Człowiek, który posiada te wszystkie cechy
Dla całkowitej jasności: pisząc to miałem oczywiściena myśli odwagę, asertywność itd. a nie brak odwagi, brak asertywności...
Nie mam dostępnej funkcji edycji.
Napisano Ponad rok temu
Człowiek, który posiada te wszystkie cechy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
-no i sprawa załatwiona judopostaw mi litra i sam tych głabów odjebie
Napisano Ponad rok temu
Taaaaa, jasne. Może jeszcze powinien poprosić o więcej poniżania, żeby jeszcze bardziej umocniś swój charakter?ale z poniżaniem w sensie naśmiewania się, gnębieniem psychicznym itp. trzeba próbować dac sobie radę samodzielnie. psychologicznie to w przyszłości da o wiele więcej pozwoli umocnic charakter dac pewność siebie i poczucie skuteczności własnych dzałań .
Napisano Ponad rok temu
owszem może go spotkać coś gorszego , może faktycznie stać się frajerem.Nie ma się co bać etykietki "frajera" ktoś, kto i tak jest poniżany. Nic gorszego go już nie spotka.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dobre doswiadczenia. ja znalem jednego, ktory probowal dobrze wlac jednemu. wyladowal w szpitalu.tez z doświadczenia wiem ze wystarczy dobrze wlać jednemu a ma się spokój zapewniony na wiele lat. Wiadomo ze od tego nie zaczną go lubic ale napewno przestana gnębić.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nazywany też liściem. Uderzenie z otwartej dłoni w twarz. Teraz zrozumiałeś?Co to jest lepiec?
Napisano Ponad rok temu
Nie umiem sobie wyrobić swojej osobowości tylko się staje coraz większą cipką.
Napisano Ponad rok temu
... Zapisuje się na SW i nie moge się zapisać ciągle jakieś problemy. Nie umiem sobie wyrobić swojej osobowości tylko się staje coraz większą cipką. Rozmowa z wychowawco, pedagogiem, dyrektorem odpada bo nie ma takiej potrzeby i by jeszcze pogorszyło.... .
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu