy na ten temat.
Hmm... a chodzi Ci o Shudokan- Shudokan czy Shudokan-Yoshinkan?;]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
namiastkę tego co robimy zobaczysz na filmach, resztę na treningu
youtube.com/SlaskaAkademiaAikido
Napisano Ponad rok temu
W sekcji Michała możesz potrenować o ile masz 5 i nie więcej niż 12 lat. To jest sekcja dziecięca.Gdybyś poszukiwał czegoś w Katosach, to ja tak jak przedmówcy polecam treningi u Michała Gajdy (swój chłop że tak napiszę i dobry aikidoka
Polecam za to sekcje Rafała Rzepusa. Yoshinkan na wysokim poziomie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
"Chłopaki wyluzujcie" nowa reklamówka SOTO!
- Ponad rok temu
-
Staż Aikido | Maciej Strzechowski 5 Dan
- Ponad rok temu
-
Staż z G.Savegnago 8 Dan Aikido K.R. - Szczecin 13-14.11.09
- Ponad rok temu
-
Informacje ogolne
- Ponad rok temu
-
AIKIDO ZAWIERCIE
- Ponad rok temu
-
Jean Yves LE VOURC'H - nie ma go juz wsrod nas...
- Ponad rok temu
-
uczenie sie i nauczanie, albo inaczej - jak to mozliwe?
- Ponad rok temu
-
Zaświadczenie
- Ponad rok temu
-
Takashi Kuroki 10-11.10.2009 - Tarnowskie Góry
- Ponad rok temu
-
Kata
- Ponad rok temu