Magda Jarecka vs Marta Niewczas :)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ile znasz brzydkich, ile ładnych?
Co to znaczy strój kobiecy? Różowy i spodnie nie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie ma przyjętych ogólnych zasad co jest kobiece a co nie więc ci nie odpowiem, bo każdy ma własne subiektywne odczucie co pasuje do kobiety a co nie.
wedlug mojego subiektywnego odczucia do kobiety najlepiej pasuje facet.
ale jak wszyscy wiemy, zboczenia sa rozne i kazdemu wszystko wolno. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Spotykam przepiękne dziewczyny zarówno na tatami jak i w ringu, widuje mdłe i nieciekawe na dyskotekach i w pracy.Włócze się z grupą "Outlaws" po Francji,laski są w zawsze w strojach "męskich" a wiele z nich mogło by startować w konkursach piękności.Czy jestem coś nie teges...?
Obejrzyj zdjęcia z Maltą i Livien, czy zbrzydły od uprawiania SW?
Czy to nie jest jakaś taka podświadoma obawa że ...no wiesz?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moze ktos ma busole. dokad zmierza dyskusja, ale tak to jest ja zaczyna sie o laskach dyskutowac. kobiety trzeba ujarzmiac, czytaj - zalorzyc jarzmo. Im to pasuje. wtedy staja sie bardziej kobiece. jak sa wyemancypowane to dopiero sie obudza z w bagazem wyzwolenia, zwykle okolo czterdziestki, jak juz zaczyna sie robic bardzo pozno na rodzine czy dzieci.
stad sie wziac termin "ryczace czterdziestki", duzo bardziej niebezpieczne od wodniackich ryczacych dwudziestek.
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli czuł byś się jak z chłopakiem to problem chyba tkwi w Tobie?
Chyba jest najfajniej jeśli dwie osoby żyjące w związku mają jeszcze wspólne pasje.
To , że dziewczyna ćwiczy SW świadczy raczej o jej orginalności i ciekawym charakterze.Ale jeśli potrzebuje ktoś mdłą przytakiwaczke, no cóż, o gustach się...i tak dalej.
W historii Japonii kobiety zawsze trenowały SW i nikt nigdy nie robił im wyrzutów , że zatracają coś.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jersey już napisałem, że jedne dziewczyny będą się zajmować rzeczami których nie uważa się za kobiece a wciąż będą kwintesencją kobiecości a drugie przemienią się w chłopczyce i nie zaprzeczaj że tak nie jest bo znam nie jedną taką dziewczynę
Napisano Ponad rok temu
Czy jest ich duży odsetek i czy gdzie indziej takich nie spotykasz (np.pani w sklepie mięsnym).A jeżeli dzięki treningom stają się najlepszym kumplem mężczyzny to daj Boże ich jak najwięcej, please.Powstaje nowa płaszczyzna porozumienia, rewelacja.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy cwaniactwo jest cechą przynależną tylko mężczyzną i co jeśli oni to przenoszą do życia rodzinnego?
Na czym opierasz swe przypuszczenia?
Co jest złego w tym , że chcą rywalizować z chłopakami (i często są lepsze, sam znam takie i są bardzo kobiece)?
Nic nie kumam 8O
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
-pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
"Łyba is made, not born" ^^
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wyborowa, co jak co, ale od Ciebie spodziewałam się bardziej ambitnej i konstruktywnej odpowiedzi.. :?
Co do tematu - jako osoba zajmująca się częściowo mma poczułam się lekko urażona postawą i podejściem Marty, a jako koleżanka Magdy - jeszcze trochę bardziej :wink:
Chociaz szczerze mówiąc - cała formuła, podejście i wymowa programu mi się nie podobała.. To pytanie o posiadanie partnera - żenada
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
UECHIRYU?Pytanie-pomoc!!!
- Ponad rok temu
-
Uechi-ryu
- Ponad rok temu
-
UECHI-RYU - SEMINARIUM CZĘSTOCHOWA
- Ponad rok temu
-
Jissen - Numer 4
- Ponad rok temu
-
RELACJA ZE ZGRUPOWANIA OKINAWAN GOJU-RYU KARATE W ŻARACH
- Ponad rok temu
-
Przejście z muay thai na karate
- Ponad rok temu
-
Artur Hovhannisian Kyokushin - IKO 1
- Ponad rok temu
-
Knockdown Karate -> praca
- Ponad rok temu
-
International Budo Association
- Ponad rok temu
-
Jeszcze karate, czy juz herezja kickbokserska...
- Ponad rok temu