Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A nie tak bylo . za kazdym wejsciek kulil sie i uciekal za mate i nic mu nie mowili . No to jak go dopadlem to przytrzymalem i luta. No to kilka upomnien i dyskwalifikacvja.
No to co to bylo. Kicha sedziowania. Dla swoich.
Ale dobra , co mi tam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
o tak statystów zapraszacie , gdyz nie jest żadną tajemnica,że te organizacje w kraju nie mają żadnego znaczenia.Wejdzi na ich strone ,a sam sie przekonasz co to za stowarzyszenia. Poprostu wystarszyliście sie powtórki z Bielska i Jeleniej -jak to już opisywali inni w tym temacie. Po szperałem w archiwum i przejżałem wyniki oral recenzje tych zawodów oyama. Organizacja wspaniała działania sędziów katastrofalne wyniki głownie dla zawodników z poza oyama-precz z polityką ,a będzie dobrze w tym syfku"Konkurencja" niech wie, ze Tezuka i Matsushima zaproszenia otrzymaly - ich ME sa otwarte, wiec my tez sie przed nimi nie zamykamy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
o tak statystów zapraszacie , gdyz nie jest żadną tajemnica,że te organizacje w kraju nie mają żadnego znaczenia.Wejdzi na ich strone ,a sam sie przekonasz co to za stowarzyszenia. Poprostu wystarszyliście sie powtórki z Bielska i Jeleniej -jak to już opisywali inni w tym temacie. Po szperałem w archiwum i przejżałem wyniki oral recenzje tych zawodów oyama. Organizacja wspaniała działania sędziów katastrofalne wyniki głownie dla zawodników z poza oyama-precz z polityką ,a będzie dobrze w tym syfku
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu