Pudzian w ... MMA !!??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zaorish, zgadzam sie w 100%. Nastula ma doswiadczenie w mma, dlugo trenowal przekrojowo, poza tym mistrz olimpijski w judo. Nie aktualny, nie w tak wysokiej formie ale jednak pewne umiejetnosci zostaja. Stawialbym pieniadze na Nastule, lecz pewnie wiekszosc kibicow obstawialaby Pudziana.
No tojest nas dwóch, w tej chwili wydaje mi sie ze Nastula powykręcał by Pudzianowi stawy
Napisano Ponad rok temu
Jak komuś się nie chce czytac to Pudzian za walkę ma dostać 200 tys a Najman 50.
Dobrze ze nie nie jak Golota i Adamek gdzie mieli dostac tyle samo niezależnie od tego kto wygra.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pewnie nie...ale w poscir jak i w życiu trudno szukać sprawiedliwości...to biznes...na pudzianie i najmanie da sie zarobić dużą kasę więc i im organizator sypnie więcej grosza...na innych się tyle nie zarobi50 tys dla Najmana? k***a tyle to najlepsi w Polsce pewnie nie zarabiaja :roll:
Napisano Ponad rok temu
ja pudzian vs nastula przewidywalem od jakiegos miesiaca tylko sie nie wychylalem.
jak by doszlo do tego to nie wiem czy nastula mialby latwo oj niewiem
Nastula jest przymierzany do walki z Dąbrowskim na BOTE.
Napisano Ponad rok temu
Nastula zrobilby z Pudziana mielone...
No nie wiem... wiadomo jak mu szło w mma... poza tym jest starszy i lżejszy od Pudzianowskiego.
Napisano Ponad rok temu
Poczekajmy po 12 edycji KSW będziemy spekulować co dalej 8)
Napisano Ponad rok temu
tez niezle ale o niebo wolalbym zeby sie spotkal z pudzianem..ja pudzian vs nastula przewidywalem od jakiegos miesiaca tylko sie nie wychylalem.
Napisano Ponad rok temu
Co to znaczy jak mu szlo w mma? Stary zobacz w jakiej organizacji walczyl z jakimi zawodnikami? Pierwsze dwie walki bodajze, dal ciala, bo byl nieprzygotowany fizycznie i psychicznie do takiego wysilku, 3 walke wygral, a 4 bodajze mial z Barnettem z ktorym o malo by wygral przez balache jak pamietam, a cala walke dyktowal warunki w parterze. Ale nie chce rozpoczynac dyskusji, bo takiej ignorancji po prostu nie dzierze. Ja i tak czekam tylko do walki pudzian - najman zeby zobaczy widowisko chociaz przez pare sekund.Nastula zrobilby z Pudziana mielone...
No nie wiem... wiadomo jak mu szło w mma... poza tym jest starszy i lżejszy od Pudzianowskiego.
Napisano Ponad rok temu
Nastula zrobilby z Pudziana mielone...
Teraz to się popisałeś
Najman rozumiem, podrzędny bokser, ale Nastula, to już inna bajka i Pudzian by nawet nie mrygnął.
Napisano Ponad rok temu
Takie jest moje zdanie póki co. Zobaczymy w piątek co Pudzianowski nam zaprezentuje, czy tylko głupią cepeliadę i słabą kondycję, czy może coś zupełnie przeciwnego. Dopiero wtedy będzie można spekulować co dalej... jeśli dadzą mu kolejną szansę w mma (czy to na następnej KSW, czy na jakiejś innej gali), to na pewno będzie sporo pracował i kolejne miesiące poświęci treningom typowo pod mma, jeśli się wyrobi technicznie, to może być nie do zatrzymania.
Napisano Ponad rok temu
To mu pojechales teraz.Może się popisałem, ale przynajmniej nie mam żadnej nominacji do kupy roku Marchew
Zreszta gdyby nie taka konkurencja to tez bys dostal nominacje.
Wylaczam sie z watku, bo zjezdza w glupi kierunek, odezwe sie dopiero po walce piatkowej :roll:
Napisano Ponad rok temu
tez niezle ale o niebo wolalbym zeby sie spotkal z pudzianem..ja pudzian vs nastula przewidywalem od jakiegos miesiaca tylko sie nie wychylalem.
Co jest fajnego w walce kolesia, który walczył w Pride i coś tam w sportach walki osiągnął z góra nasterydowanego cielska?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Magdalena Jarecka - atykuł na onet.pl
- Ponad rok temu
-
bj vs gsp - super klip - obejrzyj zanim ufc go delete
- Ponad rok temu
-
BJ Penn mial zakonczyc kariere!!
- Ponad rok temu
-
Akiro Gona entrance :)
- Ponad rok temu
-
vale tudo sosnowiec
- Ponad rok temu
-
X Fights Poznan-??
- Ponad rok temu
-
KAPMMA
- Ponad rok temu
-
UFC94 video
- Ponad rok temu
-
UWAGA! W tematach GSP vs PENN , ponizej SPOILERY!!
- Ponad rok temu
-
Gina Carano w reklamie Pepsi
- Ponad rok temu