Pudzian w ... MMA !!??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
.....
Jakby ktoś nie znał Mirka to jest to 110 kilogramowy, mocno zbudowany silny facet.
Slowo silny przy Pudzianowskim ,ma zupelnie inne znaczenie
Napisano Ponad rok temu
Z kostkiem to glownie zapasy - obalenia i obrony przed nimiNajman sam jest sobie trenerem. Ale parter robił z Robertem Kosteckim.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z kostkiem to glownie zapasy - obalenia i obrony przed nimiNajman sam jest sobie trenerem. Ale parter robił z Robertem Kosteckim.
A co można ćwiczyć z zapaśnikiem? :wink:
Napisano Ponad rok temu
choc w sumie od wrzesnia i parter u kostka doszedl....
Napisano Ponad rok temu
Każdy się nie może do niego przyznawać, bo na macie jest z nim jeden trener, który będzie go przygotowywał do KSW- Mirek Okniński (MMA Warszawa).To gdzie w końcu ćwiczy Pudzian?
Napisano Ponad rok temu
Dzięki za wiarę w Pudziana myślę że niedługo będzie najlepszy w Polsce póżniej w Europie i na Świecie.
Nawiązałem już kontakty z najlepszymi trenerami ze świata MMA którzy będą wspierać Mariusza w jego
treningach.Jeżeli Mariusz nie popełni błędów Nastuli( to jest :jestem silny i tak mnie nikt nie dosiądzie)
Będzie sprowadzał najlepszych trenerów i sparing partnerów jego sukcesy są w bardzo bliskim zasięgu .
Na razie nasza współpraca układa się bardzo dobrze byle tak dalej.
Mariusz może zmienić obraz MMA w Polsce.
Napisano Ponad rok temu
EDIT: Narazie to raczej może się bić z Popkiem bo z Nastulą to chyba nie bardzo.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pudzian moze tak jak lesnar uzyc swojej sily i niekoniecznie przejmowac sie techniką tylko napierdalac hamer fisty i tyle.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie ma to jak przy kazdej okazji (w lookr tv powtorzyl ten sam tekst) nasrac lepszemu od siebie zeby pokazac jaki jest sie masta. Jak rozumiem, Okninski uwaza ze gdyby Nastula we wszystkim sluchal pilnie najlepszego-trenera-mma-wszystkich-czasow to pokonalby Minotauro z reka w kieszeni rasha.Jeżeli Mariusz nie popełni błędów Nastuli( to jest :jestem silny i tak mnie nikt nie dosiądzie)
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Magdalena Jarecka - atykuł na onet.pl
- Ponad rok temu
-
bj vs gsp - super klip - obejrzyj zanim ufc go delete
- Ponad rok temu
-
BJ Penn mial zakonczyc kariere!!
- Ponad rok temu
-
Akiro Gona entrance :)
- Ponad rok temu
-
vale tudo sosnowiec
- Ponad rok temu
-
X Fights Poznan-??
- Ponad rok temu
-
KAPMMA
- Ponad rok temu
-
UFC94 video
- Ponad rok temu
-
UWAGA! W tematach GSP vs PENN , ponizej SPOILERY!!
- Ponad rok temu
-
Gina Carano w reklamie Pepsi
- Ponad rok temu