aikido- Ustroń
Napisano Ponad rok temu
Wiem, że odpowiedzi na to pytanie mogą nie znać najtęższe umysły tego forum, ale cóż...
Czy znacie może Uczniowski Klub Sportowy Aikido Cieszyn?
Albo inaczej, czy ten w.w. klub ma [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] w Ustroniu?
Bo na stronce jest tylko adres, nie ma telefonu, mail'a, żadnego kontaktu...
Może klub nie istnieje już, ponieważ rok rejestracji jest 2004...
Napisano Ponad rok temu
Witam
Wiem, że odpowiedzi na to pytanie mogą nie znać najtęższe umysły tego forum, ale cóż...
Czy znacie może Uczniowski Klub Sportowy Aikido Cieszyn?
Albo inaczej, czy ten w.w. klub ma [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] w Ustroniu?
Bo na stronce jest tylko adres, nie ma telefonu, mail'a, żadnego kontaktu...
Może klub nie istnieje już, ponieważ rok rejestracji jest 2004...
może tu?
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Byłem na sztwiertni 18, jak pisze w moim linku i jest tam normalny dom :?
Jak tam pojadę następnym razem to zapytam, ale wątpię czy ktoś z tamtej okolicy bedzie wiedział co to jest aikido, nie mówiąc o tym, czy jest tam klub
A może otworzy stary, osiemdziesięcio letni dziadek z siwą dłuuugą brodą i skośnymi oczyma i powie: konnichiwa, tak, tu być dojo aikido, onegai shimasu :wink:
Było by idealnie, ale prawdopodobieństwo mniejsze jak wygrać w totka szóstkę 10 razy z rzędu :?
Napisano Ponad rok temu
Widziałem to, ale to chyba całkiem inny klub..
Byłem na sztwiertni 18, jak pisze w moim linku i jest tam normalny dom :?
Jak tam pojadę następnym razem to zapytam, ale wątpię czy ktoś z tamtej okolicy bedzie wiedział co to jest aikido, nie mówiąc o tym, czy jest tam klub
A może otworzy stary, osiemdziesięcio letni dziadek z siwą dłuuugą brodą i skośnymi oczyma i powie: konnichiwa, tak, tu być dojo aikido, onegai shimasu :wink:
Było by idealnie, ale prawdopodobieństwo mniejsze jak wygrać w totka szóstkę 10 razy z rzędu :?
Witaj Fawin. Jako członek tego klubu już Ci wszystko wyjaśniam. Adres który znasz to adres siedziby klubu - w tym domu mieszka sensei Michał Front. Oczywiście zajęcia się tam nie odbywają bo to lekko niemożliwe. To adres dla korespondencji itp. Zajęcia odbywają się w CIESZYNIE na Usiu. W okresie wakacji treningi są w poniedziałek i czwartek o godzinie 18.00 na małej sali gimnastycznej nr 116. Strona [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] to właściwy adres masz tam kontakt i namiary więc jak chcesz to możesz dowiedzieć się więcej. Niestety w ustroniu z tego co mi wiadomo zajęć nie ma
ps. Michał nie wygląda jak stary dziadek z siwą brodą. To bardziej mieszanka spidermana z pitbullem ;-) hehe - a tak serio to bardzo fajny gość więc dzwoń.
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze pytanie merytoryczne, czym jest aikido? Czy to tylko jak na filmikach widać unieszkodliwianie oponenta poprzez zastosowanie dźwigni i rzutów, przy jak najmniejszym wkładzie własnej energii, czy występują tam elementy walki?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Klub AIKIKAI Wrocław
- Ponad rok temu
-
W imię zasad...
- Ponad rok temu
-
do władających językiem japońskim prośba
- Ponad rok temu
-
- Najlepszy nauczyciel -
- Ponad rok temu
-
pare fotek z paru stazy z sensei Tamura 2009
- Ponad rok temu
-
--- Dlaczego Aikido, a nie Aiki-Jitsu? ---
- Ponad rok temu
-
Niepotrzebny fizolski power
- Ponad rok temu
-
Sensei Christian Tissier w Krakowie
- Ponad rok temu
-
Staż Aikido | Dariusz Bieńkowski 5 Dan
- Ponad rok temu
-
VIII Letnia Szkoła Aikido Złotów 2009 (1-8 sierpnia)
- Ponad rok temu