FCK Bydgoszcz
Napisano Ponad rok temu
aaa. I wy macie chyba wszyscy kompleksy na punkcie Szlachty? JA tego człowieka na oczy nie widziałem i znam go tylko z twoich głupich wpisów. Ale chętnie bym poznał osobę, która tyle znaczy w twoim zyciu. Jak pisaliście o domniemanych bliższych ich kontaktach z zawodnikiem, to miałem odczucie, jakby pisał to zawiedziony kochanek. Tak naprawdę to jestescie najlepszą reklamą dla niego.
Panie FCK - KONKRETY !!! PROSZĘ KONKRETY
- z kim walczyli?
- ile mają walk w K1, MT?
- z kim wygrali? Wogóle czy wygrali? Kiedy ostatni raz wygrali?
Wtedy można pogadać. W Holandii zawodnik bez historii dostaje 50 euro.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
O swoich zawodnikach nie masz nic do powiedzenia.
Dealer mam nadzieje, ze teraz wiesz o co mi chodzi.
Krzykacz zawsze bedzie krzykaczem. Jego zawodnicy nie umieją nic. Nie walczyli nigdzie. No może oprócz ciężkiego, który jednak przegrywa statnio walki. FCK wypisuje bzdurki na necie, bo nikt nie wie kto jest i nikt go nie zaprosi. Pewnie swoim zawodniką pokazuje i mówi. Widzicie Walczę o Was jak lew. Nawet na necie składam groźne propozycje. Jestem SUPERTRENER. Tylko wszyscy inni nas się boją i nie chcą z nami walczyć.
Robisz krzywdę swoim zawodniką. Wmawiasz im, ze są dobrzy, chociaz nigdzie nie walczyli.
I jeszcze wciskasz swój samochód, bo pewnie interes się nie kręci. I to ich kosztem. Chyba sam nie wierzysz w to, ze ktos Ci da jakąś kasę za przeciętnych zawodnikó bez historii i jeszcze dołoży 2000 do samochodu, żebys mógł na nim zarabiać. Szkoda mi twoich chłopaków bo z takim trenerem nie powalczą i obudza sie za 2 lata z niczym.
Napisano Ponad rok temu
to na kij sie wypowiadasz jak nie masz o czyms zielonego pojęciaI wy macie chyba wszyscy kompleksy na punkcie Szlachty? JA tego człowieka na oczy nie widziałem i znam go tylko z twoich głupich wpisów.
Mam wrażenie ze twoja wiedza o całym temacie ogranicza się do czytania forum internetowego, a wszystkie opinie sa na jego podstawie.
A tak a prospo twojego troskliwego pytania o to czy rodzice dzieci ktore u mnie trenuja wiedza ze tak klne to odpowiem ze dzieci nie ucze ,
generalnie rozwydrzone szczyle w dyscyplinie internet fighting jak ty luceferku tez mnie denerwują
moze napiszesz kto ty jesteś cioteczko :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to jest jakaś internetowa pipka która ma dużą morde ale mała wiedze w tematach w których pyskuje
Napisano Ponad rok temu
70 walk - no cóż na stronie podajesz 10. Ciekawe gdzie oni to przewalczyli te 70.
Tak Szlachtę znam przede wszystkim z twoich wypowiedzi. I moge stwierdzić, masz kompleksy na punkcie tego Pana. Naprawdę zachowujesz się jak porzucony kochanek. To moje obiektywne odczucie, gdyz Was nie znam. Oczywiście domyslam się, ze nie był fer wobec części klubów, ale z nich wszystkich, ty najbardziej płaczesz. Tyle czasu mineło a ty nadal tęsknisz za nim. To może pogodzisz sie z nim, może jeszcze kocha i czeka. Spróbuj.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I może nie będziesz wtrącała się jak dorosli rozmawiaja bo tylko przeszkadzasz.
FCK kiedyś cos przynajmniej zrobił. A ty. No cóż. Juz Cię kilku tu podsumowało więc szkoda czasu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zaryzykuj i wejdż w temat jak facet, bo na razie zachowujesz się jak pizda.
tego się nie da zrobić
bo parafrazując jedno przysłowie: kto się pizdą urodził kanarkiem nie umrze..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
FCK - 40 w boksie HAHAHA a te resztę 30 to gdzie walczył? Kłamiesz. A poza tym w boksie nie śmierdzą ci walki amatorskie, ale w kicku czy MT tak. Czyli tak naprawde środowisko sportów walki kopanycch, uważasz za frajerów. I jak ty chcesz by Cie ktoś zapraszał, jeśli te Sporty uważasz za gorsze. Jak ci zapłacą to i owszem - pieniądz nie śmierdzi. Mam nadzieję, ze organizatorzy to czytają i właściwie podsumują twoją pogardę. Większość organizatorów w Polsce nie gardzi startami swoich zawodnników w amatorstwie. Najlepsi zawodowi zawodnicy w polsce są też zawodnikami amatorskimi. Z czołówki chyba tylo Różal i Petertil nie walczy w amatorstwie - ale jeden i drugi ma pogadą historię amatorską. Dla Ciebie to pewnie frajerstwo bo ty jesteś the best SUPERTRENER
A może odpowiesz na pytanie TSUNMI, no to kiedy ty zorganizujesz galę? Wszystkich wyzywasz od biedaków. Masz taką limuzynę to przecież nie powinno sprawic Ci problemów. Dasz swoim zawodniką po 3000 tys. Myślę, ze z Polski znajdziesz dobrych zawodników za tą kwotę. Będzie super gala i będziesz mógł udowodnić jakich masz mistrzów. Masz 2 menadżerów to Ci chyba pomogą.
No to kiedy? Chętnie kupię bilet i przyjadę. Mówię całkowicie powaznie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Przynależnośc organizacyjna
- Ponad rok temu
-
Kurs sędziowski Muay Thai, K 1 Kraków
- Ponad rok temu
-
Dystans - poradźcie