Pudzian w ... MMA !!??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
-schudnąć gdzieś do 110kg,
Za dużo. Straciłby zbyt wiele na swoim największym atucie. 125 kg to IMO będzie najkorzystniej.
-rozciągnąć się
Z tym problemów nie ma.
-nabrać siły dynamicznej,
Z tym tymbardziej.
-ćwiczyć boks np. z Kosedowskim
-kick boxing,
-karate w zakresie low kicków.
Zgoda. Chociaż ciekawi mnie poziom jaki prezentuje w boksie/karate. Staż przecież nic tu nie znaczy.
-kondycja do tego.
To też ma.
Co do wieku - nie taki młody jak na rozpoczynanie kariery fightera :wink:
Chociaż byłoby miło jakby jego sportowa "podstawa" wystarczyła do szybkiego nadrobienia braków w technice.
PZDR
Napisano Ponad rok temu
On sobie robił taki lightowy trening ale i tak to co pokazał zwaliło z nóg.
Dynamika niesamowita, zero problemów przy takich obciążeniach jak 300kg w martwym, 250 przysiad etc.
To był trening trójboistów, więc chłopaki też swoje mogli dźwignąć, ale Pudzian zaprezentował się jak przybysz z kosmosu ...
Miałem tez informację z Budowlanych Łódź, gdzie Pudzian trochę bawił się w rugby, że spisywał się znakomicie. Głównie chodziło o dynamikę i waleczność. Nie zagrał nic więcej poza dwoma meczami, bo była całkiem realna groźba, ze przeciwnicy jeżeli nie będą mogli sobie z nim poradzić to skasują mu kolano (to akurat w rugby nie jest problemem) .
Napisano Ponad rok temu
Slava
Napisano Ponad rok temu
A w ogóle o co Ci chodzi z tą Slavą, to Twoje imię?
Napisano Ponad rok temu
Nawet taki Szagajew nieobdarzony mocnym ciosem poradzil sobie z Walujewem, ktory jednak obok poteznych gabarytow jednak jest jakby nie patrzec, w stosunku do Pudziana porofesjonalnym bokserem.
Wiec niech kazdy zostanie przy swojej dyscyplinie.
Reasumujac - glowa nie ma miesni.
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
PS
tak w kregach tru slavic wojow, bractw rycerskich i tak dalej 'Slava' to rodzaj pozdrowienia jak czesc , dziendobry dowidzenia i uznalem ze pzdr to oklepane i zaczeli tego uzywac inni (wiec niech oni dumnie dzierza schede 'pzdr' ja pozdrawiam 'Slava')
Slava
Napisano Ponad rok temu
Miałem tez informację z Budowlanych Łódź, gdzie Pudzian trochę bawił się w rugby, że spisywał się znakomicie. Głównie chodziło o dynamikę i waleczność. Nie zagrał nic więcej poza dwoma meczami, bo była całkiem realna groźba, ze przeciwnicy jeżeli nie będą mogli sobie z nim poradzić to skasują mu kolano (to akurat w rugby nie jest problemem) .
A ja słyszałem, że silny to on jest ale o rugby to pojęcia nie ma :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a dlaczego nie "Sława"? slowianscy wojownicy nie uzywaja "w" i polskich liter?PS
tak w kregach tru slavic wojow, bractw rycerskich i tak dalej 'Slava' to rodzaj pozdrowienia jak czesc , dziendobry dowidzenia i uznalem ze pzdr to oklepane i zaczeli tego uzywac inni (wiec niech oni dumnie dzierza schede 'pzdr' ja pozdrawiam 'Slava')
Slava
Napisano Ponad rok temu
Slava
Jesteś tru slavic wojem? Masz skórzane i płóciennie ciuchy i taką fajną brodę? Poka poka!
Co do Pudzianowskiego---> to nie tylko notka w brukowcu, ale też wywiad sprzed x lat
Podstawy są bardzo solidne ^__^
Napisano Ponad rok temu
Podpisuję się pod tym....gdyby przejscie z dyscypliny do dyscypliny bylo takie proste, to ciezarowcy (najsilniejsi ludzie swiata), z wag ciezkich, poszliby np. do boksu zarobic pare groszy. Ale tak sie jakos nie dzieje, widocznie nie lubia pieniedzy. To samo byloby z rugbystami - szliby np. do MMA, boksu...
Panowie, ile to już razy było o przejściu Pudziana do Pride czy K1 :roll:
Porównywanie Pudziana do Sappa także nie ma sensu. Sapp to wyjątek Jedyny zawodnik futbolu amerykańskiego, który tak dobrze radził sobie w K1 i Pride...
Napisano Ponad rok temu
Slava
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Slava
Napisano Ponad rok temu
Slava
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Magdalena Jarecka - atykuł na onet.pl
- Ponad rok temu
-
bj vs gsp - super klip - obejrzyj zanim ufc go delete
- Ponad rok temu
-
BJ Penn mial zakonczyc kariere!!
- Ponad rok temu
-
Akiro Gona entrance :)
- Ponad rok temu
-
vale tudo sosnowiec
- Ponad rok temu
-
X Fights Poznan-??
- Ponad rok temu
-
KAPMMA
- Ponad rok temu
-
UFC94 video
- Ponad rok temu
-
UWAGA! W tematach GSP vs PENN , ponizej SPOILERY!!
- Ponad rok temu
-
Gina Carano w reklamie Pepsi
- Ponad rok temu