Czas spedzony na treningu.
Napisano Ponad rok temu
co ty masz z tego zycia stary
powiem tak, wiecej mam
 fakt podchodze teraz do tego cokolwiek fanatycznie, ale wole przegiac niz zaniechac. Zapusicilem sie w stopniu niedopuszczalnym i wreszcie znalazlem sile i chec by to zmienic.
   fakt podchodze teraz do tego cokolwiek fanatycznie, ale wole przegiac niz zaniechac. Zapusicilem sie w stopniu niedopuszczalnym i wreszcie znalazlem sile i chec by to zmienic.A co do plusow, lepiej sypiam, jestem wypoczety, mam wiecej energi i np. nie mam problemow z kupieniem koszuli
 Przedtem nie moglem sie wyrobic z czasem, a teraz wydluzyl mi sie magicznie dzien, mam czas na wszystko. Jeste tez apekt ekonomiczny, ostanio wypilem 2 piwa i takiej euforii juz dawno nie mialem
  Przedtem nie moglem sie wyrobic z czasem, a teraz wydluzyl mi sie magicznie dzien, mam czas na wszystko. Jeste tez apekt ekonomiczny, ostanio wypilem 2 piwa i takiej euforii juz dawno nie mialem  
  Jeszcze do wakacji sie przemecze, a potem sila i utrzymanie wagi.
Napisano Ponad rok temu
co ty masz z tego zycia stary
powiem tak, wiecej mamfakt podchodze teraz do tego cokolwiek fanatycznie, ale wole przegiac niz zaniechac. Zapusicilem sie w stopniu niedopuszczalnym i wreszcie znalazlem sile i chec by to zmienic.
A co do plusow, lepiej sypiam, jestem wypoczety, mam wiecej energi i np. nie mam problemow z kupieniem koszuliPrzedtem nie moglem sie wyrobic z czasem, a teraz wydluzyl mi sie magicznie dzien, mam czas na wszystko. Jeste tez apekt ekonomiczny, ostanio wypilem 2 piwa i takiej euforii juz dawno nie mialem

Jeszcze do wakacji sie przemecze, a potem sila i utrzymanie wagi.
ja cwicze codziennie i mam w chuj problemy...jak dlugosc dobra to w plecach za waska, jak dobre plecy to rekawy i na dlugosc za wielkie

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Ortopeda lub fizjoterapeuta. Ortopeda lub fizjoterapeuta.- Ponad rok temu 
- 
			 ubior do biegania ubior do biegania- Ponad rok temu 
- 
			 GaiamPowerBreathe GaiamPowerBreathe- Ponad rok temu 
- 
			 Masło orzechowe Masło orzechowe- Ponad rok temu 
- 
			 Suplementy na regenerację - jakie? Suplementy na regenerację - jakie?- Ponad rok temu 
- 
			 buty z goretexem do biegania buty z goretexem do biegania- Ponad rok temu 
- 
			 odzywka wysokobialkowa - nietypowe wymagania odzywka wysokobialkowa - nietypowe wymagania- Ponad rok temu 
- 
			 Stabilizator stawu kolanowego do treningów Stabilizator stawu kolanowego do treningów- Ponad rok temu 
- 
			 Tening FBW 5x5 Tening FBW 5x5- Ponad rok temu 
- 
			 ból mięśni całego ciała(przemęczenie?) ból mięśni całego ciała(przemęczenie?)- Ponad rok temu