Puchar Europy Oyama Karate Bydgoszcz 2009
Napisano Ponad rok temu
Byl ktos moze na tej imprezie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ta strona jest pełna od dziwnych chłitów reklamowych ale czy to jest jeszcze karateNa stronie Organizacji Oyama Karate przeczytalem ze zglosili sie japonczycy, pytanie do kogos kto byl na turnieju: Czy przyjechala ekipa z Japonii?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kiedyś na te imprezy jeżdziła Malta, może ona coś wie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Puchar w Bydgoszczy był bardzo wysokiej klasy czego życzę wszystkim organizacją karate żeby takie robiła, a nawet lepsze. Turnieje są po to organizowane żeby zawodnicy którzy trenują ciężko mogli się sprawdzić czy praca ich nie poszła na marne i tak powinno być.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Na filmiki bym nie liczył, chyba ze prywatnie wrzucone przez zawodników, przynajmniej dotychczas tak bylo.
Mają być zdjęcia i mam cichą nadzieję ze będą tak dobre jak kilka razy już się zdarzyło że były
Napisano Ponad rok temu
Jaka była bydgoska publiczność, czy była duża frekwencja, jakie zakwaterowanie i wyżywienie, organizacja (co można by jeszcze ulepszyć, co nie zadziałało)?
W tym linku jest wszystko to co jest w tego typu informacjach innych styli,( nawet liczba 300 jak u A.Drewniaka w komunikacie-normalnie standart). Brakuje tylko (u innych również-strona WKF na przykład :wink: i plan został wykonany a nawet przekroczony. Prosze o jakąś "humanistyczną" wypowiedż. Jestem naprawde bardzo ciekawy i mam swoje prywatne powody, niestety nie mogłem być
-pozdrawiam wszystkich zawodników
Oyamma Karate
Jersey
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiem,że jesteś najmądrzejszy tylko jakoś organizatorzy nie zapraszali innych ,a skąd wiem bo nie było żadnego komunikatu z zaproszeniem dostępnego na stronach -jak robią to inni.Swoje niemiłe uwagi zachowaj dla siebie-pozdrawiamkkpzk moze zachorowali,moze nie chcieli a moze nie mieli pieniedzy,checi,czasu itp. i tkd. Byla impreza i juz.A nie obecni nie maja glosu, chciales tam wystartowac? Ktos Ci nie pozwolil?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a ja kiedyś czytałem ,że były tez ekipi z IKO2 i Kan ,a czemu ich teraz nie zaprosili ,,,,,,,,Z Pucharów Polski w których startowałem pamiętam że zawsze była jakaś ekipa z tezuki a nigdy nie pamiętam żeby ktoś z iko1 brał udział.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Projekt nowej ustawy o sporcie
- Ponad rok temu
-
Potrzebuję pomocy
- Ponad rok temu
-
SEMI KNOCK-DOWN dla dorosłych, szukam informacji
- Ponad rok temu
-
Turniej Enshin Karate - Sabaki Challenge
- Ponad rok temu
-
sosai,kancho, renshi itd
- Ponad rok temu
-
Jaka formuła zawodów w okinawskim GoJu-ryu?
- Ponad rok temu
-
Gdzie w Polsce są kluby Karate dla osób po 30-ce
- Ponad rok temu
-
IKO 1 Kyokushin Kaikan będzie IKO Ichigeki
- Ponad rok temu
-
gdzie w Kakowie karate rekreacyjne dla ludzi po 30-stce
- Ponad rok temu
-
Shinbudo Karate