Czas spedzony na treningu.
Napisano Ponad rok temu
co ty masz z tego zycia stary
powiem tak, wiecej mam fakt podchodze teraz do tego cokolwiek fanatycznie, ale wole przegiac niz zaniechac. Zapusicilem sie w stopniu niedopuszczalnym i wreszcie znalazlem sile i chec by to zmienic.
A co do plusow, lepiej sypiam, jestem wypoczety, mam wiecej energi i np. nie mam problemow z kupieniem koszuli Przedtem nie moglem sie wyrobic z czasem, a teraz wydluzyl mi sie magicznie dzien, mam czas na wszystko. Jeste tez apekt ekonomiczny, ostanio wypilem 2 piwa i takiej euforii juz dawno nie mialem
Jeszcze do wakacji sie przemecze, a potem sila i utrzymanie wagi.
Napisano Ponad rok temu
co ty masz z tego zycia stary
powiem tak, wiecej mam fakt podchodze teraz do tego cokolwiek fanatycznie, ale wole przegiac niz zaniechac. Zapusicilem sie w stopniu niedopuszczalnym i wreszcie znalazlem sile i chec by to zmienic.
A co do plusow, lepiej sypiam, jestem wypoczety, mam wiecej energi i np. nie mam problemow z kupieniem koszuli Przedtem nie moglem sie wyrobic z czasem, a teraz wydluzyl mi sie magicznie dzien, mam czas na wszystko. Jeste tez apekt ekonomiczny, ostanio wypilem 2 piwa i takiej euforii juz dawno nie mialem
Jeszcze do wakacji sie przemecze, a potem sila i utrzymanie wagi.
ja cwicze codziennie i mam w chuj problemy...jak dlugosc dobra to w plecach za waska, jak dobre plecy to rekawy i na dlugosc za wielkie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ortopeda lub fizjoterapeuta.
- Ponad rok temu
-
ubior do biegania
- Ponad rok temu
-
GaiamPowerBreathe
- Ponad rok temu