..... wydolnością, cardio
Po jeden walce bym leżał martwy z wycieńczenia

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kłamiesz kłamiesz i tylko potwierdzasz ,że tam wszysycy kłamią a dlaczego ? bo Tezuka nie jest w Oyama i przestań kłamac jak twoi sensei. Imprezka na medal tylko shinfojo napisał prawdę bali się,że medale trafią dla ludzi z poza Oyams karate jak było to na innych otwratych zawodach Pucharu Polski - czytałem wyniki z 3 lat i radzę Ci też się z tym zapoznać]Po pierwsze ludzie patrzcie jaka była nazwa zawodów. PUCHAR EUROPY OYAMA IKF. To, że nie wystartowali przedstawiciele z IKO1,2,3, czy też shinkyoku, to chyba dlatego że nie należą do tej organizacji. Poza tym z tego co wiem to Dyduch współpracuje z 6 innymi stylami karate w Polsce i zawsze wysyła do nich zaproszenia ale to już brocha tamtych że nie startują. A komentarze kogoś tam, że medale dla zawodników były już z góry ustawione to jest lekka przesada, poziom w takich zawodach (nie tylko oyama ale też innych organizacji) jest tak duży, że w zasadzie każdy z medalowych pozycji mógłbyć pierwszy. Chciałbym też wspomnieć, że kadra OYAMA jeździ na zawody do innych krajów(Holandia, USA, KAnada) i tam wygrywają z przedstawicielami innyvh stylów walki bez swoich sędziów i też wygrywają. Nie obrzucajcie błotem dobrych fajterów tylko dlatego że nie mogliście wystartować w tych zawodach.
PS. Japoniec był w kat .do 80 kg i przegrał pierwszą walkę z późniejszym brązowym medalistą.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jeden raz startowalem w trnieju OK . Lalem ojamasa az gwizdalo i skasowali mnie za czymanie . A co mialem robic jak ojamasa nie moglem dogonic tak sp... mo macie ? I on wygral nawet medal dostal. I za to was nie lubie .
A co do zawodow na swiecie to jak startuje 3 awodnikow w kategori to zawsze jest emdal
Napisano Ponad rok temu
-wyczuł Cię ,że jesteś silniejszy i lepiej kontrolował walke. Mogłeś wygrać, gdybyś go zmusił do ucieczki z pola. Sędziowie uznali by go za pasywnego. Zrobiłeś to przed czym ostrzega i co neguje wyborowa-bezsensowna wymiana (słabszy przegra). Chyba, może się myle, ale podoba mi się bardzo idea walki propagowana przez Wyborową. :wink:A co mialem robic jak ojamasa nie moglem dogonic tak sp... mo macie ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
podoba mi się bardzo idea walki propagowana przez Wyborową. :wink:
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu