masz rację ale jedno wiem On nie ma więcej zawodników i to chyba ten sam co dał popelinę w programie mam taklent nawet nie umiał rozbić dachówekkkpzk przylaczam sie do pytania "Wyborowej" gdzie to czytales bo na pewno nie na stronie sensei Bierowca. Czytaj ze zrozumieniem on tylko wystawil na British Open jednego zawodnika
Tak sie sklada Paul, ze bylem w skladzie sedziowskim jak chlopak z Kyokushin kan walczyl. Bylem sedzia arbitrem, ktory spisywal statystyki z walki.
Walka byla wyrownana. Chlopak sie dobrze prezentowal. Fizycznie byl przygotowany, ale koncepcje walki mial bez polotu. Prosto twardo i do przodu. Zawosdnik, z ktorym walczyl, byl technicznie lepszy i prawdopodobnie bardziej doswiadczony. Jak sie walki rozstrzygaly, wystarczy trailer zobaczyc. Dobrze to za malo, zeby cos wygrac. Probowalem chlopakow z Polski pozniej jakos namierzyc, ale widocznie po przegranej walce sobie poszli z hali, nie widzialem ich.
Moze mnie nie skumali, bo jak spiker przedstawial sedziow zawodow, to wyszlo na to, ze reprezentuje Szwajcarie. Nie udalo mi sie z nimi pogadac.