Pudzian w ... MMA !!??
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
-schudnąć gdzieś do 110kg,
Za dużo. Straciłby zbyt wiele na swoim największym atucie. 125 kg to IMO będzie najkorzystniej.
-rozciągnąć się
Z tym problemów nie ma.
-nabrać siły dynamicznej,
Z tym tymbardziej.
-ćwiczyć boks np. z Kosedowskim
-kick boxing,
-karate w zakresie low kicków.
Zgoda. Chociaż ciekawi mnie poziom jaki prezentuje w boksie/karate. Staż przecież nic tu nie znaczy.
-kondycja do tego.
To też ma.
Co do wieku - nie taki młody jak na rozpoczynanie kariery fightera :wink:
Chociaż byłoby miło jakby jego sportowa "podstawa" wystarczyła do szybkiego nadrobienia braków w technice.
PZDR
Napisano Ponad rok temu
On sobie robił taki lightowy trening ale i tak to co pokazał zwaliło z nóg.
Dynamika niesamowita, zero problemów przy takich obciążeniach jak 300kg w martwym, 250 przysiad etc.
To był trening trójboistów, więc chłopaki też swoje mogli dźwignąć, ale Pudzian zaprezentował się jak przybysz z kosmosu ...
Miałem tez informację z Budowlanych Łódź, gdzie Pudzian trochę bawił się w rugby, że spisywał się znakomicie. Głównie chodziło o dynamikę i waleczność. Nie zagrał nic więcej poza dwoma meczami, bo była całkiem realna groźba, ze przeciwnicy jeżeli nie będą mogli sobie z nim poradzić to skasują mu kolano (to akurat w rugby nie jest problemem) .
Napisano Ponad rok temu
Slava
Napisano Ponad rok temu
A w ogóle o co Ci chodzi z tą Slavą, to Twoje imię?
Napisano Ponad rok temu
Nawet taki Szagajew nieobdarzony mocnym ciosem poradzil sobie z Walujewem, ktory jednak obok poteznych gabarytow jednak jest jakby nie patrzec, w stosunku do Pudziana porofesjonalnym bokserem.
Wiec niech kazdy zostanie przy swojej dyscyplinie.
Reasumujac - glowa nie ma miesni.
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
PS
tak w kregach tru slavic wojow, bractw rycerskich i tak dalej 'Slava' to rodzaj pozdrowienia jak czesc , dziendobry dowidzenia i uznalem ze pzdr to oklepane i zaczeli tego uzywac inni (wiec niech oni dumnie dzierza schede 'pzdr' ja pozdrawiam 'Slava')
Slava
Napisano Ponad rok temu
Miałem tez informację z Budowlanych Łódź, gdzie Pudzian trochę bawił się w rugby, że spisywał się znakomicie. Głównie chodziło o dynamikę i waleczność. Nie zagrał nic więcej poza dwoma meczami, bo była całkiem realna groźba, ze przeciwnicy jeżeli nie będą mogli sobie z nim poradzić to skasują mu kolano (to akurat w rugby nie jest problemem) .
A ja słyszałem, że silny to on jest ale o rugby to pojęcia nie ma :-)
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
a dlaczego nie "Sława"? slowianscy wojownicy nie uzywaja "w" i polskich liter?PS
tak w kregach tru slavic wojow, bractw rycerskich i tak dalej 'Slava' to rodzaj pozdrowienia jak czesc , dziendobry dowidzenia i uznalem ze pzdr to oklepane i zaczeli tego uzywac inni (wiec niech oni dumnie dzierza schede 'pzdr' ja pozdrawiam 'Slava')
Slava
Napisano Ponad rok temu
Slava
Jesteś tru slavic wojem? Masz skórzane i płóciennie ciuchy i taką fajną brodę?

Co do Pudzianowskiego---> to nie tylko notka w brukowcu, ale też wywiad sprzed x lat
Podstawy są bardzo solidne ^__^
Napisano Ponad rok temu
Podpisuję się pod tym....gdyby przejscie z dyscypliny do dyscypliny bylo takie proste, to ciezarowcy (najsilniejsi ludzie swiata), z wag ciezkich, poszliby np. do boksu zarobic pare groszy. Ale tak sie jakos nie dzieje, widocznie nie lubia pieniedzy. To samo byloby z rugbystami - szliby np. do MMA, boksu...
Panowie, ile to już razy było o przejściu Pudziana do Pride czy K1 :roll:
Porównywanie Pudziana do Sappa także nie ma sensu. Sapp to wyjątek

Napisano Ponad rok temu
Slava
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu

Slava
Napisano Ponad rok temu
Slava
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Magdalena Jarecka - atykuł na onet.pl
- Ponad rok temu
-
bj vs gsp - super klip - obejrzyj zanim ufc go delete
- Ponad rok temu
-
BJ Penn mial zakonczyc kariere!!
- Ponad rok temu
-
Akiro Gona entrance :)
- Ponad rok temu
-
vale tudo sosnowiec
- Ponad rok temu
-
X Fights Poznan-??
- Ponad rok temu
-
KAPMMA
- Ponad rok temu
-
UFC94 video
- Ponad rok temu
-
UWAGA! W tematach GSP vs PENN , ponizej SPOILERY!!
- Ponad rok temu
-
Gina Carano w reklamie Pepsi
- Ponad rok temu