Pseudo silka w pokoju.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zaczepy w ścianie do przysiadów to, moim zdaniem, nie najlepszy pomysł. Musiałyby dość mocno wystawać ze ściany (żeby zmieściło się obciążenie na gryfie) i prawdopodobnie mieć podpórki na ziemi, a wtedy to już lepiej kupić stojaki, bo przynajmniej można je gdzieś przestawić.
Jeśli już robisz remont, to zamontuj w suficie hak na worek.
Edit:
A wracając do zaczepów w ścianach, mogą się przydać do trzymania pustego gryfu, kiedy nie jest używany. Możesz też zamontować jakieś haki, żeby móc na nich poćwiczyć z ekspanderem albo z gumami.
Napisano Ponad rok temu
jesli nie chcesz miejsca tracic to tyle wystarczy, jeszcze pas/szelki zeby doczepiac ciezar w drazku i poreczach
Napisano Ponad rok temu
stojak pod sztange taki by styknal chyba co?
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Stojaki nie zajmują dużo miejsca, mam w pokoju sztange, stojaki i drążek i największym problemem są ciężary, bo nie wymyśliłem jeszcze sposobu jak je przechowywać żeby były łatwo dostępnei nie zagracały podłogi.
Siłka w domu o super sprawa, ale tęsknie za towarzystwem z siłki - wszystkie te osiedlowe koksy (więcej ze sobą gadają niż ćwiczą, a i tak są wielcy...) urozmaicały troche trening
P.S. polecam stojaki MAGNUS z allegro, cena całkiem w porządku i są solidne i stabilne
Napisano Ponad rok temu
to do czego ta lawka jak nie do wyciskaniateż mam taką ławke, ogólnie nie polecam ich do wyciskania.
Napisano Ponad rok temu
takiej składanej tez po treningu pod wyro z nią. A na ciężary też są stojaki kupic sobie taki albo pospawać samemu i miech stoi w kącie pokoju.
Napisano Ponad rok temu
Miałem coś w tym stylu: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Przez kilka lat dobrze spełniała swoje zadanie, mimo że nie wygląda zbyt solidnie.
Ale skoro kupujesz też stojaki, to lepsza będzie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] albo [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników].
Na brzuch wystarczy drążek, podłoga i kółko, więc ławeczkę skośną możesz sobie darować.
Napisano Ponad rok temu
a odnosnie domowej silki, to przeczytaj moj temat
Napisano Ponad rok temu
to do czego ta lawka jak nie do wyciskania
ja na niej wyciskam, ale sobie nie chwale, jest niestabilna. mam coś w tym stylu : [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dieta dla sportów walki
- Ponad rok temu
-
Kelton czy Marbo-Sport?
- Ponad rok temu
-
Trening siłowy bez sprzętu- Oliver Lafay
- Ponad rok temu
-
bol plecow po 6 godzinach snu....?
- Ponad rok temu
-
Stabilizator po operacyjny na kolano z regulacją konta...
- Ponad rok temu
-
słaba wytrzymałość mięśniowa
- Ponad rok temu
-
najlepszy srodek na biegunke
- Ponad rok temu
-
Dyskusja: Ulokowanie czasowe treningu silowego
- Ponad rok temu
-
Szyty palec na zgięciu [Dłoń]