Pudzian w ... MMA !!??
Napisano Ponad rok temu
Skandal byłby, jakby wyprzedali wszystkie bilety i wtedy okazało się, że walki nie będzie
Może to tylko przymiarka była, by poznać zapotrzebowanie społeczne haha.
Jeśli czytacie, Pudzian i Najman - ja na waszą walkę biletu już nie kupię drugi raz mnie nei nabierzecie
:wink:
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Różne debilne komentarze pod artykułem na onecie zostawię oczywiście bez komentarza.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja Pudziana szanuję. Porządny gość, sympatyczny. Kolega w domu dziecka pracuje, i jak się dowiedział, że Pudzian jest w okolicy to go namierzył. Tamten bez żadnych problemów bez umawiania przyszedł do dzieciaków w odwiedziny.
Otwarty i sympatyczny człowiek.
Nie każdy musi świecić z twarzy doktoratem. Nie to jest w życiu ważne. Jest w tym kraju masa zawiści dla kogoś komu się udało
A szanse Mariusza w mma czy K1? Myślę, że całkiem spore. W kraju to myślę, że był by w zdecydowanej czołówce.
Napisano Ponad rok temu
Wywiad z Pudzianowskim
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Różne debilne komentarze pod artykułem na onecie zostawię oczywiście bez komentarza.
o boze, niektore pytania sa po prostu zenujace "Plakal Pan kiedys?" :roll:
Otwarty i sympatyczny człowiek.
Nie każdy musi świecić z twarzy doktoratem. Nie to jest w życiu ważne. Jest w tym kraju masa zawiści dla kogoś komu się udało
o wlasnie 100% racji, nie wiem czy to tylko w Polsce czy nie, ale ludzie bija tak cholerna zawiscia do tych, ktorym sie lepiej powodzi, ze az mi wstyd. Az tak zle u nas jest? A Pudzian faktycznie jest pozytywnym i dobrym czlowiekiem. Chwala takim ludziom
Napisano Ponad rok temu
Moim zdaniem to wina moderatorow np. na onecie - powinni zaraz takie opinie traktowac przez "delete". Ale te media chca tego szamba, i nazywaja to sluchalnoscia, ogladalnoscia etc.
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A szanse Mariusza w mma czy K1? Myślę, że całkiem spore. W kraju to myślę, że był by w zdecydowanej czołówce.
Z braku sensownego przeciwnika o zbliżonej wadze 8)
Napisano Ponad rok temu
Widać po takim Lesnarze, gdzie może pudzian dojść
Napisano Ponad rok temu
Nie mniej - ma facet ochotę, warunki, możliwości - niech pnie się jak najwyżej.
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ta zniewaga krwi wymagaNo to moze zamiast Lesnara porownajmy go do Sappa
Napisano Ponad rok temu
No i co z tego? Jak musi niech ciezko pracuje. Ja wolalbym go raczej "podziwiac", niz "szanowac" za jego wyniki. Tyle, ze mnie jego wyczyny, wyglad w ogole nie obchodza, a zainteresowalem sie tylko z przyczyny wystepu M.P. w MMA.
Ja lubie tez takich, co malo wkladaja pracy i osiagaja wiele - np. Piter Sampras prawie nie trenowal, wystarczaly mu starty, a i tak byl najlepszy na swiecie. Po prostu tlent, ktory ie trafia raz n 100lat.
Wielu czepia sie M.P., ze bierze koks etc. - nie miejmy iluzji, gdyby wszyscy przestali koksowac, to i tak M.P. bylby najlepszy, tyle, ze wszyscy by mieli slbasze wyniki najprawdopodobniej i dluzej zyli, ale tez tylko najprawdopodbniej.
I jeszcze jedna sprawa - obroncy M.P. pisza o nim per Mariusz. To czesta maniera polskich kibicow, taki rodzaj spoufalania sie, albo wprowadzania w blad. Bo forma taka sugeruje znajomosc, osobisty kontakt.
Per Mariusz jak sadze, moga pisac o nim i mowic - jego znajomi i rodzina.
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
I jeszcze jedna sprawa - obroncy M.P. pisza o nim per Mariusz. To czesta maniera polskich kibicow, taki rodzaj spoufalania sie, albo wprowadzania w blad. Bo forma taka sugeruje znajomosc, osobisty kontakt.
Per Mariusz jak sadze, moga pisac o nim i mowic - jego znajomi i rodzina.
Pozdrawiam
K_P
EEee no bez przesady. Ja często piszę po imieniu np o sportowcach - choćby dla tego, że ciągłe rzucanie nazwisk mi nie leży, a przedstawienie w każdym zdaniu imieniem i nazwiskiem jest sztuczne. Zresztą jeśli już to chyba bardziej chodzi o serdeczniejsze wypowiedzenie się o danej osobie i tyle.
Tobie nigdy nie zdarzyło Ci się napisać chociażby o "Fedorze"?
Tak w ogóle - zacząłem się bronić bo sugerujesz, że spoufalam się z Pudzianem, a przez myśl mi to nawet nie przeszło :wink: Już prędzej mi się wydawało, że ksywka jest dla przyjaciół...
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam nadzieje, ze jako jego gorliwy fan, bedziesz mial te szanse w przyszlosci:)
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Tobie nigdy nie zdarzyło Ci się napisać chociażby o "Fedorze"?
Fiodorze Ale generalnie zgadzam się z sensem wypowiedzi.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
-
Bing (1)
10 następnych tematów
-
Magdalena Jarecka - atykuł na onet.pl
- Ponad rok temu
-
bj vs gsp - super klip - obejrzyj zanim ufc go delete
- Ponad rok temu
-
BJ Penn mial zakonczyc kariere!!
- Ponad rok temu
-
Akiro Gona entrance :)
- Ponad rok temu
-
vale tudo sosnowiec
- Ponad rok temu
-
X Fights Poznan-??
- Ponad rok temu
-
KAPMMA
- Ponad rok temu
-
UFC94 video
- Ponad rok temu
-
UWAGA! W tematach GSP vs PENN , ponizej SPOILERY!!
- Ponad rok temu
-
Gina Carano w reklamie Pepsi
- Ponad rok temu